09-05-2016, 17:04
|
Star Wars (temat ogólny)
|
|
Nie jest tak źle jak mogłoby być z tym Ehrenreichem czy jak mu tam ale ja osobiście wciąż żałuje, że jednak nie wybrano Milesa Tellera. Może dlatego, że cenię gościa bardzo za "Whiplash" a tego Aldena praktycznie nie kojarzę, bodaj tylko z dwóch filmów w których i tak byl gdzieś na trzecim planie.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
Teller wypadl super w "Whiplashu", ale za cholere nie pasowalby na Hana Solo
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
09-05-2016, 17:14
Jak Disney postanowi wrzucić flashbacki do jednego z nowych filmów, albo zrobić spin off z młodym Lukiem, to aktora już mają
![]()
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
10-05-2016, 16:22
No fajna fotka, ale idiotą nie jestem bo widzę że na twarz Marka doklejono wyłącznie oczy, nos i usta Seby plus dodano zarost. Nie, obaj nie mają dokładnie takiej samej czaszki
10-05-2016, 17:08
Ale nie mają dokładnie takiej samej czaszki. Przyjrzyj się szczęce, Seba ma minimalnie bardziej wypełnioną/krąglejszą.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
10-05-2016, 17:21
W sumie to na niektórych zdjeciach w necie jest nawet podobny do Hamilla
Szkoda, ze Hollywood ma w dupe podobienstwo aktorow (patrz Ingruber) : (
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
10-05-2016, 17:39
Mierzwiak, ale dlaczego nazywasz go beztalenciem? Gośc nie dostał nawet szansy na zagranie więc jak można odrazu uważać, że jest do bani? Chyba nie oceniasz jegotalentu aktorskiego po roli w "Wiek Adeline" gdzie nie wypowiada ani kwestii? W tych swoich filmikach na yt daje rade.
10-05-2016, 18:28 Cytat: Chyba nie oceniasz jegotalentu aktorskiego po roli w "Wiek Adeline" gdzie nie wypowiada ani kwestii?Wypowiada, ma ich z 10
10-05-2016, 18:32
@Corn
Może masz racje, już w sumie nie pamiętam ![]() A już abstrahując od Hana Solo, to w tym materiale Ingruber robi wg mnie kozacką robotę:
10-05-2016, 18:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2016, 18:40 przez szopman.)
Nie rozumiesz różnicy między AKTOREM a NAŚLADOWCĄ, prawda?
(10-05-2016, 18:28)szopman napisał(a): Gośc nie dostał nawet szansy na zagranieDlatego należy obsadzić go w roli kultowej postaci. Ha! Ja też nie dostałem szansy na zagranie, dlaczego nikt nie bierze mnie pod uwagę?
10-05-2016, 18:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2016, 18:47 przez Mierzwiak.)
Gdyby obsadzili naśladowcę, byłby to dla mnie wystarczający powód, żeby przejśc się na film i sprawdzić, jak sobie poradził/nie poradził. Innych na razie nie znalazłem
![]() Ingruber na Indy'ego! 10-05-2016, 21:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2016, 21:16 przez Gieferg.) Cytat:dlaczego nikt nie bierze mnie pod uwagę?Pewnie czytali Twoje hejty na TFA
11-05-2016, 00:17
Taka mała dygresja sfrustrowanego fana.
Jeżeli najciekawszą rzeczą na Star Wars Celebration była "kanonizacja" Thrawna w "Star Wars Rebels"- postaci na którą mam wyjebane, w serialu którego nie lubię, to oznacza, że Disney zjebał po całości. 17-07-2016, 23:31 Cytat:Taka mała dygresja sfrustrowanego fana.Może nie najciekawszą, ale napewno jedną z najciekawszych. Nie wiem jak z innymi fanami, ale mi pojawienie się Admirała w serialu wisi totalnie, ja się podjarałem kosmicznie na książkę. W końcu napisze ją sam Timothy Zahn, a chyba nikt inny się nie nadaje lepiej do napisania książki "Thrawn" niż twórca tej postaci. Poza tym, znając życie, odwołań do starego EU będzie multum ; ) Na "Rebels" mam wywalone i trzymam się swojego postanowienia, że nie obejrze już ani jednego odcinka, choćby nie wiadomo kto i co miało się tam pojawić. Z ciekawości, czemu masz wywalone na postać ? : ) Chyba większość fanów nią płonie (nie twierdze, że każdy musi). Przynajmniej rózni się od innych antagonistów typu Imperator, Vader, Snoke, Kylo Ren itp. Ale masz racje, Celebration raczej szału nie zrobiło. Ja się pytam, gdzie do cholery jest jakiś nowy trailer? Ale na + napewno plakat RO (mi się bardzo podoba) no i książkowe newsy tj Thrawn + info, że Luceno napisze prequel RO. Na książke (jak i na tytułową postać) "Ahsoka" mam meega wywalone. Omijam szerokim lukiem produkty SW, w których ona się pojawia. No i nowy hot news: film VR o Vaderze (będący częścią kanonu). Nie cieszy mnie to info. Tzn chętnie obejrzałbym spin-off z Mrocznym Lordem. Ale po co te VR? No i jedno ogromne "ale" - Goyer ;o Z tym gościem bywa bardzo różnie, nie pasuje mi on do uniwersum Star Wars. No i jeszcze jedno, w końcu łaskawie potwierdzili news z przed 2 m-cy o nowym Hanie Solo. Po co tyle z tym zwlekać było?
18-07-2016, 12:08
No nie lepiej zrobić normalny film o tej postaci ?
Tylko takie głupie eksperymenty?
18-07-2016, 14:18
Czemu głupie?
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.
18-07-2016, 14:22 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |