THE SHIELD [FX]
Pojebane. Ciekawe o co chodzi. Najgorsze seriale sa na roznych platformach, a tego arcydziela nie ma.

Odpowiedz
Zawsze jeśli są takie cyrki to chodzi o prawa, więc bankowo i tutaj coś gdzieś kogoś blokuje
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Canal+ ma serial pewnie z polskiego FOXa, podobna sytuacja jest z Justified, który też leciał na naszym Foxie.

Jakiś czas temu był, a na pewno jeszcze w zeszłym roku w całości, bo tata zdążył obejrzeć, na Amazonie. Podobna sytuacja miała miejsce z Justified i The Americans, czyli innymi serialami FX, które wyleciały w 2021 roku z Amazona (taka sama sytuacja z serialami Foxa, np. XF i Buffy). Obstawiam, że pojawią się na polskim Disney+ i dlatego wyleciały z Prime.

Odpowiedz
Na Canal+ serial jest nawet opisany jako pozycja z AXN, nie z FOXa.

Odpowiedz
Sorki, pomieszałem. A jak napisałeś o tej stacji to przypomniało mi się, że Justified właśnie na AXN oglądałem. Założyłem, bez sprawdzania na canal+, że skoro FX, to w Polsce Świat gliniarzy na Foxie leciał, tak jak np. AHS, który też jest na canal+ właśnie z Foxa.

Odpowiedz
Pewnie AXN trzyma łapy na prawach i nie dadzą ludziom oglądać. Niech to upadnie. :(

Odpowiedz
AXN to Sony, wiec niech giną ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Sorry, nie chcę mi się szukać w temacie a naszła mnie ochota na powtórkę. Można to arcydzieło w końcu jakoś obejrzeć w Polsce od pierwszego sezonu? Czy trzeba szukać w źródłach alternatywnych?

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Klikam po Amazonie a tu nagle patrzę, jest!
W końcu można spokojnie obejrzeć, a nie szukać gdzieś po internecie.

Zobaczymy ile warte to Wasze arcydzieło.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
O! Zajebiście. Będzie co w święta oglądać.

Odpowiedz
Arcydzieło :V

To jest takie arcydzieło jak pierwszy sezon Mayor of Kingstown :)

Odpowiedz
Tu jest zupełnie inna sytuacja, bo w przypadku "Mayor of Kingstown" drugi sezon "zarżnął" cały serial bo okazało się, że zmierza to wszystko donikąd, a jeśli chodzi o "Shield" to przez pierwszy sezon trzeba po prostu przebrnąć, bo jest tylko średnio-dobry ale poziom rośnie z każdym kolejnym.

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ej, dobre to jest. Skoro pierwszy sezon jest najsłabszy to faktycznie może się okazać, że nie kłamaliście.
Spodziewałem się jakiegoś dusznego klimatu, a tu jest sporo bardzo zabawnych, w dobrym tego słowa znaczeniu momentów.

Odpowiedz
Jeśli od początku ci podchodzi, to po zaliczeniu całości powinieneś byś zachwycony. Z czasem (pojawienie się wiadomo kogo) The Shield osiąga szczyt, plasując się w "okolicach" finałowego sezonu Breaking Bad.

Z drugiej strony ostatni sezon BCS nazwałeś najgorszym, więc może lepiej na nic się nie nastawiać. W dupach się poprzewracało.

Odpowiedz
(20-12-2023, 15:34)Norton napisał(a): Z drugiej strony ostatni sezon BCS nazwałeś najgorszym, więc może lepiej na nic się nie nastawiać. W dupach się poprzewracało.
Bo ostatni sezon BCS jest najgorszy.
Przykro mi z tego powodu tak samo jak i Tobie :)

Kto się pojawi???
Gustavo Fring???
Ale tak serio, o kogo chodzi? Starczy mi nazwisko aktora.

Odpowiedz
Jak dla mnie to himalaje ten serial osiąga, gdy pojawia się Forest Whitaker
.

Odpowiedz
Oj to dobrze. Bardzo lubimy Foresta na Mokotowie :)

Odpowiedz
@Dr Strangelove

Szanuję twoje zdanie, hehe. :)

Srebrnik podał nazwisko. Dla mnie było "świetnie" w zasadzie już od drugiego sezonu (z tego co pamiętam rozpoczyna się w nim wątek rzutujący na wszystko, co nadejdzie). Każdy kolejny jest lepszy od poprzedniego (wyjątkiem chyba 6, bo nie jest aż tak mocarny jak 5). W każdym razie mnóstwo dobra przed tobą, trochę zazdroszczę.

Odpowiedz
Jeden z tych seriali które chciałbym zapomnieć i obejrzeć jeszcze raz po raz pierwszy w zyciu

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości