Trailer przypominał mi chwilami Fast 5, dupy nie urwało
19-09-2024, 19:12
|
Den of Thieves (reż. Christian Gudegast)
|
|
Zdecydowanie wygląda na niepotrzebny sequel całkiem zajebistego filmu. I faktycznie, vibe Fast 5 bardzo mocny.
19-09-2024, 20:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2024, 20:11 przez yacajackowski.)
Pierwsza część to dla mnie prywatnie juz klasyka maczystowsko maderfakerskiego kina. Ani wczesniej, ani poźniej nikt nie podszedl tak blisko HEAT jak Gudegast.
Drugiej części oglądać nie zamierzam. Jebie od niej szybkimi i wściekłymi i współczesnym, murzyńskim gownem. 31-12-2024, 02:56
Sequel ponoć niezły. Gorszy niż jedynka (do przewidzenia), ale ludzie piszą że warto zerknąć bo akcja, dialogi i R-ka na poziomie. W dobie szajsu zalewającego kina na zbliżające się Walentynki nada się. I ponoć to jeden z lepszych występów Butlera w karierze.
Den of Thieves 2: Pantera - Movie Reviews | Rotten Tomatoes
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
10-01-2025, 13:45 Mental napisał(a):Drugiej części oglądać nie zamierzam. Jebie od niej szybkimi i wściekłymi i współczesnym, murzyńskim gownem. I co, obejrzałeś? Jak nie to oglądaj, zaskakująco dobry film, niby zapowiadało się jak jakiś "Fast Five" szajs prosto na streaming a wyszło bardzo sensowne kino z akcyjką, która nie jest dla bezmózgów. Czuć trochę europejskiego ducha (po części obsada i miejsce akcji na to wpływają) takiej serialowej "Gomorry" i to nie tylko dlatego, że występuje tutaj znany z roli Gennaro Salvatore Esposito - wszystko jest po bożemu skręcone, bez CGI bzdetów i innych takich, bardzo ładne widoczki, solidna intryga, do tego aktorzy na poziomie, którzy porozumiewają się ze sobą jak ludzie itp. Serio, bardzo mnie zaskoczył pozytywnie ten film, myślę że jak ktoś lubi takie przyziemne i bardziej realistyczne kino sensacyjne powinien rzucić okiem. Gdzieś mi mignęło, że będzie trzecia część i jeśli zabierze się za to znów ten sam reżyser to jak najbardziej czekam, ma chłop łeb na karku.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
03-02-2025, 04:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2025, 04:24 przez slepy51.)
Jedynka była udana, bardzo fajna strzelanina, teraz kończę dwójkę, sorry, ledwo kończę dwójkę bo wydaje się jakby to trwało już z piątą godzinę. Nudny, nieangażujący, mizerny twór. Beznadzieja. 8/10 dla jedynki, zaś dwójka dostaje solidną pizdę, bo nie widzę w tym filmie nic na plus.
08-02-2025, 21:44 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) | Pelivaron | 45 | 8,689 |
12-05-2025, 13:26 Ostatni post: al_jarid |
|
| PANDORUM (reż. Christian Alvart) | Mental | 111 | 25,495 |
17-10-2023, 07:56 Ostatni post: Gieferg |
|
| Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers | Kuba | 72 | 14,862 |
11-09-2020, 21:45 Ostatni post: Kluski |
|