Pacific Rim (2013-2018)
http://www.zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=6280

Tutaj dokładnie opisują nt. twoich przypuszczeń.

[Obrazek: PPDC_Blueprint_JaegerChernoAlpha.jpg]

Dla mnie najsłabszy designowo jaeger. Co to jest to na górze?

Odpowiedz
Kapelusz.

Odpowiedz
Dwie dychy mówią, że będzie robocim comic reliefem i że będzie napierdzielał z bani potworom.

Odpowiedz
Piszesz to poważnie Craven?:)

Jestem lekko zdziwiony:
http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99dzie+sequel+%22Pacific+Rim%22-91203
Pamiętając klęskę Battleship. lekko dziwne, ze studio jest tak pewne sukcesu filmu, który nie jest adaptacją komiksu, nie jest sequelem, ani prequelem.
Chyba, że na konwentach film cieszył się sporym zainteresowaniem oraz były jakieś pokazy testowe, po których są tak dobrej myśli.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Trochę serio. Nie zdziwi mnie coś takiego.

Nie będzie tam robotów sikających na agentów rządowych. Przypominam, że to jednakże film o wielkich robotach walczących z wielkimi potworami. Jestem totalnie nagrzany na widowisko ale nie wmawiam sobie, że będzie to jakieś wielce intelektualne przeżycie.

Odpowiedz
(05-12-2012, 01:44)Craven napisał(a): Dwie dychy mówią, że będzie robocim comic reliefem i że będzie napierdzielał z bani potworom.

Obstawiałbym raczej, że chowa tam wielką armatę.

Odpowiedz
Sequel? Naprawdę? Liczyłem, że mechy rozwalą potwory i koniec kropka. A potem co, z kolejnego rowu w oceanie wyjdą kolejne potwory?

A co do comic reliefu, to wcale nie zdziwiłbym się, gdyby właśnie Rosjanie za taki robili. Wiecie, jak rosyjski astronauta w "Armageddonie". Ponoć w filmie ma się nawet jakiś rosyjski rap pojawić.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jaki sequel? Stawiam w ciemno, że to będzie porażka finansowa jeszcze większa, niż wtopa "Johna Cartera".

Odpowiedz
Porażka finansowa Johna Cartera to dowód na zidiocenie ludzie, które nie rozpoznaliby dobrej rozrywki nawet gdyby ta ugryzła ich w dupę.

A film o robotach nie będący żenadą i nie będący Transformers to ciekawy eksperyment.

Odpowiedz
Może dlatego nie rozpoznali, bo to nie była dobra rozrywka. Ale mogę się zgodzić z tym, że w kinach święcą triumfy dużo gorsze filmy.

Odpowiedz
Cytat:Może dlatego nie rozpoznali, bo to nie była dobra rozrywka

j/w.

Film był conajwyżej taki sobie, kampanię reklamową miał słabą. Wcale się nie dziwię, że poległ, w sumie zdziwiłbym się gdyby było inaczej.

Odpowiedz
Zobaczymy jak będzie się trailer prezentował. Ale na razie kampania promocyjna "Pacific Rim" jest bez zarzutu. Zresztą wystarczy spojrzeć do tego tematu, że film cieszy się naszym zainteresowaniem i łykamy wszelkie fotki, plany i teasery.
Nie jestem jasnowidzem, ale nie przewiduję temu filmowi porażki.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Porażki w polskich kinach czy na świecie? Judge Dredd tutaj sobie nie poradził za dobrze, John Carter też więc w sumie cholera wie jaki może być wynik bajki o napierdzielających potwory robotach. Ważne żeby był jednorodny gatunkowo i nie za bardzo wesołkowaty.

Odpowiedz
John Carter i wspomniany przeze mnie już Battleship ze szczególnym wskazaniem na tego drugiego to dla mnie szok jeśli chodzi o wyniki box office.
Dlatego z lekkim niepokojem patrzę na plany wytwórni o drugiej części.
Od innej strony myśląc jest to wyraźny sygnał- Pacific Rim będzie miał cholerne otwarte zakończenie i jeśli nie odniesie sukcesu będziemy mieć niedokończone dzieło, ucięte. Nie podoba mi się to, chyba, ze to otwarte zakończenie to przegrana ludzkości i ewentualne ciche deklaracje ludzi na zgliszczach Tokio, powstaniemy i takie tam.

Odpowiedz
Pacific Rim już teraz stwarza pozytywne wrażenie, a nie wyłącznie pytania "po co to?" jak Battleship i Carter. Ten drugi w szczególności poległ przez fatalną reklamę, ale filmu Del Toro to raczej nie dotyczy, bo póki co sprawa wygląda całkiem rozsądnie. Więcej będzie można powiedzieć po trailerze.

Odpowiedz
(05-12-2012, 17:27)raven.second napisał(a):
(05-12-2012, 01:44)Craven napisał(a): Dwie dychy mówią, że będzie robocim comic reliefem i że będzie napierdzielał z bani potworom.

Obstawiałbym raczej, że chowa tam wielką armatę.

Ja tam trzymam zdanie Cravena - to wygląda na jakiś dodatkowy pancerz/osłonę.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
A mnie na reaktor. Pewnie ruscy uratują ludzkość detonując robota i załogę z Kremla ;)

Odpowiedz
Tak na bank nie będzie skoro Del Toro już pisze sequel.

Odpowiedz
A co stoi na przeszkodzie, że w sequelu, wyjdą potwory z innego rowu? :)

Ja tam się tylko boję, aby pod tym pancerzem nie był trotyl. :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A może to robot-gwałciciel? Hełm się otwiera i ze środka wychodzi ogromny penis... Będzie NC-17, zobaczycie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon