15-08-2012, 00:21
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
Ech, gdzie się podziały te czasy kiedy Verhoeven musiał każdy swój film wysyłać do MPAA po osiem razy żeby dostać eRkę ;)
Bez urazy, ale czasami na tym forum, to wystarczy, że film otrzyma eRkę i już jest dobry, albo zalicza się do tych oczekiwanych, czasami wręcz wielce oczekiwanych produkcji roku. Pamiętam remake "Conana" film dostał eRkę i krew się lała, nawet jak ktoś upadł na ziemię. Czy film był dobry? Nie, był okropny i to mimo kategorii wiekowej R.
A co do tego projektu, którego jestem ciekaw bardziej, przez obsadę. To poczekam najpierw na trailer, aby zobaczyć w jakim to kierunku zmierza. 15-08-2012, 01:33 (14-08-2012, 23:11)Mierzwiak napisał(a): Wygląda na to, że dostaniemy blockbuster PG-13 z dodaną CGI krwią. Zaskakujące że niektórzy wciąż wykazują w tej kwestii totalną ignorancję. Bez urazy Galadh ;) Uwaga w gruncie rzeczy słuszna i sensowna, ale może niekoniecznie w odniesieniu do mnie. :P Nie, właśnie rzecz w tym, że ten film miał być w zamyśle twórców R-ką przesiąknięty, a pytanie brzmiało, czy studio zaryzykuje czy też może nie. A wygląda na to, że odrobina odwagi może okazać się posunięciem opłacalnym. Poczytałem po prostu opinie na IMDb po testowych pokazach i wygląda na to, że film jest solidny, a kategoria wiekowa w żaden sposób na siłę doklejana nie jest. Toć nie zawracałbym tu nikomu gara przyszpilonymi na siłę f-bombami. I nie, oczywiście, że R-ka w żaden sposób nie stanowi dla mnie o jakości filmu, a powyższym postem wyrażałem zwyczajną radość, że do tandemu dołącza kolejna większa produkcja, że jednak więcej wytwórni ostatnimi czasy nie ukręca filmom karku do poziomu PG-13 i zostaje coś więcej niż "raunchy comedies". Oczywiście najbardziej interesuje mnie sam scenariusz. A "Conan" to faktycznie dobry przykład przeszarżowania (abstrahując już od jakości) i mam nadzieję, że "Hansel & Gretel" takim filmem się nie okaże. Póki co czekam na trailer, wtedy się rzecz bliżej obada. 15-08-2012, 09:21
Marvel lada chwila odzyska prawa do filmowania Daredevila
to już prawda niezaprzeczalna, może dobrze, bo postać niebanalna. http://www.slashfilm.com/daredevil-rights-will-return-to-marvel-watch-sizzle-reels-from-joe-carnahans-unmade-adaptation/ Najsmutniejsze jest to, że Joe Carnahan to łebski gość jego adaptacja Diabła poważnym klimatem raczyć nas mogła. Video Pitch Carnahana dla FOX czyli teaser zmontowany z ujęć filmowych: i wersja PG-13, która rozni sie tylko wycieciem brutalnych fragmentów: 15-08-2012, 12:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2012, 12:31 przez Gal Anonim.)
Skoro jest na forum temat o Daredevilu po cholerę go wrzucać do tego tematu-szamba?
15-08-2012, 12:32 Cytat:Mel Gibson potwierdził, że prace nad jego filmem o Wikingach, zatytułowanym "Berserker", są w toku. Ujawnił też nowe szczegóły projektu. Król Epy powraca na salony :P. 16-08-2012, 02:17 Cytat:z projektu zrezygnował Leonardo DiCaprio Niech Leoś spierdala do mamusi! Mel, KOCHAM CIĘ! 16-08-2012, 03:24 Cytat:Przez lata nie mogłem znaleźć na tę historię sposobu, bo Wikingowie nie byli wcale sympatyczni. A nie ma sensu robić opowieści o Wikingach w wersji light. <ok> czekamy jeszcze na jakiś uber filmik o żydach ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
16-08-2012, 07:43
Skoro trwa zbieranie funduszy to znaczy, że losy filmu nie są jeszcze przesądzone, ale dobrze, że już jest scenariusz, więc jak dobrze pójdzie to w 2014 czy 2015 możemy się spodziewać NOWEGO MELA!!!
16-08-2012, 10:35
Jeżeli zostanie oficjalnie potwierdzone rozpoczęcie zdjęć do nowego - nie bójmy się tego słowa - arcydzieła Mela, "Berserker" będzie najbardziej wyczekiwanym przeze mnie filmem w moim całym życiu.
Cytat:Trwa zbieranie funduszy Niech Mel poda numer konta - dołożę się. 100 zł chyba styknie na rękojeść do miecza? ;) 16-08-2012, 12:21
Obawiam się że starczy co najwyżej na jelec do noża ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 16-08-2012, 14:13
Mysle, ze może starczy na jakiś alkohol dla Mela, co by mógł chłopak się schlać i zwyzywać wszystkich dookoła od "Żydów".
16-08-2012, 14:18
Mel obiecał, że to już się więcej nie powtórzy - do premiery "Bersekera" nie wyzywa nikogo od Żydów :)
16-08-2012, 14:28
OMG! OMG! OMG!!!
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/david-duchovny-i-gillian-anderson-sa-para_273450.html 16-08-2012, 23:41 Cytat:Już wówczas można było wyczuć, że między dwójką aktorów jest chemia. No shit! 16-08-2012, 23:43
Czy James Gunn wyreżyseruje dla Marvela Guardians of the Galaxy? Ja jestem bardzo na tak. Gość umie mieszać komedie z poważną akcją i napięciem, co jest potrzebne w tego typu filmie, który się dzieje w kosmosie i prezentuje tak dziwną zgraję postaci (Rocket Racoon, czyli kosmita wyglądający jak Szop Pracz chodzący na dwóch łapach; albo postać przypominająca Drzewce z Władcy Pierścieni).
http://www.slashfilm.com/james-gunn-in-talks-to-direct-marvels-guardians-of-the-galaxy/ 18-08-2012, 23:12
Świetny pomysł, decyzje Marvela coraz bardziej mi się podobają. Ciekawe tylko czy Gunn odnajdzie się w systemie studyjnym, z wielomilionowym budżetem.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
19-08-2012, 01:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2012, 01:32 przez Motoduf.)
Mamy juz Expendebles z dziadkami, czas na wersję z babciami:
http://uk.ign.com/articles/2012/08/17/ready-for-an-all-female-expendables 19-08-2012, 14:16 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |