Pacific Rim (2013-2018)
O rety, filmik z tą głową:

[Obrazek: lotion.JPG]

W ogóle to w bankach spermy powinni puszczać te filmiki.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Bardzo, BARDZO podoba mi się pasja i zaangażowanie z jakimi Del Toro opowiada o swojej wizji. Od razu widać, jaką radość czerpał z kręcenia tego filmu.

Odpowiedz
Del Toro zbudował łeb robota do którego wsadził aktorów i zaczął trząść całym planem. Reszta ludzi zbudowała by jakieś zielone ściany i kazała aktorom grać to, jak się męczą.

Odpowiedz
Miał kasę to zbudował, proste. Mimo wszystko łatwiej cos takiego skręcić w gotowej scenografii niz dogrywać tło w kompie tym bardziej, że i tak ludzie od CGI mieli pełne ręce roboty przy innych scenach. Jak kręcą filmy we wnętrzach dajmy na to statków kosmicznych to też budują scenografię na planie a nie każą łazic aktorim na zielonym tle, także bez przesady z tym chwaleniem Del Toro ;)

Jest odpowiedni budżet, to sie buduje różne rzeczy, które ułatwiają aktorom granie czy innym ludziom kręcenie, np. na potrzeby takiego chocby "Harry'ego Pottera" zbudowali kupę animatronicznych potworów i innych smoków naturalnej wielkości, żeby ułatwić pracę ludziom od CGI efektów, bo w filmie potem tego nawet za bardzo nie widac:

[Obrazek: horntailfullsize.jpg]
[Obrazek: basiliskbackstage.jpg]

A tutaj mamy raptem głowę robota, trochę hydrauliki i tyle. W "Prometeuszu" Ridlej tez kazał ludziom budowac jaskinie, wnetrza statków i inne, także jak mówię, bez przesady, ze tylko Del Toro taki fan oldskulu i kręcenia na planie na realnym tle ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Dokładnie, tak jak pisze ślepy. Nawet Lucas na planie prequeli SW, gdzie niemal wszystko było CGI, miał pobudowane wnętrza statków.

Fapujecie widzę ostro, ale ja już nic nie oglądam.

A najnowszy banner w końcu nie wywołuje bólu gałek ocznych, są i główni bohaterowie, i świetnie pokazana skala.

Odpowiedz
Nowy spot telewizyjny "Pacific Rim" z nowymi scenami:

Odpowiedz
Wklejcie od razu cały film, po co do kina iść? :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Racja, ja już sobie i z tym filmem daję na wstrzymanie. a) już mnie ręka od tego całego fapowania boli b) nie chcę sobie psuć zabawy w kinie c) i tak już jestem tak na ten film podjarany, że nie dodatkowe klipy nie muszą mi tego uświadamiać.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kilka nowych fotek do fapowania:
[Obrazek: 001_pacificrim_variety_1.jpg]
[Obrazek: 001_pacificrim_variety_7.jpg]
[Obrazek: 001_pacificrim_variety_5.jpg]
I coś słodkiego:
[Obrazek: 001_pacificrim_variety_2.jpg]
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Rinko w tym kombinezonku: mniam!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Przez te fapowaniech wszystkich w tym temacie na widok WSZYSTKIEGO związanego z filmem Del Toro, moja chęć obejrzenia tego filmu bardzo zmalała.

Odpowiedz
Docen ze nikt cie sila nie zaciagnie

Odpowiedz
Juby to jest temat do fapowania przed i po premierze, jeśli ci to przeszkadza, to nie wchodź do tematu- ciesz się życiem, wyjdź do ludzi z szafy:)

Odpowiedz
To jest temat o Pacific Rim, ale od jakiegoś czasu wygląda on tak:

Cytat:Fragment nowego zdjęcia PR:
[Obrazek: ddddvw.png]

I dziesięć osób na takie coś odpowiada jak to fapują wrzucając przy tym różne gify i memy. To robi się już cholernie nudne, a filmu choć jeszcze nie widziałem zaczynam mieć powoli dość.

Odpowiedz
Powinieneś mieć dość ludzi a nie filmu. Przecież to nie wina Del Toro, że ludzie fapują?

Odpowiedz
A może Juby się o nas po prostu martwi, gdyż na lekcja religii dowiedział się, że po fapowaniu człowiek ślepnie? :P

A w ogóle to pozwól się nam dzieciakom dobrze bawić i cieszyć, że swoiste dziecięce marzenie ma szansę się spełnić. A jak się nie podoba to jest wiele piaskownic, ale jestem ciekaw, która z nich ma tak fajne zabawki jak te z "Pacific Rim" :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Juby, żyj i daj żyć. Jeśli ktoś chce się masturbować nad zdjęciem del Toro, to droga wolna. Tylko o chusteczkach nie można zapominać, bo co jak co, ale ekran musi być czysty.

Odpowiedz
(03-06-2013, 13:28)Lawrence napisał(a): A może Juby się o nas po prostu martwi, gdyż na lekcja religii dowiedział się, że po fapowaniu człowiek ślepnie? :P

I przede wszystkim to grzech... Co innego jakby to był film Camerona. ;)

Odpowiedz
Filmu nie trzeba oglądać, wątku nie trzeba subskrybowac. Tak proste...

Odpowiedz
Widziałem dzisiaj dwudziestominutowy pokaz promo "Pacific Rim" (różne sceny, wedle słów samego Guillermo mocno przemontowane) i powiem Wam, że film robi ogromne wrażenie. Przede wszystkim jest wyjątkowo realistyczny... przy całej swojej nierealistyczności. Będzie hicior.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon