Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
It makes Attack of the Clones look like Citizen Kane
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) reż. J.J. Abrams
Tak trudno o "Gwiezdne Wojny: Odrodzenie Skywalkerów"? Ten potworek nawet nie pasuje do standardowej pompatyczności szyldu, zupełnie nie rozumiem jak przynajmniej dwie osoby (wymyślająca i decyzyjna) mogły uznać, że mają świetny tytuł na zakończenie Trylogii Wzruszenia Ramion.

Odpowiedz
Nie. Bo widocznie chodzi o jedną osobę. Którą okaże się pewnie Rey
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jedna osoba również może odrodzić Skywalkerów, jest to bezpieczniejsza forma niż jeden Skywalker, a i brzmi znacznie lepiej niż "Odrodzenie Skywalkera".

Odpowiedz
Nie w przypadku kiedy dosłowny tytuł to: powstanie, podniesienie się jednego Skywalkera. Gdybyś mial kilku w tytule byloby "the"

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Trochę materiałów z planu, plus w końcu pierwsza konkretna fotografia Rycerzy Ren, na której cokolwiek widać:

https://www.vanityfair.com/hollywood/2019/05/star-wars-cover-story?verso=true

Odpowiedz
#nikogo

Musiałem Uśmiech

Odpowiedz
Co nie przeszkadzało nikomu natrzepać kilku stron dyskusji po premierze teasera Oczko.

Odpowiedz
To tak jak z tłumem zbierającym się wokół miejsca wypadku Uśmiech

Odpowiedz
Połowa jak nie 2/3 zdjęć ukazują pustynię. Cóż pustynna planeta w Gwiezdnych wojen to rzeczywiście spora nowość.
A może już mi się myli, ale czy blizna Kylo znowu nie zmieniła położenia? Jak nie to najmocniej przepraszam.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Teraz twierdzą, że jednak był plan na całą nową trylogię "na poziomie ogólnym":
https://naekranie.pl/aktualnosci/gwiezdne-wojny-skywalker-odrodzenie-ostatni-jedi-wplyw-plan-jj-abrams-1558607712

Dobrze, że był. Strach pomyśleć, co by było, gdyby improwizowali.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
PODOBNO ojcem Rey jest

[Obrazek: giphy.gif]

https://www.comicbookmovie.com/sci-fi/star_wars/star-wars-the-rise-of-skywalker-rumor-possibly-reveals-the-identity-of-reys-father-major-spoilers-a168632

Odpowiedz
Po pierwsze, nie podkradaj ode mnie gifów. Oczko

Po drugie, przecież wg dawnego kanonu on miał 0 midichlorianów, więc jakim cudem jego córka mogłaby być najzdolniejszym dżedajem w galaktyce?

Po trzecie, jak na wszystko związane z tą trylogią

Odpowiedz
Nie będą tak majstrować, ta część będzie starannie balansować po oczekiwaniach fanów aby ratować sprzedaż piórników z Chewbaccą. Spoiler jak z telenoweli, spodziewałbym się go po Johnsonie, a nie po kimś kto jednak kocha tych bohaterów.

Odpowiedz
(29-05-2019, 13:00)Mierzwiak napisał(a): PODOBNO ojcem Rey jest

Cool story. I to ma sens! Po tym jaka była między nimi chemia w pierwszym filmie.
Jestem w stanie wierzyć, że już wtedy to wymyślili

Odpowiedz
(29-05-2019, 13:37)Szaman napisał(a): Nie będą tak majstrować, ta część będzie starannie balansować po oczekiwaniach fanów aby ratować sprzedaż piórników z Chewbaccą. 

Bo były i takie głosy oburzone tym, że rodzice Rey to patusy-złomiarze (co trza oddać Johnsonowi to jedna z tych jego dobrych zmian) i Darth Kennedy uzna, że to są właśnie ci oburzeni fani, których trza udobruchać.

Ale będę się wkurwiał w kinie, jak zrealizują ten twist. I będzie dowód, że panuje tam clusterfuck, który zadowala tylko psa mojej promotorki.

Odpowiedz
(29-05-2019, 14:16)OGPUEE napisał(a): I będzie dowód, że panuje tam clusterfuck, który zadowala tylko psa mojej promotorki.
A ile tych dowodów jeszcze potrzebujesz? 489 nie starczy i 490 przeleje czarę goryczy Duży uśmiech

Dla mnie spoko. Mam już takie nastawienie, że im głupiej tym lepiej.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Jakim cudem ona ma być jego córką?! Przeciez on ma nawet minusowy poziom medichlorianow.

Hahahahhahaha!!

Odpowiedz
To będzie córka Hana i Lei. Leia mu po prostu nie powiedziała i ukryła ją na tej pustynnej planecie.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Wyjaśnienie Kylo jest prawdziwe i Abrams nie będzie znowu bawił się w wątek który po 4 latach już nikogo nie obchodzi.

Odpowiedz
Syn Hana po ciemnej stronie Mocy, córka po jasnej. Czy to nie jest czasem dosłownie zerżnięte z książek? Odrzucać książkowy kanon po to, żeby z niego potem kraść?

No ale to tylko plotka.
Przypominam, że przy "Przebudzeniu Mocy" Abrams zapewniał, że rodzicami Rey nie są żadne z postaci, które pojawiły się w tym filmie. Więc Han, siłą rzeczy, nie może być jej ojcem. A przynajmniej nie taki był pierwotny plan Abramsa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon