Only God Forgives
JEST MOC!

TRAILER !

Odpowiedz
Poranna stójka nie wzięła się znikąd ...

Odpowiedz
Ależ świetny zwiastun ma ten "Drive 2: Bangkok Job"!

Odpowiedz
Póki co, najbardziej klimatyczny zwiastun, jak widziałem w tym roku. Ktoś wie, co to za utwór w tle?

Odpowiedz
Fajny fjny - chyba już jasne kto Goslingowi obije morde Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
A może to jednak finałowe starcie a gębę obiją mu wcześniej?

Odpowiedz
Wątpię - spójrz na wdzianko Goslinga, kiedy zaczyna się walka Uśmiech Potem pomyka w tym samym, już z obitą mordą, a niemożliwe, żeby na final clash ubrał się w to samo, lol.

Odpowiedz
Obejrzałem jeszcze raz, racja Uśmiech Po prostu spotkanie z końcówki zwiastuna idealnie pasowałoby mi na finałowe starcie.

Odpowiedz
Trailer bardzo konkretny. Na żaden film nie czekam równie mocno, co na OGF. Nie wyobrażam sobie, żeby ten film sprawił mi zawód, a jeśli okaże się lepszy od Drive, to postawię duetowi Refn-Gosling ołtarzyk.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Rewelacyjny klimat i nic poza tym. Czekam, ale mokro nie mam. Większe wrażenie robi na mnie wyobrażenie, jakie mam o tym filmie, aniżeli jego fragmenty.

Odpowiedz
Jeśli miałbym wysunąć jakieś minusy- ten zwiastun przypomina trochę reklamę męskich perfum nakręconą przez Bardzo Znanego Reżysera. Co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podoba.

Odpowiedz
Cytat:Rewelacyjny klimat i nic poza tym
Ja na nic więcej nie liczę, Refn mnie fabułą nigdy nie uwiódł.

Odpowiedz
Jak ktoś nie ma cierpliwości do yahoo, to tutaj trailer:

OK, jest klimat, ale jakoś wielce się nie podnieciłem.Wizualnie będzie przyjemny to film.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
piękny zwiastun, w przeciwieństwie do Mierzwiaka popuściłem Uśmiech I czy to tylko ja, czy Kristin wygląda tu naprawdę hot
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Pięć słow: JA JUZ CHCĘ TEN FILM!!!! I wydaje mi się, że Kristin bardziej tu wymiecie niż Gosling.

Odpowiedz
(04-04-2013, 15:09)Mefisto napisał(a): I czy to tylko ja, czy Kristin wygląda tu naprawdę hot
Nie tylko ty.Uśmiech Już na fotkach prezentowała się świetnie, w ruchu wygląda jeszcze lepiej.

@Pitero, mnie się wydaje, że nie Gosling, nie Thomas, ale Vithaya Pansringarm (ale nazwisko, dobrze że jest kopiuj-wklej) będzie rządził na ekranie.

Odpowiedz
Średni na jeża ten zwiastun. Sytuacja podobna jak w przypadku nowego filmu Zombiego - pojęcia nie mam, co z tego wyjdzie i czy mi się to spodoba.

Odpowiedz
Zwiastun wydaje się podejrzanie artystyczny, co nie zachęca do całego filmu. Chyba że to typowa zmyłka? Dziś nigdy nie można mieć pewności. Oby Gosling nie zaczął się powtarzać, bo następnego po Drive milczącego bohatera już nie zniosę.

Odpowiedz
Wątpię, żeby to była typowa zmyłka. Przeczuwałem, że ten film będzie się mocno różnił od "Drive" i ten trailer te przeczucia częściowo potwierdza. Nie, żebym się jakoś przejmował "artyzmem" zaprezentowanych fragmentów, bo myślę, że Refn dokładnie wie, gdzie biegnie granica pomiędzy klimatycznym, lekko psychodelicznym kinem, a pseudoartystycznym bełkotem.

Odpowiedz
(04-04-2013, 12:17)Szaman napisał(a): Jeśli miałbym wysunąć jakieś minusy- ten zwiastun przypomina trochę reklamę męskich perfum nakręconą przez Bardzo Znanego Reżysera.

dokładnie, idealnie podsumowanieUśmiech brakuje pod koniec tylko: PROVOCATIVE. MASCULINE. SEXY - CALVIN KLEIN

co śmieszniejsze widziałem kiedyś reklame perfum Gucciego autorstwa Refna - ta sama stylistyka i klimat co w trailerze

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości