Seria Cloverfield
Mierzwiak napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaa... Ale po angielsku w Śródziemiu mówić mogą? I wszystko jasne.

O przepraszam, mówią po elficku, językiem mordoru i mową wspólną ,tak się złożyło, że to angielski, ale robienie filmu całkowicie w językach śródziemia było by ciężkie aczkolwiek film byłby niezwykle intrygujący.

Odpowiedz
Spirit napisał(a):ale robienie filmu całkowicie w językach śródziemia było by ciężkie

W Apocalypto jakoś się udało całość w oryginalnym języku, więc w LOTRZE też by się pewnie udało.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
A jaki był "oryginalny" język LOTR? ;)

Odpowiedz
Jakiś się wymyśli ;)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Mental nie mówił o przeklinaniu co drugie słowo, mówił o WYSTĘPOWANIU bluzgów. Nie ich nadmiarze czy cuś.
Biorąc pod uwagę fabułę Cloverfield i ilość "stresowych sytuacji" które zapewne tam wystąpią, powinien to być najbardziej zaflugany film ever.

Odpowiedz

reklama telewizyjna, kilka nowych scenek

Odpowiedz
Zauwazyliscie ze w scenie gdzie widac cienie kobiety i tych ludzi w kombinezonach to ta kobieta w pewnym momencie poprostu wybucha albo cos takiego??
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Prawdopodobnie zostaje zainfekowana przez małego potwora lub coś co wydziela duży potwór. I eksploduje.

A może wykluwa się z niej jeden z małych potworów? Oby nie, to byłoby już zbyt wiele.

Odpowiedz
pielęgniarki (chyba to pielęgniarki ;p) krzyczą, że mamy kolejne ugryzienie. Raczej ten duży jest chyba za duży, żeby ich gryźć, więc małe potwory przybyły z dużym? Ich ugryzienie plus spora dawka Slusho (to pili na imprezie) powoduje eksplozje?

Odpowiedz
Ten duży może gryźć... budynki :twisted: a ona na pewno wybucha? Szczerze mówiąc nie zwróciłem wcześniej na to uwagi ale może tylko obraca się przodem do kamery i wydaje się być szersza.
get ready for suprise...

Odpowiedz
Tak, pęcznieje:

[Obrazek: clov1sn6.th.jpg][Obrazek: clov2lx0.th.jpg]

Odpowiedz
fuck, rzeczywiście. Właściwie mniejsze potworki wychodzą w ten sposób ze strefy plotek, niemal na 100% będą w filmie. W "Godzilli" Emmericha ten manewr nie przeszedł, ciekawe jak sprawdzi się w "cloverfield"...o przepraszam, "projekt: monster"
get ready for suprise...

Odpowiedz
Hehe. Wstyd sie do tego przyznac ale na poczatku myslelem ze te cienie co lapia kobiete to wlasnie te potwory. Ale potem pomyslalem ze wyglada to troche jak wielkie chomiki. :twisted:

Co do posta Dr_Bakier to od dawna bylo wiadomo ze powtworki beda w filmie a maja powstawac z odpadajacych lusek duzego potwora
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ja znowu widziałem sylwetki przerośniętych bobrów! :D , dopiero na stopklatce zuważyłem że część cienia jest przeźroczysta - czyli kombinezony.
get ready for suprise...

Odpowiedz
Dr_Bakier napisał(a):"projekt: monster"
Sic!

Odpowiedz
Very Sic, a co sądzicie o Sweeney Todd : Demoniczny Golibroda ? Kurczę, zgrzyta mi ten golibroda ; )

Odpowiedz
Mi bardziej zgrzyta 'demoniczny'...

Odpowiedz
Sweeney Todd : Fryzjer Demon :wink:

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Very Sic, a co sądzicie o Sweeney Todd : Demoniczny Golibroda ? Kurczę, zgrzyta mi ten golibroda ; )
Mnie nie zgrzyta, pasuje do tamtych czasów.

Odpowiedz
W ogóle golibroda to bardzo fajne słowo 8)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon