Pacific Rim (2013-2018)
Monia kiedyś była chłopakiem. ;)

PS: Coś mi się zdaje, że film o takiej tematyce zarobi w choooj pieniędzy na rynkach azjatyckich. Ciekawe, czy odniesie duży sukces i doczekamy się sequela.

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że trzeba być chłopakiem, żeby móc się masturbować.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(30-04-2013, 17:59)Juby napisał(a): Monia kiedyś była chłopakiem. ;)

PS: Coś mi się zdaje, że film o takiej tematyce zarobi w choooj pieniędzy na rynkach azjatyckich. Ciekawe, czy odniesie duży sukces i doczekamy się sequela.

a nie było na wcześniejszych stronach info o 2 kolejnych częściach?

Odpowiedz
Najpierw pogadanki o podrywaniu w temacie Only God Forgive, a teraz o masturbacji. To forum ma chyba jakiś problem :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
(30-04-2013, 17:43)Arahan napisał(a): Monia, strasznie dużo wiesz o masturbacji chłopaków ;)

Mam trzech braci. ;) Wszyscy starsi. ;)

Odpowiedz
[Obrazek: 945254_503789509687351_1431555205_n.jpg]

Odpowiedz
Trailer mnie kompletnie nie ruszył, ale taki film tylko w kinie sie oglada, wiec na bank sie wybiore. Swoja drogą, mam nadzieje ze ruskie tanio pancerza nie oddadza - dwoch na jednego, to banda łysego <rotfl>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mnie trailer "zrobił", bo w końcu jakies potwory pokazali ;) Oby tylko nie okazało się, ze będą to całe zastepy bezkształtnych CGI mas, bo w kaiju zawsze to właśnie te gumowe (tutaj komputerowe) bestie "robiły" cały film. Mam nadzieję, ze chociaż 1-2 potworki będą przedstawione w jakiś konkretny sposób, tzn. że nie będą to tylko fajne dodatki do CGI robotów i powiewających gdzieś w tle różnorakich flag. Na razie pierwsze skrzypce grają mechy i sterujacy nimi ludzie, oby w filmie jakoś te proporcje ciekawiej rozłożyli, w innym przypadku raczej nie będzie się czym tutaj ekscytowac - ot, kolejny, pozbawiony jakiegokolwiek charakteru CGI ciul do odstrzelenia.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Analiza trailera ciąg dalszy(i fapowania też):
W scenie gdzie wyłania się Kaiju z oceanu(1.23), by zaraz potem skoczyć na Cherno Alfa, w tle widać biegnącego z pomocą Crimson Typhoon. Takie małe szczególiki cieszą mocno.
Dwa widać w tej scenie, ze Kaiju to nie jakieś powolne i ciężkie monstra, tylko większość z nich to przebiegłe, szybkie i wielkie skurwysyny.
1.54 to kolejna mocarna i klimatyczna scena gdzie Kaiju obchodzi, chyba Australijczyka, w koło.
No i mój faworyt w 2.00, gdzie Chińczyk w pozycji bojowej z rozłożonymi łapami czeka na ruch Kaiju.
To ja tyle, fapam dalej.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Żonie pewnie przykro ;)

Danus napisał(a):Dwa widać w tej scenie, ze Kaiju to nie jakieś powolne i ciężkie monstra, tylko większość z nich to przebiegłe, szybkie i wielkie skurwysyny.

Na plus na pewno to, że wielkie, ciężki i przebiegłe, te szybkie trochę nie teges jak dla mnie. W końcu to olbrzymie, kilkuset tonowe bestie, jak beda fikać koziołki i inne cuda na kiju to może trochę komedia wyjść. Oby pojedynki z nimi były spektakularne, ale pozbawione jakiegoś zbędnego efekciarstwa typu potwór skaczący jak gumis niczym Hulk. No i zeby nie gadały ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ale jaegery też są wielkie i ciężkie a wydają się całkiem szybkie. Statystyki były podane jakiś czas temu przecież, na fajnych grafikach będących czymś w rodzaju kart kolekcjonerskich.

Odpowiedz
(30-04-2013, 23:47)Danus napisał(a): W scenie gdzie wyłania się Kaiju z oceanu(1.23), by zaraz potem skoczyć na Cherno Alfa, w tle widać biegnącego z pomocą Crimson Typhoon. Takie małe szczególiki cieszą mocno.
Poczułem się bardziej nerdowsko niż zwykle, bo wydaje mi się, że to Australijczyk, Striker Eureka :P

(30-04-2013, 23:47)Danus napisał(a): 1.54 to kolejna mocarna i klimatyczna scena gdzie Kaiju obchodzi, chyba Australijczyka, w koło.
W którymś z wywiadów Del Toro opowiadał, że którąś walkę oświetlają z góry helikoptery i starał się uzyskać efekt walki bokserskiej na ringu :)

Odpowiedz
(01-05-2013, 12:25)Craven napisał(a):
(30-04-2013, 23:47)Danus napisał(a): 1.54 to kolejna mocarna i klimatyczna scena gdzie Kaiju obchodzi, chyba Australijczyka, w koło.
W którymś z wywiadów Del Toro opowiadał, że którąś walkę oświetlają z góry helikoptery i starał się uzyskać efekt walki bokserskiej na ringu :)

Fapu fapu fapu fap fapu fap fapu fap fapu fap.

Z tym wątkiem to normalnie jak z grą w tenisa, tylko jedna ręka się ćwiczy :)

Mam tylko nadzieję, że dzisiejsze dzieciaki docenią ten film. Tym bardziej, że nie jest on oparty, ani na serii zabawek, kultowej serii, animowanej, komiksach itd.
Jednocześnie też uważam, że w pewnym sensie należy się też pochwała, tym złym, chciwym, obłudnym bossom, producentom, że postawili na taki projekt. Oby tylko nie okazał się to być dobry film, z dobrymi recenzjami, a takim sobie box-office.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3674&p=.htm tu przewidują, że nie zarobi nawet 500 baniek. Nie chce mi się w to wierzyć. Może nadmiar fapania zaciemnia mój umysł, ale ja się spodziewam kolosalnego hiciora, na który amerykański nastolatek będzie ganiał 3-4 razy, który wbije Dużą Bańkę do kieszeni odważnych poducentów. A japończycy to w ogóle zwariują na tym punkcie.

Odpowiedz
Dla mnie to będzie najbardziej kasowy film roku. Nie wyobrażam sobie, żeby to nie zarobiło kupy mamony.

Odpowiedz
Iron Mana 3 nie prześcignie na pewno, FF6 też nie.

Odpowiedz
(01-05-2013, 12:25)Craven napisał(a): Poczułem się bardziej nerdowsko niż zwykle, bo wydaje mi się, że to Australijczyk, Striker Eureka :P

Ok, masz chyba rację i jest to Australijczyk.

(01-05-2013, 12:25)Craven napisał(a): W którymś z wywiadów Del Toro opowiadał, że którąś walkę oświetlają z góry helikoptery i starał się uzyskać efekt walki bokserskiej na ringu :)
I widać tę scenę w trailerze.
(01-05-2013, 12:25)Craven napisał(a): http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3674&p=.htm tu przewidują, że nie zarobi nawet 500 baniek. Nie chce mi się w to wierzyć. Może nadmiar fapania zaciemnia mój umysł, ale ja się spodziewam kolosalnego hiciora, na który amerykański nastolatek będzie ganiał 3-4 razy, który wbije 900 milionów do kieszeni odważnych poducentów. A japończycy to w ogóle zwariują na tym punkcie.
Nie ma kija we wsi. Będzie hicior.
Po pierwsze film jak na razie świetną kampanie promocyjną. Del Toro dba o wizerunek filmu, udziela dużo wywiadów, stara się by o filmie mówiono. Produkcja ma świetne zwiastuny, a opinie z pokazów testowych są mega entuzjastyczne.
To po prostu nie może się nie udać. Mam nadzieję, że w sierpniu pęknie miliard, życzę tego Del Toro i całej ekipie z ILM!

Zwiastun na 42 calach wygląda przecudnie, dołączam się do Mierzwiaka i chcę ten film już teraz na BD:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(01-05-2013, 16:47)Danus napisał(a): Po pierwsze film jak na razie świetną kampanie promocyjną. (...)
I fajny PR. Ludzie słyszeli opis trailera konwentowego, pod każdym z tych viralowych plakatów mędzili, żeby wrzucili ten trailer w neta. Pierwotnie miał być w połowie maja dopiero, ale wrzucili wcześniej.

Odpowiedz
Wszystko bardzo pięknie i nie ukrywam, że miło mi się z Wami fapuje, ale w miarę możliwości staram się chłodno analizować sytuację. Co do box-office to wątpię, aby "Iron Mana 3" przebił. A potem mamy jeszcze "Man of Steel" i "Lone Rangera", który boję się może podzielić los "Pacific Rim".
Del Toro i chwała mu za to, stara się stworzyć nową franczyznę od podstaw i nie wiem czy to ma szansę się udać. Zważywszy, że dzieciarnia, po wynikach box-office lubi już sprawdzone rzeczy. Niby wielkie roboty i potwory, może nie są najoryginalniejszym pomysłem, ale zważywszy, że za nim nie stoi, ani znany komiks, seria zabawek, animowany serial, to może to różnie wyjść.
Oby moje przeczucia okazały się nieprawdą.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
200 mln$ z USA będzie dla tego filmu dużym sukcesem. Nie ma on żadnego wsparcia w postaci franczyzy a tematyka może wydawać się zbyt dziwaczna, moda na nawiązania do japońskiej popkultury przeminęła wraz z finansowym armagedonem Speed Racera. Takie filmy jak: Oz, Iron Man 3, Star Trek 2, Szybcy i wściekli 6, Człowiek ze stali, Uniwersytet Potworny, Minionki rozrabiają, Thor 2, Igrzyska śmierci 2 i Hobbit 2 raczej na pewno wyprzedzą Pacific Rim w rocznym zestawieniu. Nie zdziwię się też zbytnio jeśli będzie jedną z największych klap finansowych tego roku.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon