Pacific Rim (2013-2018)
W ogóle to chyba nikt nie wspomniał o wspaniałym momencie z ostatniego trailera:

[Obrazek: snapshot20130527210317.jpg]

Odpowiedz
Tyle się dzieje w tym spocie, że nawet nie zdążyłem wszystkiego wyłapać. Ale to co mi się szczególnie spodobało, to że chyba mamy ujęcie jednego z pilotów w rozwalającym się Jaegerze. I mi właśnie zależy, aby pokazać ten aspekt, że w tych wielkich maszynach są ludzie i w pewnym sensie są to wielkie metalowe trumny. Mam nadzieję, że zostanie mocno pokazane poczucie zagrożenia tam w środku, jakie towarzyszy jej pilotom.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja o tym nie wspomniałem, aczkolwiek ta scena jest fantastyczna i śni mi się po nocach! Tylko kto to jest ten pilot?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Kimkolwiek by nie był, ma dwa pistolety i stoi twarzą w pysk potwora.

Odpowiedz
No ciekawe kto to może być? Na pewno nie postać grana przez Idrisa Elbę jedynego rozpoznawalnego aktora w głównej roli. No na bank to nie on. Nie ma szans. :D

Słyszałem że od masturbacji się ślepnie ale brałem to za miejski mit :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(27-05-2013, 21:04)Mierzwiak napisał(a): W ogóle to chyba nikt nie wspomniał o wspaniałym momencie z ostatniego trailera:

[Obrazek: snapshot20130527210317.jpg]

Zakładam że pilot stoi na głowie (toć wszystkie Jaegery mają kokpit gdzieś w okolicach - cóż - głowy), zatem to po prawej to naramiennik. Czyli to jeden z pilotów Striker Eureka. Dobrze kombinuję?
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
(27-05-2013, 22:36)Akaki napisał(a): (toć wszystkie Jaegery mają kokpit gdzieś w okolicach - cóż - głowy)
Cherno Alpha nie ma głowy, zamiast głowy ma reaktor, kokpit jest na środku klatki piersiowej dla większego bezpieczeństwa pilotów (czy coś w tym guście).

I tak, to jest Striker Eureka, tuż po ataku kaiju, kiedy padają systemy elektryczne i jaeger jest wielkim metalowym pudłem dopóki nie będzie restartu. Teraz skojarzyłem fakty z trailera :)

Odpowiedz
(27-05-2013, 21:16)Danus napisał(a): Ja o tym nie wspomniałem, aczkolwiek ta scena jest fantastyczna i śni mi się po nocach! Tylko kto to jest ten pilot?

Przecież jest wcześniej ujęcie pokazujące Jaxa. Więc choć to epiczna scena nie będzie to Elba.

Swoją drogą chyba z dwa dni nie oglądałem tego zwiastuna... Ja jebie ile w tym epy...

Odpowiedz
Nowy spot telewizyjny "Pacific Rim" z nowymi scenami:

Odpowiedz
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=37649

Del Toro pogadał:

Cytat:"In creating Pacific Rim, I wanted the fights to have structure, like the wrestling matches of my childhood, so each fight brings a very different kind of aesthetic and a different dynamic. The first fight is very operatic, theatrical: Wagnerian. It happens in the middle of an iceberg-strewn sea, in the middle of a storm, with huge waves crashing on the Jaeger and Kaiju. We worked really hard at making water a character in this movie, frequently referring to Hokusai or the Fuji wave, and trying to make the water enhanced and add to the drama. This fight tries to quote the majesty of a painting by Goya called the Colossus."

Wspomniany obraz:

[Obrazek: Goya.colossus.jpg]

I dwie foty dali:

[Obrazek: 44884433.jpg]
[Obrazek: 40718426.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
[Obrazek: pacific_rim_2.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 977940_647706655244862_1438465891_o.jpg]

Odpowiedz
Fajna kniga:

http://www.parkablogs.com/content/book-review-pacific-rim-man-machines-and-monsters

Odpowiedz
dzięki za tapetę Danuś :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie ma za co, u mnie też na tapecie:P

Odpowiedz
Po "Pacific Rim -- The Drift - Featurette" kolejny oficjalny materiał z filmu:

Odpowiedz
[Obrazek: Pacific_Rim_New_Banner_b_Cine_1.jpg]

Odpowiedz
(31-05-2013, 08:03)Konrad napisał(a): Po "Pacific Rim -- The Drift - Featurette" kolejny oficjalny materiał z filmu:

[Obrazek: fap-fap-fap.gif]

Odpowiedz
[Obrazek: mustnotfap121a47fnu3.jpg]

Zajebistość filmiku z głowami robotów jest tak wielka, że hype na PR przekroczył u mnie wszystkie normy.

Odpowiedz
To jest niesamowite, złamałem rękę!!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon