03-02-2022, 09:17
|
THE SHIELD [FX]
|
|
Pojebane. Ciekawe o co chodzi. Najgorsze seriale sa na roznych platformach, a tego arcydziela nie ma.
Zawsze jeśli są takie cyrki to chodzi o prawa, więc bankowo i tutaj coś gdzieś kogoś blokuje
03-02-2022, 09:58
Canal+ ma serial pewnie z polskiego FOXa, podobna sytuacja jest z Justified, który też leciał na naszym Foxie.
Jakiś czas temu był, a na pewno jeszcze w zeszłym roku w całości, bo tata zdążył obejrzeć, na Amazonie. Podobna sytuacja miała miejsce z Justified i The Americans, czyli innymi serialami FX, które wyleciały w 2021 roku z Amazona (taka sama sytuacja z serialami Foxa, np. XF i Buffy). Obstawiam, że pojawią się na polskim Disney+ i dlatego wyleciały z Prime. 04-02-2022, 00:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2022, 00:54 przez michax.)
Sorki, pomieszałem. A jak napisałeś o tej stacji to przypomniało mi się, że Justified właśnie na AXN oglądałem. Założyłem, bez sprawdzania na canal+, że skoro FX, to w Polsce Świat gliniarzy na Foxie leciał, tak jak np. AHS, który też jest na canal+ właśnie z Foxa.
05-02-2022, 04:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2022, 04:32 przez michax.)
Pewnie AXN trzyma łapy na prawach i nie dadzą ludziom oglądać. Niech to upadnie. :(
05-02-2022, 10:51
Sorry, nie chcę mi się szukać w temacie a naszła mnie ochota na powtórkę. Można to arcydzieło w końcu jakoś obejrzeć w Polsce od pierwszego sezonu? Czy trzeba szukać w źródłach alternatywnych?
16-04-2022, 20:27
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
03-01-2023, 14:20
Klikam po Amazonie a tu nagle patrzę, jest!
W końcu można spokojnie obejrzeć, a nie szukać gdzieś po internecie. Zobaczymy ile warte to Wasze arcydzieło.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
19-12-2023, 19:53
Tu jest zupełnie inna sytuacja, bo w przypadku "Mayor of Kingstown" drugi sezon "zarżnął" cały serial bo okazało się, że zmierza to wszystko donikąd, a jeśli chodzi o "Shield" to przez pierwszy sezon trzeba po prostu przebrnąć, bo jest tylko średnio-dobry ale poziom rośnie z każdym kolejnym.
Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
19-12-2023, 21:17
Ej, dobre to jest. Skoro pierwszy sezon jest najsłabszy to faktycznie może się okazać, że nie kłamaliście.
Spodziewałem się jakiegoś dusznego klimatu, a tu jest sporo bardzo zabawnych, w dobrym tego słowa znaczeniu momentów.
20-12-2023, 13:45
Jeśli od początku ci podchodzi, to po zaliczeniu całości powinieneś byś zachwycony. Z czasem (pojawienie się wiadomo kogo) The Shield osiąga szczyt, plasując się w "okolicach" finałowego sezonu Breaking Bad.
Z drugiej strony ostatni sezon BCS nazwałeś najgorszym, więc może lepiej na nic się nie nastawiać. W dupach się poprzewracało. 20-12-2023, 15:34 (20-12-2023, 15:34)Norton napisał(a): Z drugiej strony ostatni sezon BCS nazwałeś najgorszym, więc może lepiej na nic się nie nastawiać. W dupach się poprzewracało.Bo ostatni sezon BCS jest najgorszy. Przykro mi z tego powodu tak samo jak i Tobie :) Kto się pojawi??? Gustavo Fring??? Ale tak serio, o kogo chodzi? Starczy mi nazwisko aktora.
20-12-2023, 15:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2023, 15:51 przez Dr Strangelove.)
Oj to dobrze. Bardzo lubimy Foresta na Mokotowie :)
20-12-2023, 15:55
@Dr Strangelove
Szanuję twoje zdanie, hehe. :) Srebrnik podał nazwisko. Dla mnie było "świetnie" w zasadzie już od drugiego sezonu (z tego co pamiętam rozpoczyna się w nim wątek rzutujący na wszystko, co nadejdzie). Każdy kolejny jest lepszy od poprzedniego (wyjątkiem chyba 6, bo nie jest aż tak mocarny jak 5). W każdym razie mnóstwo dobra przed tobą, trochę zazdroszczę. 20-12-2023, 15:58 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |