Pacific Rim (2013-2018)
ja tam pójdę na pierwszy (poranny) piątkowy seans, pusta sala - jak zwykle - gwarantowana :)

Odpowiedz
Miałem nic nie oglądać, ale ten ostatni zwiastun jakoś przypadkowo zobaczyłem. Najpierw bez dźwięku w pracy- myślę sobie czym się ludzie podniecają, ot stare sceny plus kilka nowych migawek- potem przypadkowo obejrzałem na 42 calach zwiastun w 1080P, tym razem z zajebistym dźwiękiem.
Powiem krótko, urwało mi łeb!
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jak dla mnie "Main Trailer" i "At The Edge" najlepsze i tego mam zamiar się trzymać przez następnych 8 dni ;)

Odpowiedz
A niech to, Wy już przeszliście na wyższy poziom fapowania, a jak ja sobie pomyślę, że mi przyjdzie jeszcze jeden tydzień dłużej czekać... Ech :/

Ale co by nie było, że jestem zawistny to życzę Wam mocy wrażeń i cieszę się, że niektóre kina są już zapchane po brzegi. To dobry znak :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Moja dupa!

Widziałem zwiastun w 2D na całym ekranie kinowym przed Iluzją - wygląda to przezajebiście.

We have chosen to believe in ICZ ADA!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(03-07-2013, 21:01)Danus napisał(a): potem przypadkowo obejrzałem na 42 calach zwiastun w 1080P

Przypadkowo? Zwiastun sam ci się włączył w telewizorze? ;)

Odpowiedz
7 dni...

Odpowiedz
Cytat:del Toro keeps his eye on the bigger picture and best of all, makes sure that the film doesn’t take itself too seriously. That right there is also what brings the film to its biggest problem, which is that some of the dialogue is a little too corny for its own good.
Cytat:Idris Elba owns this movie, stealing every scene he’s in
Cytat:Pacific Rim is a triumph – a great Kaiju/mecha action film and the best blockbuster of summer 2013.
http://cinekatz.com/pacific-rim-jaeger-smash-spoiler-free-review/

Odpowiedz
Przeczytałem i nie boję się niczego :)

Odpowiedz
Elba kradnie sceny? Cóż za niespodzianka... ;)

Odpowiedz
tego to można było być w 101 % pewnym, koleś ma taki magnetyzm i charyzmę, że mógłby ze 4 aktorów nią obdzielić ;)
przeczytałem i jestem spokojny

Odpowiedz
A ja nie jestem spokojny. Ja jestem tak podekscytowany, że nie wiem co zrobię w kinie, kiedy ten film się zacznie? :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Pacific Rim to ulubiony film Kanye Westa, lol.

http://thefilmstage.com/trailer/last-ditch-trailer-for-kanye-west-endorsed-pacific-rim/
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
WINCYJ:

http://socialnewsdaily.com/11325/pacific-rim-gets-several-glowing-reviews-on-twitter/

"#PACIFICRIM is the most satisifying summer movie IN DECADES. It delivers EVERYTHING...and I mean EVERYTHING you could possibly want to see."

"@eruditechick seriously, big screen cinema drug. You are physically dizzy and exhausted from excitement when it's all over."

"Screened #PacificRim it's everything you hoped for and more. Also got to meet Guillermo del Toro as well. What a class act. #Blockbuster"

"Pacific rim was the shiiiit. You can't go wrong with giant mecha battles"

Odpowiedz
oho, czyżby to był TEN MOMENT, w którym oczekiwania nie rozminęły się z wrażeniami? Bo jeśli tak, to niebezpiecznie będzie otwierać ten temat z powodu ogólnego fapowania ;)

Odpowiedz
Ostatniego trailera nie oglądałem, ale przeczytałem post Cravena i jestem przerażony tymi opiniami :)

Odpowiedz
Ok, w tym momencie zaczynam się oficjalnie bać tego filmu. A co jeżeli będzie tak jak mówi del Toro i głowa mi ekspoloduje od nadmiaru wrażeń?

Wiecie co? Tak szczerze to mam gorącą nadzieję, że to będzie TEN film. Taki który będę mógł postawić na półce obok SW IV-VI, IJ czy Parku Jurajskiego. Obraz, gdzie znów dam się totalnie wciągnąć w świat i wydarzenia.
Naprawdę dawno nie czułem takiej dziecięcej podniety po wyjściu z kina, uczucia czystego, niczym nie zmąconego zachwytu. Mam nadzieję, że w czwartek po 22:00 coś takiego mnie spotka :)

Odpowiedz
Na tym etapie po prostu nie mogę się doczekać. Nie mam już jakiś wątpliwości, że jednak film okaże się niewypałem, klapą czy cokolwiek. Rok 2013 bezapelacyjnie będzie jasnym punktem w historii SFów. Pacific Rim może mieć na tyle wysokie rewatchability, że już przewiduję co najmniej dwie wizyty w kinie.

Bardzo cieszy mnie, że zrobili advance screenings. To może być impuls który da temu filmowi świetne otwarcie i małe spadki dzięki word of mouth.

Póki co przez kilka dni będę musiał utrzymywać poziom epy w organizmie na odpowiednio wysokim poziomie:

http://therewillbefilms.wordpress.com/2013/07/03/review-pacific-rim-summer-blockbuster-hyperbole-incarnate/

Pacific Rim is one of the most hyped original sci-fi action films of the summer. In terms of sheer technical wizardry, it is one of the best to grace summer silver screens in years. It makes Avatar look like Pocahontas. It reduces Transformers to action figure feats. It blunts del Toro’s previous Hell Boy entries to piddling character studies.

Odpowiedz
Cieszą mnie te opinie i mam nadzieje, ze moje fapowanie nie poszło na marne. To już za tydzień:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Niektórzy one week, niektórzy four days ;P

[Obrazek: 1004000_530516540347981_215668378_n.jpg]

[Obrazek: 580496_10151754561626639_950297479_n.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon