Ankieta: Czy lubicie pokazywa
TAK
NIE
[Wyniki ankiety]

Pokaż mi swoje filmy...
Ssij mi jaja :)

Odpowiedz
Aha, do czołówki mogę też dodać "Anioła zagłady" z Marią Ford. To najlepszy zły film jaki widziałem, KULT NAD KULTAMI, niech się schowają pod tym względem wszystkie inne filmy.
Jak widać "ulubiony" nie musi oznaczać że film jest dobry :wink:

Odpowiedz
Milczze z ta czcionka. ;)

"Apone - jesteś fajnym gościem na 300%. Wszystkie filmy są akceptowalne i dopuszczalne :)"

Nawet snujacy sie Jarmusch? :P[/quote]

Odpowiedz
Jarmush to jedyny gość, któremu jestem wdzięczny za to, że mnie nudzi. Cenie każdy jego film. "Broken Flowers" widziałem już... uwaga - 6 razy.

Odpowiedz
Eee, co, gdzie, dlaczego? Jak rozumiem panuje tutaj taki swoisty plebiscyt na najbardziej zajebistych forumowiczy zdaniem Mentala? :)

Top 10:
Matrix
Gerry
Batman Begins
King Kong
X-men 2
X-3
Matrix Reload
Matrix Revelation
Matrix Rabarbar
Gerry:Reaktywacja

Najgorsze filmowe koszmary:
Heat, Se7en, Once Upon A Time In The West

No i jak ocenisz takiego delikwenta jak ja? :)

A tak na marginesie, to taka ciekawostka odnośnie X-men 2, którego ponoc nie widziales: http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=817 :)

Odpowiedz
Mental ma dziureczki :D cos sie bierze :D??? Greeennn Poweerrr

Odpowiedz
A zatem pomyłka :) Nie widziałem X3, tylko X2, czego dowodzi ten topic co zapodał Tyler. Mierzwiak, powiedz mi w takim razie, jaki poziom prezentują X3? :)

Tyler - masz u mnie -100% (minus) :) Totalne dno na maksa bez szans na odratowanie, bez szans na cokolwiek :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):Tyler - masz u mnie -100% (minus) :) Totalne dno na maksa bez szans na odratowanie, bez szans na cokolwiek :)
Tragedia, będę musiał się zapisać do jakiejś grupy wsparcia :(

Odpowiedz
Ten topic przestaje mnie pomału bawić. Jest bezsensowny :)

Odpowiedz
Ale stypa ;/

Polac Mentalowi Finlandii dobrze gada :D zamknac temata :D bo jeszcze sie ktos skaleczy .

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Poza tym hej! Odebrałeś mi procenty za film którego nie widziałeś, tak się nie robi :evil:

No to ja na tej zasadzie ocenie Mentala. Minus 10% za każdy film, którego nie widziałem:

Barry Lyndon, Seven, Once Upon A Time In The West, Blade Runner

A teraz mnie zabijcie za brak znajomości klasyki :P
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Mental, czyżbym Ci rozpieprzył temat? :)
Nie martw się, na pewno znajdzie się również jakaś grupa wsparcia dla Ciebie ;)

Odpowiedz
Tu nie chodzi o klasykę, Azgaroth. Klasyka jest najczęściej martwa (jak 90% westernów Forda) i można ją oglądać jedynie za pancerną szybą w muzeum. Te filmy są po prostu... Kurwa, człowieku, nie widziałeś "SE7EN"? Jak ja ci zazdroszczę...

Odpowiedz
Tyler napisał(a):Nie martw się, na pewno znajdzie się również jakaś grupa wsparcia dla Ciebie

Wybieram chłoniaka i mięsaka w poniedziałki, środy i piątki. Pozostałe dni są dla ciebie :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):Jak ja ci zazdroszczę...

Nie ma czego.

Z tego co widze jestem jedyną osobą, która w liście ma film animowany ;)

Odpowiedz
Mental napisał(a):A zatem pomyłka :) Nie widziałem X3, tylko X2, czego dowodzi ten topic co zapodał Tyler. Mierzwiak, powiedz mi w takim razie, jaki poziom prezentują X3? :)
Ouch, masz u mnie -200% za nielubienie "X2" i -1000 za wcześniejsze zdanie o "BB". O "X3" lepiej nie mówić.

PS. Tak, to jest bardzo bezsensowny temat.

Odpowiedz
Każdy temat musi mieć sens?

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Z tego co widze jestem jedyną osobą, która w liście ma film animowany ;)
Nope. Ja mam Wallace'a i Gromita.

Mental sam przyznał że to bezsensowny topic więc... :)

Odpowiedz
Faktycznie, pora do okulisty :)

Odpowiedz
12 Angry Men, The Bodyguard, Buono, il brutto, il cattivo, Il, The Godfather, Midnight Cowboy, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Pulp Fiction, Sin City, Apocalypse Now

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon