Robocop (rimejk 2014)
W ogóle to zamiast zdawać się na osąd jakiegoś Drewa McWeeny, możecie rzeczony skrypt obczaić sami.
http://www.filefactory.com/file/v5k9qeizlf7/n/Robocop_remake_.pdf
Proszę was bardzo. I mam nadzieję, że nie jest to wbrew regulaminowi. ;) Jak ktoś zainteresowany, to mogę wrzucić sporo innych scenariuszy.
Bitcher, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
Masz jakiś do filmu, który nie miał jeszcze premiery i przy okazji nie zanosi się na kupe?

Odpowiedz
Nawet parę. ;) Tylko jeszcze czekam na odpowiedź od moda, (ew. może być ktoś z dłuższym stażem tutaj) czy aby na pewno mogę je tu udostępniać.
Bitcher, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
możesz, tylko o ile pamiętam, to jest do tego lepszy wątek: http://forumkmf.pl/Thread-Scenariusze-które-nie-doczekały-się-realizacji-jeszcze
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Trochę concept artów - niby od gościa, który naprawdę tworzył koncepty do tego filmu, ale nie wiadomo, czy zostały wykorzystane w filmie:

[Obrazek: robo-head.jpg]
[Obrazek: robo-22.jpg]
[Obrazek: robo-car.jpg]
[Obrazek: robo-sword.jpg]

Odpowiedz
Ale syf.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Syf tak, ale co gorsza - straszny kicz, szczególnie ostatnia fotka, co to ma być w ogóle? Miecz świetlny?

Odpowiedz
A mi te arty by pasowały na jakąś kreskówkę. Bo w formie bajki taki Robo by wyglądał całkiem fajnie.

Odpowiedz
Najgorsze, że była już taka baja. A teraz najwidoczniej kręcą jej wersję z aktorami...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Wózek nawet fajny.
Reszta, wiadomo - sraka.

Odpowiedz
Samochód wygląda jak co drugi koncept futurystycznego samochodu.

Odpowiedz
No i słusznie. Nie jest sześciokołowym dildosem z siedzeniami do góry nogami, tylko realnie wyglądajacym szpanerskim wózkiem z fajnie połączoną linią świateł przednich i tylnich.

Odpowiedz
Samochód Robocopa powinien raczej być przystosowany do taranowania i jazdy w każdym terenie - do czego niskie zawieszenie i obłe kształty raczej się nie nadają.

Odpowiedz
W wizji miasta jakie pasuje do wyglądu auta i Robocopa raczej wszędzie będą idealnie płaskie drogi i szklane domy o ostrych liniach.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ludzie przecież to jest straszne. Fanem Robocopa nie jestem, ale widząc ten crap chce mi się płakać.

Odpowiedz
Jezu, przestańcie tyle jojczyć :) Wszystko zależy od tego, jak bardzo umazane krwią i obwieszone ludzkim mięsem będą karoseria tego auta i pancerz Robo na 10 minut przed końcem filmu. Wtedy ocenimy, czy szpanerski dizajn wozu i unowocześniona zbroja to jedynie świecidełka dla plebsu ;)

Odpowiedz
Ty liczysz na jakąś krew?!

I ja pierniczę - Robocop z mieczem świetlnym? Przypomina mi to gówniane "Alpha Commando", gdzie Robo przez cały czas miał tryb dobrego debila z "dwójki".

Odpowiedz
(28-08-2012, 10:45)military napisał(a): Trochę concept artów - niby od gościa, który naprawdę tworzył koncepty do tego filmu, ale nie wiadomo, czy zostały wykorzystane w filmie:

Po 1 - na stronie 4 zapodawano te obrazki jako fan-arty więc czyżby jednak okazało się, że to nie były fan-arty?
http://forumkmf.pl/Thread-Robocop?page=4

Po 2 - z tego co wybełkotała ta babka w recce scenariusza Robo będzie miał zmieniany design (a raczej pancerz) 4 razy więc to może będzie tylko faza końcowa na 10 minut filmu.

Ale w sumie to jakoś mało wiarygodne żeby tyle zmian było.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Ty liczysz na jakąś krew?!

A co? Masz info, że będzie PG jak "Prometeusz"?

Odpowiedz
Cytat:Po 1 - na stronie 4 zapodawano te obrazki jako fan-arty więc czyżby jednak okazało się, że to nie były fan-arty?

Na stronie, na której leżą, jest napisane, że to z portfolio gościa, który uczestniczył w pracach nad filmem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon