Pacific Rim (2013-2018)
Poprawione ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
reksio!!

Odpowiedz
(21-03-2014, 23:48)SonnyCrockett napisał(a): Nie żartuj z tym Hellboyem, Del Toro spieprzył ta postać i niech się nie waży kontynuować tego dziadostwa.

Heh, piszę dopiero teraz, bo wcześniej nie zauważyłem komentarza.

Ja akurat chciałbym H3, bo spodobał mi się koncept i klimat filmów. Tzn. nic wybitnego to nie jest (takie 6/10), ale seria zasługuje na jakieś lepsze zakończenie niż końcówka 2. Zaznaczam, że komiksów nie czytałem. Mam w planach nadrobienie, ale brakuje czasu. Może zmienię zdanie po ich przeczytaniu, ale na razie pozostaję przy zdaniu, że Del Toro powinien się bardziej zająć tym (albo czymkolwiek innym), niż kontynuacją Pacific Rim.

No właśnie... jeśli już mowa o Pacific Rim 2. Del Toro ostatnio powiedział, że scenariusz jest opracowywany przez niego i Zaka Penna (twórczość tego pana nie napawa optymizmem). Koncept zakłada sequel z postaciami granymi przez Hunnama i Kikuchi. Legendary podobno nie dało jeszcze zielonego światła, więc działają w ciemno.

źródło: http://www.buzzfeed.com/jarettwieselman/guillermo-del-toro-says-pacific-rim-2-script-is-in-the-works
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Pacific Rim 2 ma oficjalną datę premiery: 7 kwietnia 2017 roku
http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99dzie+%22Pacific+Rim+2%22%2C+%22Pacific+Rim.+The+Animated+Series%22+oraz+ci%C4%85g+dalszy+komiksu-105876

Odpowiedz
To jedna z lepszych wiadomosci. Kwestia tylko by Del Toro wymyslil cos ciekawego, bo ludzie nie posiadaja juz Jaegerow i sa rozbici, chyba, ze kolejna inwazja nastapi kilka lat po wydarzeniach z pierwszej czesci.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Cieszę się jak małe dziecko.

Danus napisał(a):Kwestia tylko by Del Toro wymyslil cos ciekawego

Del Toro po premierze pierwszej części wspominał coś o tym że w sequelu chciałby zaprezentować cyborga powstałego z połączenia Jaegera z Kaiju. Ale cholera wie czy to jeszcze aktualne.

Odpowiedz
Wspaniała wiadomość :)

Myślę, że z kontynuacją nie będzie żadnego problemu, końcówka zostawia mnóstwo pola do manewru i żadnych przeszkód, żeby przeskoczyć do przodu o tyle lat ile będzie potrzeba.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Cytat:ludzie nie posiadaja juz Jaegerow
Sprawnych - nie. Mają masę zezłomowanych, z których najmniej uszkodzony jest ten chiński (tylko kokpit jest rozwalony i pilotów nie ma). Pewnie uda się jakiegoś sklepać z kawałków wszystkich i będzie wyglądał jak robot z Power Rangers :)

Odpowiedz
Dobra wiadomość. Cudów się nie spodziewam, ale popatrzę jeszcze raz na napierdalające się Jaegery z przyjemnością, nieważne jaka będzie fabuła. Najchętniej to bym zobaczył prequel, ale to raczej niemożliwe.

Odpowiedz
(27-06-2014, 14:26)simek napisał(a): Dobra wiadomość. Cudów się nie spodziewam, ale popatrzę jeszcze raz na napierdalające się Jaegery z przyjemnością, nieważne jaka będzie fabuła.

A bo to zła była w jedynce? Jedyne czego temu filmowi brakowało to bardziej charyzmatyczny główny bohater. Niczego ponad fabułę jedynki bym nie oczekiwał, bo i po co?
(27-06-2014, 14:26)simek napisał(a): Najchętniej to bym zobaczył prequel, ale to raczej niemożliwe.

Najpierw niech zrobią trylogię, potem będzie można zrobić prequel ;)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Po tym jak po powtórce nieco cieplej odebrałem film Del Toro nie mogę powiedzieć, by była to zła wiadomość, ale Zak Penn? ZAK PENN???!!!

Odpowiedz
W sumie niby to dla mnie zamknięta historia, ale jedynka tak mi się podobała, że nie pogardziłbym dwójką o ile rzeczywiście nie będzie prequelem.
Tak myślę co bym chciał zobaczyć i nie miałbym nic przeciwko, gdyby Jaegery potrafiły latać i to najlepiej w kosmosie. Ostatnio sobie parę scen z Mobile Suit Gundamm 00 zobaczyłem i taka walka w kosmosie byłaby super. Niech portal z potworami otworzy się na księżycu. Tylko wtedy nie byłoby to "Pacific Rim", tylko "Moon Rim". Sam nie wiem, ale najważniejsze, że jednak będzie więcej robotów i potworów kopiących sobie tyłki. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(29-06-2014, 15:20)Lawrence napisał(a): Tak myślę co bym chciał zobaczyć i nie miałbym nic przeciwko, gdyby Jaegery potrafiły latać i to najlepiej w kosmosie.

a to wyrywek z jakiegoś listu do św. mikołaja?

Odpowiedz
A co jest złego, aby mieć jakieś oczekiwania wobec filmu, czy też sobie pomarzyć co by się chciało w nim zobaczyć.
Jak np. steampunkowe Pacific Rim:

[Obrazek: 10389076_727377937297876_1526854699262230261_n.jpg]

[Obrazek: 10518985_727378553964481_7273683789182574830_n.jpg]

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://hatak.pl/artykuly/godzilla-i-pacific-rim-bedzie-wspolny-film

;)
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Nie no bez sensu, jak by to miało wyglądać? Gipsy Danger dzwoni do Godzilli "Cześć stary gadzie, nie pomógłbyś skopać parę potworów z wymiaru X ?" Godzilla "Nie ma szans cygański blaszaku, skala waszego problemu jest zbyt mała i mam wyjebane, jak sprawa rozrośnie się o kilka galaktyk to daj znać na fejsie."

:P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
News z dupy, ale niczego innego po takim amatorskim paździerzu jak hatak bym się nie spodziewał.

Odpowiedz
I w przypadku crossovera wszelkie bitwy będziemy oglądać w kilkusekundowej relacji z TV i opowieści bohaterów. A Godzilli będzie jeszcze mniej :).

Odpowiedz
Fajne, ale skoro mechy, to po co ta konnica? Tak jakby rzucać do walki batalion czołgów wspierany przez dzieci z procą.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon