Robocop (rimejk 2014)
Zauważyliście, że nigdy nie pokazywali jak zdejmuje ten ochraniacz szyjo-brody? Zdejmował hełm a tamto znikało. (Jedynie chyba w serialu). Jakaż ta scena była świetna.

A teraz, żeby było mniej fajnie - nowe foty. Łysa czacha przechodząca w metal była cudnie straszna. Nowy już tu przegrywa na starcie. W ogóle on wygląda jak retard jakiś.

[Obrazek: infphotos637498.jpg]
[Obrazek: infphotos637512.jpg]
[Obrazek: infphotos637542.jpg]

[Obrazek: robocop.gif]

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:nie pokazywali jak zdejmuje ten ochraniacz szyjo-brody

W pierwszej części był tylko jeden moment zdejmowania hełmu i Verhoeven celowo uciekł się do przekłamania na rzecz atmosfery w tej raczej smutnej scenie.

Polecam ten kanał:

http://www.youtube.com/user/robocoparchive/videos?view=0

Masa ciekawostek oraz cennych spostrzeżeń.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Motor Robocrapa:

[Obrazek: robocopbike.jpg]

Odpowiedz
ciekawe czy ma wejście usb?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wszystko do jasnej zmieniają, nawet środek lokomocji. Gdzie temu blaszakowi do stylowych, czarnych radiowozów u Verhoevena.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Wiecie co? Pozwólcie, że powiem po śląsku ... a w rzyci mom ten film, gorolskie pierońswtwo! Serio? Robo skacze, jeździ na jakimś motocyklu? Co to kuźwa jest? Matko co się dzieje z bohaterami mojego dzieciństwa? Najpierw McClane, później Indy, teraz Robocop. Pozwólcie, że zacytuję zanim zrobią rimejk:
- "Czas umierac" - Roy Batty

Odpowiedz
Dla kontrastu do tego motogówna:
[Obrazek: RoboCop3.jpg]
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Oho, mamy sytuację jak z tematu o Dreddzie rok temu. Hating na całego. Ja tam póki co jestem nastawiony pozytywnie, do designu Robo już się przekonałem (poza odsłoniętą ręką), motor jak motor, nie mam mu nic do zarzucenia, wygląda lepiej niż te z Dredda, a jedynym problemem jest dla mnie to, że to prawie na pewno będzie PG-13.

Na Robocopa już się tak bardzo odlano i wysrano (Robo3, seriale), że bardziej już po prostu nie można i teraz już może być tylko lepiej - ta postać jest aktualnie w takiej sytuacji w jakiej był Batman po tym jak Schumacher się z nim rozprawił w 1997 roku, co za tym idzie jestem przekonany, że nie będę miał z nowym filmem większego problemu, co więcej, widzę spore szanse na pozytywne zaskoczenie.

Odpowiedz
(14-10-2012, 21:24)Mefisto napisał(a): ciekawe czy ma wejście usb?

Po co mu USB? Chlopo-robot (za recką scenariusza) jest "w sieci" podłączony do neta, monitoringu całego miasta i wszystko ma na bieżąco.

... scena z gwałtu z 1 mogłaby być przedstawiona tak, że ktoś nadaje ją online i Robo wkracza do akcji... anie tam jakiś "gwałt w toku" przez policyjne radyjo.

Widzę, ze zostałem mimowolnym założycielem tematu.

[Obrazek: infphotos640984.jpg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(14-10-2012, 23:39)shamar napisał(a): Po co mu USB?

Odpowiedź w temacie o Terminatorze: Salvation :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie liczę absolutnie na film dobry. Zresztą, w ogóle nie widzę sensu nowego Robogliny, skoro stary ciągle ma się dobrze.

O ile wierzę (póki co "na słowo"), że nowy Dredd daje radę, to nie uwierzę, że to samo może się wydarzyć z Robocopem AD2012. No nie ma na ten moment dla mnie takiej opcji. Film Holendra jest ciągle idealny, a nowa opcja nie zapowiada się za dobrze.

Odpowiedz
E tam, takie pieprzenie kotka. Batman Burtona też się trzymał dobrze kiedy powstała wersja Nolana. Robocop to fajny temat i warto mu dać drugą szansę bo oryginalna seria została rozmieniona na drobne jak Highlander i podpinać się pod nią z sequelami nie ma sensu tak samo jak nie miało sensu to co zrobił Singer ze swoim Supermanem, inna sprawa, że rokowania Box Office'owe po tym co spotkało nowego Dredda, Conana czy Total Recall powiedziałbym, że zbyt optymistycznie nie są.

Odpowiedz
http://insidemovies.ew.com/2012/10/15/elysium-robocop-cloudy-2-release-dates/

"Robocop" dopiero w 2014 roku.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
LOL. Kupy z reguły mają przekładane daty premier. Elysium też nie wróżę za dobrze po pierwszych stronach scenariusza i ogólnej idei, no ale zobaczymy.

Odpowiedz
Bo Neill Blomkamp to niezły reżyser, a marny scenarzysta, i dopiero przy tym filmie wyjdzie to na jaw.

Odpowiedz
Zima 2014 czyli w Polsce w 2015 :D Oni chyba od nowa chcą to kręcić jak tak daleko przeskakują z premierą.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Może zauważyli, że kostium mają do dupy :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Tu są filmy z planu jak Robokop jeżdzi na motorze a jego motor ma takie fajne światełka co migają.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/TheAlexLynch/news/?a=68901

I nowa fotecka

[Obrazek: 2.jpg]

Odpowiedz
Zauważyliscie że Robocop ma odstającą kaburę na pistolet? Kvrwa kino sie cofa...

Plastikowy Robocop na plastikowe czasy.

Odpowiedz
Nie wiem jakiej magi CGI musieliby dokonać żeby to wyglądało dobrze w filmie...To się nie może udać.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon