Pacific Rim (2013-2018)
Zastanawiam się też ile łącznie będzie potworów, bo skoro ludzkość jest bliska zagładzie to tych Kaiju musi być sporo, skoro nie potrafią sobie z nimi poradzić.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
W niedzielę na WonderCon zadebiutuje nowy trailer.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Oby drugi trailer był lepszy od poprzedniego (słabego).

Najnowszy plakat z Jeagerem, podobnie jak i sama maszyna najbardziej mi się podoba. Teraz tylko czekać na amerykański.

Odpowiedz
(29-03-2013, 01:13)Danus napisał(a): Zastanawiam się też ile łącznie będzie potworów, bo skoro ludzkość jest bliska zagładzie to tych Kaiju musi być sporo, skoro nie potrafią sobie z nimi poradzić.

W scenariuszu kaiju jest bardzo dużo, każdy jaeger będzie miał okazję pokazać się walce. Pojawiają się pojedynczo, w malejących odstępach czasu - coś w stylu 150 dni, 100 dni, 80 dni, 70 dni, 30 dni, i tak dalej.

Odpowiedz
A ktoś wie czy samych Jaegerów będzie/było w którymś momencie więcej niż 5?
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
LOL, główny robot dostał najbardziej siorbiący plakat:

[Obrazek: 45199_491391804260455_219197334_n.jpg]

Odpowiedz
Wygląda jak grafika z jakiejś książeczki dla 8-latków :)

Najbardziej wkurza mnie w tych plakatach totalny - mimo usilnych starań - brak skali i wrażenia wielkości tych maszyn. Niby są samochodziki i łódeczki, ale one wciąż wyglądają jak zabawki, a nie mechaniczne kolosy.

Odpowiedz
W niedzielę będzie już kolejny zwiastun, w necie latają opinie z testów pokazowych,
Czekam z niecierpliwością, PR ma strasznie długi okres postprodukcji, więc lipy z cienkim CG nie powinno być.:)
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
Bo to nie mają być kolosy, kolosami są kaiju, które są dzielone na różne kategorie zależnie od swojego rozmiaru.

Ruski robot > każdy inny robot.

Odpowiedz
Eeeee, znaczy się co, te roboty mają po 3 metry a na trilerze to tylko tak dla zmyłki pokazali, jakie są ogromne?

Odpowiedz
Czemu plakat amerykańskiego Mike'a musiał wyjść tak słabo? Ja chcę żeby mnie bronili przed potworami Australijczyki. ;D

Odpowiedz
A mnie Rosjanie.

My skopjem potworniczyskije żopy! [wybaczcie mój rosyjski, słaby jest :P ]

Odpowiedz
Nie, ale jakoś szczególnie wielkie też nie są. Fragment scenariusza:
Cytat:He climbs ashore and rises to his full height -- almost a third bigger than the Mark-2.

Odpowiedz
Na blueprintach masz ludzika dla pokazania skali. Poza tym jest trailer for fucking Christ's sake :)

Odpowiedz
Wiem, że jest trailer. Są blueprinty oraz sporo fotek, które mówią nam o skali - skoro kaiju robi bardzo wielką kupę, to musi być wielki :D

Nowy zwiastun może rzuci nieco więcej światła na wszystko, póki co dla mnie jaegery są duże, kaiju ogromne, kupa kaiju wielka, a ludziki malutkie.

Odpowiedz
A tak w ogóle to ten zwiastun co zadebiutuje na WonderCon w niedzielę pojawi się też w sieci, right? Czy spece od marketingu każą nam czekać jeszcze kilka tygodni? Ktoś wie?

Odpowiedz
Znając życie będzie to jakiś dłuższy, ekskluzywny dla WC trailer a my dostaniemy co najwyżej kiepskie kamerówki, na które trzeba będzie polować na yt zanim zostaną usunięte przez WB ninjas.

Odpowiedz
Cytat:skoro kaiju robi bardzo wielką kupę, to musi być wielki :D

Nie masz pojęcia, jakie boby potrafił urodzić mój szczur - rozmiary wyrośniętych karaluchów. Zresztą spróbuj dobrego kebaba, a przekonasz się, do czego jest zdolny układ wydalniczy. Kupy to słaba metoda mierzenia rozmiarów.

[Obrazek: funny-bird-shit-crap-car-hood-hope-ok-pics.jpg]

Tak a propos.:)

Odpowiedz
Statsy robotów! :D

Ciekawe czy Japoński niedawno został zniszczony. Największe roboty 85 metrów wysokości.

Odpowiedz
Jaegery łącznie ubiły trzydzieści kaiju? Niezły wynik.

Moje typy:

Australijski ma najlepsze staty i najwięcej fragów - padnie pierwszy.
Japończyk to kpina, tylko dwa ubite, zginie walcząc ramię w ramię z Amerykaninem.
Chińczyk padnie chwilę później.
Ruski to typowy tank - padnie ostatni, broniąc mateczki Rosji i rzucając jakiś czerstwy tekst po rosyjsku.
Amerykanin zostanie zniszczony poświęcając się dla dobra ogółu, piloci się uratują.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon