Gorące wieści, plotki itp.
Ech, gdzie się podziały te czasy kiedy Verhoeven musiał każdy swój film wysyłać do MPAA po osiem razy żeby dostać eRkę ;)

Odpowiedz
Bez urazy, ale czasami na tym forum, to wystarczy, że film otrzyma eRkę i już jest dobry, albo zalicza się do tych oczekiwanych, czasami wręcz wielce oczekiwanych produkcji roku. Pamiętam remake "Conana" film dostał eRkę i krew się lała, nawet jak ktoś upadł na ziemię. Czy film był dobry? Nie, był okropny i to mimo kategorii wiekowej R.

A co do tego projektu, którego jestem ciekaw bardziej, przez obsadę. To poczekam najpierw na trailer, aby zobaczyć w jakim to kierunku zmierza.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(14-08-2012, 23:11)Mierzwiak napisał(a): Wygląda na to, że dostaniemy blockbuster PG-13 z dodaną CGI krwią. Zaskakujące że niektórzy wciąż wykazują w tej kwestii totalną ignorancję. Bez urazy Galadh ;)

Uwaga w gruncie rzeczy słuszna i sensowna, ale może niekoniecznie w odniesieniu do mnie. :P Nie, właśnie rzecz w tym, że ten film miał być w zamyśle twórców R-ką przesiąknięty, a pytanie brzmiało, czy studio zaryzykuje czy też może nie. A wygląda na to, że odrobina odwagi może okazać się posunięciem opłacalnym. Poczytałem po prostu opinie na IMDb po testowych pokazach i wygląda na to, że film jest solidny, a kategoria wiekowa w żaden sposób na siłę doklejana nie jest. Toć nie zawracałbym tu nikomu gara przyszpilonymi na siłę f-bombami.

I nie, oczywiście, że R-ka w żaden sposób nie stanowi dla mnie o jakości filmu, a powyższym postem wyrażałem zwyczajną radość, że do tandemu dołącza kolejna większa produkcja, że jednak więcej wytwórni ostatnimi czasy nie ukręca filmom karku do poziomu PG-13 i zostaje coś więcej niż "raunchy comedies". Oczywiście najbardziej interesuje mnie sam scenariusz. A "Conan" to faktycznie dobry przykład przeszarżowania (abstrahując już od jakości) i mam nadzieję, że "Hansel & Gretel" takim filmem się nie okaże. Póki co czekam na trailer, wtedy się rzecz bliżej obada.

Odpowiedz
Marvel lada chwila odzyska prawa do filmowania Daredevila
to już prawda niezaprzeczalna, może dobrze, bo postać niebanalna.

http://www.slashfilm.com/daredevil-rights-will-return-to-marvel-watch-sizzle-reels-from-joe-carnahans-unmade-adaptation/

Najsmutniejsze jest to, że Joe Carnahan to łebski gość
jego adaptacja Diabła poważnym klimatem raczyć nas mogła.

Video Pitch Carnahana dla FOX czyli teaser zmontowany z ujęć filmowych:

i wersja PG-13, która rozni sie tylko wycieciem brutalnych fragmentów:

Odpowiedz
Skoro jest na forum temat o Daredevilu po cholerę go wrzucać do tego tematu-szamba?

Odpowiedz
Cytat:Mel Gibson potwierdził, że prace nad jego filmem o Wikingach, zatytułowanym "Berserker", są w toku. Ujawnił też nowe szczegóły projektu.

Rozmawiałem z aktorami i twórcami i jest kilka dobrych nazwisk, które chcą się w to zaangażować - powiedział. Potwierdził jednak, że z projektu zrezygnował Leonardo DiCaprio .

Język filmu, wbrew wcześniejszym doniesieniom, ma być zrozumiały dla współczesnej anglojęzycznej publiczności, choć, jak zapowiada Gibson, nie będzie taki do jakiego jest przyzwyczajona na co dzień.

Scenariusz, który napisał z Randallem Wallacem ("Braveheart" ) jest podobno epicki. Mam świetny scenariusz. Przez lata nie mogłem znaleźć na tę historię sposobu, bo Wikingowie nie byli wcale sympatyczni. A nie ma sensu robić opowieści o Wikingach w wersji light. Musiałem więc znaleźć środki by wyszło to dramatycznie, inteligentnie i realistycznie. To opowieść o prawdziwym konflikcie w IX wieku.

Trwa zbieranie funduszy i nie wiadomo jeszcze kiedy rozpoczną się zdjęcia.

Gibson stwierdził też, że nie jest zainteresowany występem w kolejnej "Zabójczej broni". Jest jednak przekonany, że nie przeszkodzi to studiu Warner Bros. w zrobieniu remake'u, który ogłoszono w ubiegłym roku. I tak to zrobią, tak jak było w przypadku "Pamięci absolutnej". Ale trudno będzie zastąpić Danny'ego Glovera - mówi aktor.

Król Epy powraca na salony :P.

Odpowiedz
Cytat:z projektu zrezygnował Leonardo DiCaprio

Niech Leoś spierdala do mamusi! Mel, KOCHAM CIĘ!

Odpowiedz
Cytat:Przez lata nie mogłem znaleźć na tę historię sposobu, bo Wikingowie nie byli wcale sympatyczni. A nie ma sensu robić opowieści o Wikingach w wersji light.

<ok> czekamy jeszcze na jakiś uber filmik o żydach ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(16-08-2012, 07:43)Snappik napisał(a): <ok> czekamy jeszcze na jakiś uber filmik o żydach ;)

Film nie musiałby za dużo wydawać na kampanię reklamową. Media zaopiekowałyby się tym nadto skutecznie. :]

Odpowiedz
Skoro trwa zbieranie funduszy to znaczy, że losy filmu nie są jeszcze przesądzone, ale dobrze, że już jest scenariusz, więc jak dobrze pójdzie to w 2014 czy 2015 możemy się spodziewać NOWEGO MELA!!!

Odpowiedz
Jeżeli zostanie oficjalnie potwierdzone rozpoczęcie zdjęć do nowego - nie bójmy się tego słowa - arcydzieła Mela, "Berserker" będzie najbardziej wyczekiwanym przeze mnie filmem w moim całym życiu.

Cytat:Trwa zbieranie funduszy

Niech Mel poda numer konta - dołożę się. 100 zł chyba styknie na rękojeść do miecza? ;)

Odpowiedz
Obawiam się że starczy co najwyżej na jelec do noża ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mysle, ze może starczy na jakiś alkohol dla Mela, co by mógł chłopak się schlać i zwyzywać wszystkich dookoła od "Żydów".

Odpowiedz
Mel obiecał, że to już się więcej nie powtórzy - do premiery "Bersekera" nie wyzywa nikogo od Żydów :)

Odpowiedz
OMG! OMG! OMG!!!

http://www.se.pl/rozrywka/plotki/david-duchovny-i-gillian-anderson-sa-para_273450.html

Odpowiedz
Cytat:Już wówczas można było wyczuć, że między dwójką aktorów jest chemia.

No shit!

Odpowiedz
Czy James Gunn wyreżyseruje dla Marvela Guardians of the Galaxy? Ja jestem bardzo na tak. Gość umie mieszać komedie z poważną akcją i napięciem, co jest potrzebne w tego typu filmie, który się dzieje w kosmosie i prezentuje tak dziwną zgraję postaci (Rocket Racoon, czyli kosmita wyglądający jak Szop Pracz chodzący na dwóch łapach; albo postać przypominająca Drzewce z Władcy Pierścieni).

http://www.slashfilm.com/james-gunn-in-talks-to-direct-marvels-guardians-of-the-galaxy/

Odpowiedz
Świetny pomysł, decyzje Marvela coraz bardziej mi się podobają. Ciekawe tylko czy Gunn odnajdzie się w systemie studyjnym, z wielomilionowym budżetem.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Mamy juz Expendebles z dziadkami, czas na wersję z babciami:

http://uk.ign.com/articles/2012/08/17/ready-for-an-all-female-expendables

Odpowiedz
Poroniony pomysł. Nie ma czegoś takiego jak "ejtis babki filmów akcji".
No może by na siłę ze 2 czy 3 się znalazły.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości