Wagina-terminata? :lol:
31-10-2008, 14:33
|
Terminator: Sarah Connor Chronicles
|
|
Może się dowiemy, jeśli w którymś z przyszłych odcinków w ramach infiltracji Cameron będzie musiała udać się do ginekologa.
Wagina-terminata? :lol: 31-10-2008, 14:33
szczerze was podziwiam. ja po pierwszych 20 minutach miałem już serdecznie dość tego upośledzonego syfu.
31-10-2008, 14:40
Na początek brawa dla tvp, że nadaje ten serial w 4:3 - polskie telenowele są 16:9, nawet tacy Londyńczycy potrafią być w HD, ale Terminatora ludziom puścimy w gównianej jakości i 4:3, bo tam przecież nie ma na co patrzeć... Średnio mi się podobało, obejrzę jeszcze ze 2-3 odcinki i zadecyduje czy oglądać dalej, jednak już ze 100% pewnością można powiedzieć, że serial jest o kilka klas gorszy od filmów, a klimatu to już nie ma w ogóle żadnego.
Mefisto napisał(a):no, szczególnie, że 10 minut wcześniej pytała się Johna czy są w szkole może jakieś fajne dziewczyny Nigdy nie byłem i nie będę matką, ale gdybym chciał, żeby mój synalek się zainteresował dziewczynami, to na pewno zrobiłbym to w inny sposób niż pozwalając mu oglądać nagiego terminatora :) Co do tych frytek(to nie był chips czy coś takiego?) to mi się wydawało, że laska-terminator ją zjadła, nie? 31-10-2008, 16:07 simek napisał(a):serial jest o kilka klas gorszy od filmówOd T1 i T2 - to oczywiste. Wolę jednak serial od T3. simek napisał(a):Co do tych frytek(to nie był chips czy coś takiego?) to mi się wydawało, że laska-terminator ją zjadła, nie?Zjadła (chyba?). Cameron jest jakimś tam nowym modelem, co prawda nie je zawsze, ale w pierwszym sezonie jest jeszcze jeden (swoją drogą bardzo zabawny) moment w którym wzięła kawałek naleśnika. Ciekawe co się dzieje z tym jedzeniem które trafi... tam? 31-10-2008, 16:15 freak_outXP napisał(a):Tak, miałem swoje powody, że go obejrzałem w całości - nie musisz o wszystkim wiedzieć.Prawda jest taka że ja też oglądam ten serial bo mam powód. Oficjalnie go lubię, a tak naprawdę... w tym momencie zaczyna obowiązywać klauzula tajności którą podpisałem. freak_outXP napisał(a):Siedzą na dupie w L.A., żeby zniszczyć Skynet przed jego powstaniem - to ja wiem. Ale mieli to robić z ukrycia, nie narażając Connora na niebezpieczeństwo.Z ukrycia? Czyli ukryć się w krzakach i czekać aż ktoś odpowiedzialny za powstanie SkyNetu akurat będzie przechodzić? :D 31-10-2008, 17:14 Mierzwiak napisał(a):simek napisał(a):serial jest o kilka klas gorszy od filmówOd T1 i T2 - to oczywiste. Wolę jednak serial od T3. Po pierwszym odcinku T3 stawiam wyżej od serialu. Obejrzę jeszcze jeden może dwa odcinki, ale nie sądzę, żeby coś radykalnie się zmieniło i serial nagle mnie wciągnął. Ja też mam powód, żeby oglądać serial. Powodem tym jest ....................................... (ciąg dalszy w następnym odcinku) :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
31-10-2008, 17:29
Gdybym miał oceniać sam pilot chyba też wybrałbym T3, ale patrzę całościowo, na I sezon i dotychczasowe odcinki II.
31-10-2008, 17:34 Mierzwiak napisał(a):Ja bym nie miał skrupułów żeby wykorzystać moją terminatorkę 8) to byś się potem obudził bez ptaka albo z popażeniami 3-ego stopnia, dziękuje bardzo. Zresztą o czym my tu gadamy - ten serial to kicha na dwa kilometry i 300 jardów i nic tego nie zmieni, nawet naga Lena zaspokajająca nagą Summer :roll:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 31-10-2008, 20:17
Jak już przy tym jesteśmy to jak on ma coś puknąć - widziałeś go w drugim odcinku drugiej serii w szkole? Wygląda tam jak 100-procentowy więzienny cwel. Jakiś żałosny sweterek i obita maska... To tym gorsze, że mi się wydaje, że z tego aktora można by coś wycisnąć, nie wygląda na totalnego lalusia jak sporo młodych aktorów.
31-10-2008, 22:02
Ogladam wlasnie na TVP1 to arcydzielo ludzkiej bezmyslnosci i tak sobie mysle - jesli T3 to gwalt na serii, to T:SCC jest ekwiwalentem postawienia stolca wprost na twarz Camerona. Terminatorka maluje paznokcie, uzywa oprogramowania do porownywania cech geograficznych terenu aby stwierdzic ze sa w miejscu, ktore pokazuje zdjecie (a to widac na pierwszy rzut oka - to tak jakby przy Statui Wolnosci uzywac komputerowego porownywania, bo brak pewnosci); z kolei meski terminator zachowuje sie jak urzedasek z kijem w dupie i mowi glosem muminka. A do Zary Connohr nalezy najlepszy tekst swiata:
- Pracowalam kiedys w tej knajpie... Jako kelnerka. Przychodzila do nas taka pani, ktora miala sliczne dzieci. Ale zawsze mowila, ze maja brzydka cere i krzywe zeby. (westchnienie) Moze to dobrze, ze zrzucaja na nas bomby. Po powyzszym braklo mi slow i wylaczylem. Tworcy tego czegos wala gruche do obiadu Camerona na oczach jego babci. Mostow przy nich to geniusz, objawienie kina, tworca niepowtarzalny. Serial otrzymuje zasluzone 0/10. 18-12-2008, 22:03
No w ostatnim odcinku pokonali kolejną barierę.
Natomiast co do T3 to ja go widzę trochę inaczej. Mostow wiedział z czym ma do czynienia i nie próbował przebić Camerona, tylko zrobić flick na podstawie kultowego materiału z serią mrugnięć do widza. Dlatego moim zdaniem wyszedł obronną ręką z zadania które przerosło by każdego. Jeśli kogoś się czepiać to fatalnego Nicka Sathla i roli popychadła jaką mu narzucił scenariusz. 19-12-2008, 00:07
Mnie sie T3 podoba, zeby nie bylo - sam Stahl jest ok, jego wystep to wina scenariusza, a nie aktora. Jedynie Kroniki Zary Konnohr to dno dna. Mam nadzieje, ze nie zostana uwzglednione w czwartym filmie.
19-12-2008, 08:30
Stahl to znakomity aktor, ktory i tak zagral najlepiej z calej obsady T3. w sumie najwiekszym problemem filmu Mostowa jest/byla postac T-X. powotrze sie: T3 powinien nakrecic Verhoeven:)
19-12-2008, 09:55
to nic nie znaczy - ridge forrester jest podobny do erica forrestera, co nie przeszkodzilo mu okazac sie synem massima marone:)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
19-12-2008, 18:59 Mental napisał(a):powotrze sie: T3 powinien nakrecic Verhoeven:)T3 nie powinien powstać 8) Nikt tutaj pewnie nie ma takiego zamiaru, ale informuję na wszelki wypadek: 1 sezon wydany przez Galapagos ma porysowane płyty. 19-12-2008, 19:05 Mierzwiak napisał(a):Nikt tutaj pewnie nie ma takiego zamiaru, ale informuję na wszelki wypadek: 1 sezon wydany przez Galapagos ma porysowane płyty. I jak sądzisz, zwrócą Ci kasę? ;-) 19-12-2008, 19:20
Zacząłem ogladać ten serial. W sensie 3 odcinki. Dawno temu obejrzałem pilota i okazał sie tak zalosny, ze postanowiłem odpuscic. No ale... teraz nadrobie.
Widać sporo kaszany w tym serialu, jak na razie ale musze przyznać, ze takie pociagniecie tej historii jest o wiele ciekawsze od T3. Moze mi ktoś wyjasnić jak ten robot sie odbudował ? ( na pocztaku serialu 2 czy 3 odcinek ) :shock:
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 08-04-2010, 18:47
Ja skończyłem chyba w połowie pierwszego sezonu, a i tak głównie dla samej terminatorki :) Jak ktoś dotrwa do końca serialu niech napisze jak się skończył :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
08-04-2010, 20:13
Czyli serial dla nastolatków... ale O JAKIEZ MOJE ZDZIWIENIE ! - w tym serialu Terminatory bez problemów, biegania, rzucania, zastanawiania sie ZABIJAJĄ LUDZI !
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 08-04-2010, 20:50 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The Shannara Chronicles | BEBZ | 9 | 2,526 |
13-01-2016, 23:58 Ostatni post: wujo444 |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |