Pacific Rim (2013-2018)
Na Rottenach pierwsze recenzje - w większości bardzo pozytywne, niektóre nawet hurraoptymistyczne.
http://www.rottentomatoes.com/m/pacific_rim_2013/

Odpowiedz
(08-07-2013, 14:28)desjudi napisał(a): a mówiłem już, że ide już jutro rano? ;P
Zgiń, przepadnij Des:P

Te rottenowe negatywne recki w ogóle mnie nie przekonują:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
The squarest, clunkiest and certainly loudest movie of director Guillermo del Toro's career, a crushed-metal orgy that plays like an extended 3D episode of "Mighty Morphin Power Rangers" on very expensive acid.

Nie wiem, co w tym negatywnego? :)

Nie zdradzę wiele jesli powiem, że na seansie pojawi sie parę osób z redakcji KMF, więc uśrednimy ocenę :)

Odpowiedz
Cytat:co w tym negatywnego?
Jak to co? Pacific Rim to holywoodzki blockbuster który ośmiela się dawać radość i rozrywkę, a nie ponury i psychologiczny dramat zmuszający do refleksji nad stanem ludzkości. A teraz poważnie - ciekawi mnie jak potraktowany został motyw łączenia umysłów, w scenariuszu fajnie było to ukazane, fragment w spojlerze.

Odpowiedz
3/5 od Empire
http://www.empireonline.com/reviews/reviewcomplete.asp?FID=137243

Przy czym nie pamietam innych recek autora, ale Empire juz dawalo 4/5 dla czwartego Die Hard, pierwszego Transformers (opinie Gieferga mnie nie interesuje :)), oraz ostatniego Indiany. Nie wierze jednak, ze PR moze byc slabsze od zamaskowanych robotow.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(08-07-2013, 15:05)desjudi napisał(a): Nie zdradzę wiele jesli powiem, że na seansie pojawi sie parę osób z redakcji KMF, więc uśrednimy ocenę :)

Wspólny wypad do kina? Jak fajnie, mam nadzieję, że część z Wam przyjdzie w jakiś kostiumach ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jak na razie 75 %:

Odpowiedz
koło 18 było 68 % ;)

Odpowiedz
Grunt, że średnia ocen wysoka.

Zresztą, whatever, kto by się przejmował procentami na RT - portalu, który ostatnio błaźni się na każdym kroku.

Odpowiedz
43 strony tematu o jakiejś amerykańskiej wersji japońskiego "monster movie"?
Obejrzałem 2 zwiastuny i... Czym Wy się podniecacie? I nie, nie zamierzam czytać 30 stron. Pytam o skrót bo ja tu widzę kolejny przykład jakiegoś przeciętnego blockbustera...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Błagam, niech to zarobi w weekend przynajmniej 60 mln, a w ogólnym rozrachunku z 600 mln i będzie dobrze. A później sequel :D

Odpowiedz
Negatywne recki, też mnie bardzo pozytywnie nakręcają na film:P

Odpowiedz
(08-07-2013, 23:53)shamar napisał(a): 43 strony tematu o jakiejś amerykańskiej wersji japońskiego "monster movie"?
Obejrzałem 2 zwiastuny i... Czym Wy się podniecacie? I nie, nie zamierzam czytać 30 stron. Pytam o skrót bo ja tu widzę kolejny przykład jakiegoś przeciętnego blockbustera...

Dlatego wyjdź z tego tematu i nie psuj radości innym. Nie interesuje Cie ten film - ok, daj się cieszyć reszcie. Naprawdę, ale 3/4 Twoich wypowiedzi w jakimkolwiek temacie po prostu mnie wku***.

Malkontent pierwszej wody ... Chryste :/

Jak nie rozumiesz czym się podniecamy to w dzieciństwie bawiłeś się drewnianymi klockami chyba...

Odpowiedz
No. Drewniane klocki też miałem.
Zapytałem ale widać niektórzy źdźbła u innych widzą a kołków (drewnianych) u siebie nie.

I już dawno dawno nie narzekałem na żaden film. Wiec nie kłam.

PS - wychodzę ale wrócę, żeby przypomnieć: "a nie mówiłem"?

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar, takie komentarze nic, absolutnie nic nie wnoszą do dyskusji, są bezcelowe, ale jedynie wkurwiają tu obecnych, którzy na film czekaja przebierając nogami. Bo mogą i chcą.

Odpowiedz
81 %

Odpowiedz
Czyli średnia bardzo wysoka - tego typu film nie ma raczej szans na spodobanie się wszystkim, choćby nie wiem jak dobry był :)

Odpowiedz
(08-07-2013, 23:57)Arahan napisał(a): w dzieciństwie bawiłeś się drewnianymi klockami chyba...

Ej co jest złego w drewnianych klockach, ja takie miałem. :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
To ma być obraźliwe bo chyba znaczy że rodzice cię nie kochali i nie miałeś klocków Lego ;) Zgadłem? :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Nie zgadłeś :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon