Robocop (rimejk 2014)
Ale, że co? Że kazali im się zachwycać filmem przed kamerą? :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kuzwa, weri kul to, weri kul sramto - kids will love robo toys...a niech was huj pochlonie!!!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jakieś fotki z motorem były, ale na tej jeszcze gorzej to wszystko wgląda:

[Obrazek: robocop.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Oto jak umiera moje dzieciństwo ...
Chciałbym, żeby to było jak z Dreddem, gdzie na fotkach film wygląda słabo, a w rzeczywistości jest bardzo dobry, ale to niemożliwe, gdy ma się tak silną konkurencję w postaci I części (ahh, Robocop), a serwuje się piankowego bohatera z kaskiem motocyklowym na głowie, gdzie całość wygląda jak wysokobudżetowi Power Rangers.

Chciałbym się mylić, ale do tego czasu

[Obrazek: d57084e17f97.gif]
"Out of the night, When the full moon is bright, Comes the horseman known as Zorro."

Odpowiedz
Tymczasem dzisiaj ogłoszono, że muzykę skomponuje Pedro Bromfman od "Tropa de Elite".

Odpowiedz
Byłoby przezabawnie, gdyby Robocop poszedł w ślady Dredda i pozamiatał, wpychając wszystkim z tego wątku ich własne słowa głęboko w gardło.:)

Odpowiedz
Bardzo bym chciał, aby tak było, ale wiary jestem słaby :(
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wiem co takiego złego jest w tym zdjęciu.

No, ale ja nigdy nie byłem fanem Robocopa.

Odpowiedz
(03-01-2013, 23:35)military napisał(a): Byłoby przezabawnie, gdyby Robocop poszedł w ślady Dredda i pozamiatał, ...

Helloł. On używa tazera i nie zabija (chyba) w filmie ani 1 osoby. Właściwie to chyba jedną ale przez przypadek.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jeśli nie zmienili scenariusza, military, to Robocop będzie albo słaby, albo bardzo słaby. Jeśli zmienili, albo wprowadzili wieeeelkie poprawki, to może i wyjdzie z tego coś dobrego...

Odpowiedz
Po Dreddzie wierzę w cuda.:)

Odpowiedz
(03-01-2013, 23:35)military napisał(a): Byłoby przezabawnie, gdyby Robocop poszedł w ślady Dredda i pozamiatał, wpychając wszystkim z tego wątku ich własne słowa głęboko w gardło.:)

Dredd był porównywany do komiksów (którym podobno jest wierny) i do filmowej wersji z 1995 roku (która nie była zbyt udana). Nowy RoboCop będzie porównywany do klasyka, jednego z najlepszych filmów akcji sci-fi jaki powstał, z jednym z najwspanialszych soundtracków jaki powstały. I do tego film powstanie w PG-13, ma mieć trochę humoru, a nowy Robo wygląda jak postać z gry komputerowej typu Crisis!

Nie widzę nawet 0,00000000001% szans na to, że ten film może się udać. Nie wierzę nawet, że w moich oczach dorówna części 2 i 3. :P

Odpowiedz
Jak można stawiać obok siebie dwójke i trójke?

Odpowiedz
(04-01-2013, 10:11)Juby napisał(a): ma mieć trochę humoru

a to akurat jest takie złe? ano tak, zapomniałem jaki RoboCop Verhoevena był cholernie poważny.

Odpowiedz
(04-01-2013, 13:40)shamar napisał(a): Jak można stawiać obok siebie dwójke i trójke?

Zwyczajnie. Dwójka olewa wątek żony Murphy'ego, jest nudna w środku, ma udźwiękowienie rodem z Królika Bugsa, i słabiutką muzykę. Trójka natomiast jest głupiutkim filmem "PG-13 superhero", ale ponownie z świetną muzyką Poledourisa, i z kilkoma akcjami mających niezły power.

A o ten humor to chodziło mi oto, że na filmwebie wyszedł news mówiący, że rimejk ma mieć w sobie więcej humoru niż dotychczasowe RoboCopy. Boje się, że wyjdzie z tego drugie Avengers (czyt. gag na gagu). :P

Odpowiedz
Juby napisał(a):Dwójka olewa wątek żony Murphy'ego, jest nudna w środku, ma udźwiękowienie rodem z Królika Bugsa, i słabiutką muzykę

Ale ma Caina, którego mózg śnił mi się po nocach. No i jasna sprawa, że do części pierwszej nie ma startu, ale infantylną trójkę, która była niczym pełnometrażowa reklama figurek, zjada moim zdaniem na śniadanie.

A co do humoru, to wątpie, aby w dzisiejszym kinie udało się ukazać ten prześmiewczy humor Verhoevena - najpewniej wyjdzie ździebko żałośnie i strasznie wymuszenie (w stylu: Robocop wyskakuje z płonącego budynku, rozwala (znaczy poraża paralizatorem) 70 wrogów i niszczy 5 samochodów (bo nie były ekologiczne), po czym wsiada na swój motor, a stojący niepododal chłopiec kwituje: - nice costume <jakie śmieszne>

Ale wciąż mam nadzieję, że się mylę i odszczekam wszystko po premierze. (a raczej po pozytywnym odzewie na forum, tak jak to miało miejsce w wypadku np. Dredda)
"Out of the night, When the full moon is bright, Comes the horseman known as Zorro."

Odpowiedz
(04-01-2013, 17:56)Juby napisał(a):
(04-01-2013, 13:40)shamar napisał(a): Jak można stawiać obok siebie dwójke i trójke?

Zwyczajnie. Dwójka olewa wątek żony Murphy'ego,

Ja mam kiepską pamięć ale wydaje mi się, że nie olewa wątku bardziej niż cz 1.

Cytat:jest nudna w środku,

To twe zdanie.

Cytat:Trójka natomiast jest głupiutkim filmem "PG-13 superhero", ale ponownie z świetną muzyką Poledourisa, i z kilkoma akcjami mających niezły power.

W tym filmie były jakieś akcje z powerem? Nie przypominam sobie. Raczej wielowarstwowe pokłady żenady.

I nie rozumiem co się czepiata tej muzyki. Jest inna, gorsza. No i co z tego? Ma być w każdej części taka sama?

Odpowiedz
Cytat: i z kilkoma akcjami mających niezły power.

W trójce? eee... nie. W trójce jakikolwiek power ma tylko muzyka.

Odpowiedz
(04-01-2013, 18:43)Phil napisał(a): I nie rozumiem czepiania się Robocopa 3. Jest inny, gorszy. No i co z tego? Każda część ma być taka sama?

Ale nie jest żenująca. Tylko gorsza od klasyki.

Odpowiedz
Prototyp 1 - to się powinno wydarzyć na planie tego filmu
Prototyp 2 - to moja reakcja na fragmenty scenariusza (zwłaszcza ostatni dialog)
Reakcja dyrektora OCP pokrywa się z moimi ogólnymi odczuciami po lekturze tego tematu.

Haru no yuu
taenamu to suru
kô o tsugu

Wieczór wiosenny
niknie zapach kadzidła
zapalę drugie

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon