Pacific Rim (2013-2018)
i znów się wtrącę, ale czy chińczyk jak się wyłania przy pomoście technicznym nie przypomina Wam scen z NGE, dla mnie to było pierwsze skojarzenie z jednostką 01 :)

Odpowiedz
Yep. Plus pewnie kokpity od środka będą też robić się "przezroczyste" tak jakby widzieli "oczami" Jaegerów.

Odpowiedz
Wciąż zapowiada się super, ale poprzedni trailer zrobił na mnie większe wrażenie - może dlatego, że ten nowy wykorzystuje sceny już zaprezentowane. Niemniej jaram się nadal. Kumpel mówi że polski tytuł tego filmu powinien brzmieć "Moje sutki, takie twarde". :)

Odpowiedz
(16-05-2013, 19:23)Arahan napisał(a): i znów się wtrącę, ale czy chińczyk jak się wyłania przy pomoście technicznym nie przypomina Wam scen z NGE, dla mnie to było pierwsze skojarzenie z jednostką 01 :)

[Obrazek: e3h1.jpg]

Jak się okazuje to jest jednostka 00 :) Yui miała numer 01.

Odpowiedz
Wygląda to coraz lepiej. I brzmi coraz lepiej! Taka muzyka będzie w filmie, czy tylko na potrzeby zwiastunów jest skomponowana?

Odpowiedz
Brzmi raczej jak specjalnie do trailera.

Przypadkowo na to trafiłem:

[Obrazek: pacific_rim_movie_poster_by_olenar-d5o32s3.jpg]

Odpowiedz
(16-05-2013, 19:45)raven.second napisał(a): Taka muzyka będzie w filmie, czy tylko na potrzeby zwiastunów jest skomponowana?

To raczej tylko muzyka trailerowa. Na razie nic mi nie wiadomo o scorze Djawadiego, ale chyba jeszcze nie jest do końca gotowy. Przynajmniej przed jakimś czasem Djawadi dopiero informował, że zabiera się za score. Tak w skrócie opisał on czego się muzycznie spodziewać:

Cytat:"We're using a big orchestra, and it's going to be huge. I'm doing some traditional stuff as well as some more rock- and electronic-oriented stuff. It's a nice combination"
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zerkam na ten nowy zwiastun, który oczywiście masakruje (choć za dużo zdradza) i tak myślę sobie, że PR ma cholernie duży potencjał komercyjny. To, że ma duży, to wiadomo. Ale o miliard mi chodzi, celowanie w Iron Mana czy Supermana. Czarny koń tegorocznego wyścigu?

Odpowiedz
Cytat:"We're using a big orchestra, and it's going to be huge. I'm doing some traditional stuff as well as some more rock- and electronic-oriented stuff. It's a nice combination"
To brzmi (hehe) całkiem ciekawie, chociaż muzyka w zwiastunach też niczego sobie.

Odpowiedz
http://www.wykop.pl/link/1511799/pacific-rim-glowny-trailer/ - rozwala mnie głupota ludzi na wykopie. Zwiastun dodany kilka minut po premierze oznaczać jako "duplikat".

Odpowiedz
Nie wiem jak wy, ale ja wciąż fapuję, majtki już się suszą.
Ależ to jest zajebiste, pieprzyć resztę premier, to jest murowany hit tego lata i coś na co człowiek czekał tyle lat:)
Mówcie co chcecie, ale w tym zwiastunie widać już lepiej Kaiju, więc przyznaję, że te są zajebiste. Ich design i to jak są oświetlone i jak wyglądają w ruchu, być może nic odkrywczego w wyglądzie, ale całościowo wygląda to fantastycznie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Zwiastun bardzo dobry, ale ujęcie gdy wielki robot wchodzi do wody wydaje mi się dość słabo zrobione.

Odpowiedz
Nie będę komentować tego trailera, ode mnie tylko tyle:

Odpowiedz
Nie specjalnie interesowalem sie tym filmem, ale drugi zwiastun "wgnietł" mnie w fotel, kurwa ale moc - nie pamietam kiedy ostatnio zwykly popcornowiec zrobil na mnie takie wrazenie. Orgazmow brak, bo filmowa prostata juz nie ta sama, ale wyglada to zajebiscie. Przy okazji, mala przerazona dziewczynka - widzieliscie takie cos (oczywistosc!!!) u Baya? Tam roboty napieprzaja, niby ludzie uciekaja, ale w sumie frajda, jest fun. Chce do kina, chociaz zeby trailer zobaczyc na duzym ekranie :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ja już postanowiłem, że idę do kina, więc więcej trailerów mi nie potrzeba, wolę więcej nowych scen widzieć po raz pierwszy w kinie.

Odpowiedz
Akurat w tym trailerze wiele nowych scen nie ma. Trailer gorszy od poprzedniego.

Odpowiedz
Piec razy lepszy, chyba ze o jakims innym mowimy, lub mnie dopiero wczoraj wzielo.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mówię o tym:

Odpowiedz
wygląda ok, choć nie wiem czemu to wszystko musi się tak świecić jak psu jaja - za to niewielki minus.
Poza tym nie przekonuje mnie to całe connection pomiędzy dwoma pilotami - takie coś nie działało w 100% nawet w Scocie Pilgrimie, a tam grali w zwykłą gierkę. No chyba, że będzie jakiś konflikt/problem wokół tego zbudowany, ale wątpię.
Całościowo jednak wygląda epicko - tylko kino, tylko imax i może nawet 3dupy się sprawdzą.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Pierwszy spot TV

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon