Ssij mi jaja :)
06-02-2007, 00:20
|
Pokaż mi swoje filmy...
|
|
Aha, do czołówki mogę też dodać "Anioła zagłady" z Marią Ford. To najlepszy zły film jaki widziałem, KULT NAD KULTAMI, niech się schowają pod tym względem wszystkie inne filmy.
Jak widać "ulubiony" nie musi oznaczać że film jest dobry :wink: 06-02-2007, 00:20
Milczze z ta czcionka. ;)
"Apone - jesteś fajnym gościem na 300%. Wszystkie filmy są akceptowalne i dopuszczalne :)" Nawet snujacy sie Jarmusch? :P[/quote] 06-02-2007, 00:24
Jarmush to jedyny gość, któremu jestem wdzięczny za to, że mnie nudzi. Cenie każdy jego film. "Broken Flowers" widziałem już... uwaga - 6 razy.
06-02-2007, 00:27
Eee, co, gdzie, dlaczego? Jak rozumiem panuje tutaj taki swoisty plebiscyt na najbardziej zajebistych forumowiczy zdaniem Mentala? :)
Top 10: Matrix Gerry Batman Begins King Kong X-men 2 X-3 Matrix Reload Matrix Revelation Matrix Rabarbar Gerry:Reaktywacja Najgorsze filmowe koszmary: Heat, Se7en, Once Upon A Time In The West No i jak ocenisz takiego delikwenta jak ja? :) A tak na marginesie, to taka ciekawostka odnośnie X-men 2, którego ponoc nie widziales: http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=817 :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 06-02-2007, 00:54
A zatem pomyłka :) Nie widziałem X3, tylko X2, czego dowodzi ten topic co zapodał Tyler. Mierzwiak, powiedz mi w takim razie, jaki poziom prezentują X3? :)
Tyler - masz u mnie -100% (minus) :) Totalne dno na maksa bez szans na odratowanie, bez szans na cokolwiek :) 06-02-2007, 00:58 Mental napisał(a):Tyler - masz u mnie -100% (minus) :) Totalne dno na maksa bez szans na odratowanie, bez szans na cokolwiek :)Tragedia, będę musiał się zapisać do jakiejś grupy wsparcia :(
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 06-02-2007, 01:00
Ale stypa ;/
Polac Mentalowi Finlandii dobrze gada :D zamknac temata :D bo jeszcze sie ktos skaleczy . 06-02-2007, 01:15 Mierzwiak napisał(a):Poza tym hej! Odebrałeś mi procenty za film którego nie widziałeś, tak się nie robi :evil: No to ja na tej zasadzie ocenie Mentala. Minus 10% za każdy film, którego nie widziałem: Barry Lyndon, Seven, Once Upon A Time In The West, Blade Runner A teraz mnie zabijcie za brak znajomości klasyki :P
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
06-02-2007, 01:18
Mental, czyżbym Ci rozpieprzył temat? :)
Nie martw się, na pewno znajdzie się również jakaś grupa wsparcia dla Ciebie ;)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 06-02-2007, 01:20
Tu nie chodzi o klasykę, Azgaroth. Klasyka jest najczęściej martwa (jak 90% westernów Forda) i można ją oglądać jedynie za pancerną szybą w muzeum. Te filmy są po prostu... Kurwa, człowieku, nie widziałeś "SE7EN"? Jak ja ci zazdroszczę...
06-02-2007, 01:21 Tyler napisał(a):Nie martw się, na pewno znajdzie się również jakaś grupa wsparcia dla Ciebie Wybieram chłoniaka i mięsaka w poniedziałki, środy i piątki. Pozostałe dni są dla ciebie :) 06-02-2007, 01:23 Mental napisał(a):Jak ja ci zazdroszczę... Nie ma czego. Z tego co widze jestem jedyną osobą, która w liście ma film animowany ;)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
06-02-2007, 01:30 Mental napisał(a):A zatem pomyłka :) Nie widziałem X3, tylko X2, czego dowodzi ten topic co zapodał Tyler. Mierzwiak, powiedz mi w takim razie, jaki poziom prezentują X3? :)Ouch, masz u mnie -200% za nielubienie "X2" i -1000 za wcześniejsze zdanie o "BB". O "X3" lepiej nie mówić. PS. Tak, to jest bardzo bezsensowny temat. 06-02-2007, 01:34 Azgaroth napisał(a):Z tego co widze jestem jedyną osobą, która w liście ma film animowany ;)Nope. Ja mam Wallace'a i Gromita. Mental sam przyznał że to bezsensowny topic więc... :) 06-02-2007, 01:38 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |