Star Wars (temat ogólny)
Nie jest tak źle jak mogłoby być z tym Ehrenreichem czy jak mu tam ale ja osobiście wciąż żałuje, że jednak nie wybrano Milesa Tellera. Może dlatego, że cenię gościa bardzo za "Whiplash" a tego Aldena praktycznie nie kojarzę, bodaj tylko z dwóch filmów w których i tak byl gdzieś na trzecim planie.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Teller wypadl super w "Whiplashu", ale za cholere nie pasowalby na Hana Solo Język
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Jak Disney postanowi wrzucić flashbacki do jednego z nowych filmów, albo zrobić spin off z młodym Lukiem, to aktora już mają Uśmiech

[Obrazek: 13178978_10153900141638598_3826902872574...e=579C2F50]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
No to jest Ingruber, jest Stan... gdzie jest nowa Leia? Oczko
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No fajna fotka, ale idiotą nie jestem bo widzę że na twarz Marka doklejono wyłącznie oczy, nos i usta Seby plus dodano zarost. Nie, obaj nie mają dokładnie takiej samej czaszki Uśmiech

Odpowiedz
Ale nie mają dokładnie takiej samej czaszki. Przyjrzyj się szczęce, Seba ma minimalnie bardziej wypełnioną/krąglejszą.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
W sumie to na niektórych zdjeciach w necie jest nawet podobny do Hamilla Uśmiech Szkoda, ze Hollywood ma w dupe podobienstwo aktorow (patrz Ingruber) : (
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(10-05-2016, 17:39)szopman napisał(a): Szkoda, ze Hollywood ma w dupe podobienstwo aktorow (patrz Ingruber) : (
Długo jeszcze będzie padać nazwisko tego beztalencia? Miesiąc? Rok? Dekadę?

Odpowiedz
Mierzwiak, ale dlaczego nazywasz go beztalenciem? Gośc nie dostał nawet szansy na zagranie więc jak można odrazu uważać, że jest do bani? Chyba nie oceniasz jegotalentu aktorskiego po roli w "Wiek Adeline" gdzie nie wypowiada ani kwestii? W tych swoich filmikach na yt daje rade.

Odpowiedz
Cytat: Chyba nie oceniasz jegotalentu aktorskiego po roli w "Wiek Adeline" gdzie nie wypowiada ani kwestii?
Wypowiada, ma ich z 10 Oczko
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
@Corn
Może masz racje, już w sumie nie pamiętam Uśmiech

A już abstrahując od Hana Solo, to w tym materiale Ingruber robi wg mnie kozacką robotę:

Odpowiedz
Nie rozumiesz różnicy między AKTOREM a NAŚLADOWCĄ, prawda?

(10-05-2016, 18:28)szopman napisał(a): Gośc nie dostał nawet szansy na zagranie
Dlatego należy obsadzić go w roli kultowej postaci. Ha! Ja też nie dostałem szansy na zagranie, dlaczego nikt nie bierze mnie pod uwagę? Smutny

Odpowiedz
Gdyby obsadzili naśladowcę, byłby to dla mnie wystarczający powód, żeby przejśc się na film i sprawdzić, jak sobie poradził/nie poradził. Innych na razie nie znalazłem Smutny

Ingruber na Indy'ego!

Odpowiedz
Cytat:dlaczego nikt nie bierze mnie pod uwagę?
Pewnie czytali Twoje hejty na TFA Duży uśmiech

Odpowiedz
Taka mała dygresja sfrustrowanego fana.

Jeżeli najciekawszą rzeczą na Star Wars Celebration była "kanonizacja" Thrawna w "Star Wars Rebels"- postaci na którą mam wyjebane, w serialu którego nie lubię, to oznacza, że Disney zjebał po całości.

Odpowiedz
Cytat:Taka mała dygresja sfrustrowanego fana.

Jeżeli najciekawszą rzeczą na Star Wars Celebration była "kanonizacja" Thrawna w "Star Wars Rebels"- postaci na którą mam wyjebane, w serialu którego nie lubię, to oznacza, że Disney zjebał po całości.
Może nie najciekawszą, ale napewno jedną z najciekawszych. Nie wiem jak z innymi fanami, ale mi pojawienie się Admirała w serialu wisi totalnie, ja się podjarałem kosmicznie na książkę. W końcu napisze ją sam Timothy Zahn, a chyba nikt inny się nie nadaje lepiej do napisania książki "Thrawn" niż twórca tej postaci. Poza tym, znając życie, odwołań do starego EU będzie multum ; ) Na "Rebels" mam wywalone i trzymam się swojego postanowienia, że nie obejrze już ani jednego odcinka, choćby nie wiadomo kto i co miało się tam pojawić.
Z ciekawości, czemu masz wywalone na postać ? : ) Chyba większość fanów nią płonie (nie twierdze, że każdy musi). Przynajmniej rózni się od innych antagonistów typu Imperator, Vader, Snoke, Kylo Ren itp.

Ale masz racje, Celebration raczej szału nie zrobiło. Ja się pytam, gdzie do cholery jest jakiś nowy trailer? Ale na + napewno plakat RO (mi się bardzo podoba) no i książkowe newsy tj Thrawn + info, że Luceno napisze prequel RO. Na książke (jak i na tytułową postać) "Ahsoka" mam meega wywalone. Omijam szerokim lukiem produkty SW, w których ona się pojawia.

No i nowy hot news: film VR o Vaderze (będący częścią kanonu). Nie cieszy mnie to info. Tzn chętnie obejrzałbym spin-off z Mrocznym Lordem. Ale po co te VR? No i jedno ogromne "ale" - Goyer ;o Z tym gościem bywa bardzo różnie, nie pasuje mi on do uniwersum Star Wars. No i jeszcze jedno, w końcu łaskawie potwierdzili news z przed 2 m-cy o nowym Hanie Solo. Po co tyle z tym zwlekać było?

Odpowiedz
(18-07-2016, 12:08)szopman napisał(a): Ale po co te VR?

Jak to po co? Duży uśmiech
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
No nie lepiej zrobić normalny film o tej postaci ? Uśmiech Tylko takie głupie eksperymenty?

Odpowiedz
Czemu głupie? Uśmiech
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Wolałbym obejrzeć normalny film w kinie ; )

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon