Pacific Rim (2013-2018)
A można ją nosić i nie robić dziubka? :P

Odpowiedz
Jak nie ma dziubka to kaiju atakują ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Slepy, skąd koszulka i za ile?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Z hmv za 14,99, mieli jeszcze koszulki z Gipsy Danger i oficjalne plakaty po 3,99.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jeśli rzeczywiście wytwórnia potwierdziła sequel to znaczy, iż słuszne były moje przypuszczenia, które wyraziłem kilka postów temu, a mianowicie że PR jest bardzo sprytnym marketingowym gambitem, od początku obliczonym na wykreowanie nowej marki. Zwrot nakładów ze sprzedaży biletów był z góry niepotrzebny, bo jak się okazuje Pacific Rim ma w zanadrzu cały merch, czekający już w sklepowych magazynach - nie powiem, ciekawa zagrywka. Paradoksalnie, jeżeli ten manewr wypali, brak zwrotu z biletów będzie pozytywnym sygnałem dla innych, że nowe, oryginalne scenariusze nie muszą się wcale zwracać już na etapie dystrybucji kinowej, chociaż w sumie z drugiej strony nie wiem, czy to dobrze - wolałbym jednak, aby twórcy skupiali się na jakości filmu, zamiast na jego potencjale do generowania potrzeby na koszulki i zabawki, ech.

Odpowiedz
Pierwszy film G.I. Joe też się w BO nie zwrócił, a sequel dostał właśnie ze względu na nakręcenie sprzedaży wszystkiego co się wiąże z marką.

Odpowiedz
(22-07-2013, 16:03)Danus napisał(a): No niby nie, ale jest mi smutno, ze tak zajebiście epicka produkcja musi do kroćset fur beczek!, żebrać w Box Officie:(
Chyba z tego powodu zbojktouję następny film Michasia Wyspy! Wiem, to głupie i tak swoje zarobi:)
Jeśli mowa o Majkelu Zatoce, to swoją drogą co on teraz robi? Chyba nie Trans 4?

Odpowiedz
A cóżby innego. I pewno znowu zgarnie miliard.

Odpowiedz
Słuchajcie misiaczki - mam do sprzedania takie cudo: http://www.amazon.com/Pacific-Rim-Man-Machines-Monsters/dp/1608871827 - rozpakowane z folii, bob tyłam ciekawa, jak wygląda, ale niekoniecznie muszę posiadać - ładne toto :) Szczegóły na priv.
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
(23-07-2013, 00:31)Gieferg napisał(a): Pierwszy film G.I. Joe też się w BO nie zwrócił, a sequel dostał właśnie ze względu na nakręcenie sprzedaży wszystkiego co się wiąże z marką.

A mógłbyś to jakoś udowodnić?
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
(23-07-2013, 00:44)und3r napisał(a):
(22-07-2013, 16:03)Danus napisał(a): No niby nie, ale jest mi smutno, ze tak zajebiście epicka produkcja musi do kroćset fur beczek!, żebrać w Box Officie:(
Chyba z tego powodu zbojktouję następny film Michasia Wyspy! Wiem, to głupie i tak swoje zarobi:)
Jeśli mowa o Majkelu Zatoce, to swoją drogą co on teraz robi? Chyba nie Trans 4?
Właśnie kreci Transformers 4 i zapewne znowu film zarobi krocie, a będzie głupszy od mojego lewego buta.

Odpowiedz
Lubię wielkie filmowe widowiska i pewnie na TF4 pójdę, ale mam ochotę w ramach protestu olać ten syf.
Zobaczymy jak się będzie PR sprzedawać na blu i dvd.

Odpowiedz
Ja podejrzewam, że PR na BD będzie miał świetna sprzedaż.

Odpowiedz
Jako, że jestem próżny i jakby kogoś moje wypociny interesowały, to tutaj ma recenzja soundtracku do "Pacific Rim":

http://www.filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=1485

Fajność, fajnością, ale musiałem być obiektywny.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Recenzja i obiektywny?

Głupota bijąca ostatnio z Twoich postów jest rozbrajająca. Za dużo na słońcu?

Odpowiedz
(23-07-2013, 13:01)Ash napisał(a):
(23-07-2013, 00:31)Gieferg napisał(a): Pierwszy film G.I. Joe też się w BO nie zwrócił, a sequel dostał właśnie ze względu na nakręcenie sprzedaży wszystkiego co się wiąże z marką.

A mógłbyś to jakoś udowodnić?

Mógłbym, ale tego nie zrobię, bo jakoś szkoda mi czasu na szukanie czegoś co czytałem rok czy półtora roku temu żeby udawadniać oczywiste oczywistości.

Odpowiedz
@Mierzwiak Dziękuję uprzejmie za komplement, naprawdę nie trzeba było, jesteś zbyt miły.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_mpqkqxyWjq1qzdglao1_1280.jpg?.jpg]

Odpowiedz
Iskry, iskry muszo być!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon