Ankieta: Ocena:
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Batman (2022) reż. Matt Reeves
Bo sutki Clooneya są lepsze niż sutki Kilmera, ot i cała tajemnica rozwiązana.

Odpowiedz
Ja wolę Kilmera, są skowyrne.

Odpowiedz
Wyjdź.

Odpowiedz
Bo Kilmer był zajebistym Batmanem.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Tak.

Ale sutki miał gorsze. Dlatego odeszły w zapomnienie.

Odpowiedz
(13-08-2021, 11:20)SonnyCrockett napisał(a):
(13-08-2021, 10:39)Corn napisał(a): Ja mam nadzieję, na odwrócenie wreszcie wajchy i z racji tego, że rzeczywistość za oknem jest średnio kolorowa to za moment (czyli po filmach Reevsa, bo umówmy się - będą trzy) dostaniemy eskapistycznego superbohaterskiego Batmana na jakim się wychowałem a nie smutne kluchy - gdzieś w okolicach 2030 roku :)

Przypomnij mi który to ten ejakulacyjny superbohaterski Batman? Z Westem, tego chcesz?
Pierwszy Burton + Forever i kreskówki Timma. Eskapistyczne i superbohaterskie nie znaczy śmieszne i niedojrzałe. Po prostu chciałbym obejrzeć Batmana w stylu Marvela ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ciągle tak do końca nie rozumiem. Pierwszy Burton to też cięższy klimat i psycho rozkminy. Mało tam marvelowego superhero. TAS jest uznany za wybitny raczej za odcinki dojrzałe a nie te typowo dla 7 latków. A Forever to szajs więc uznam że tego nie czytałem jako przykład czegoś wartościowego. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(13-08-2021, 14:19)Corn napisał(a): Pierwszy Burton + Forever i kreskówki Timma. Eskapistyczne i superbohaterskie nie znaczy śmieszne i niedojrzałe. Po prostu chciałbym obejrzeć Batmana w stylu Marvela ;)

Ostatnie zdanie mocno kontrastuje z drugim zdaniem. To znaczy ma nie być śmiesznie i niedojrzale, ale z drugiej strony ma być jak Marvel, to jakie w końcu?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja podejrzewałem, że chodzi o Marvel z pierwszej fazy, kiedy jeszcze wstrzymywali z uśmiesznianiem i komiksową przesadą.

(13-08-2021, 14:16)yacajackowski napisał(a): Tak.

Ale sutki miał gorsze. Dlatego odeszły w zapomnienie.
Ale bat-dupę miał lepszą :).

Odpowiedz
Frederic Wertham przyklaskuje Waszym homo-rozkminom zza grobu ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(13-08-2021, 17:46)SonnyCrockett napisał(a): Ciągle tak do końca nie rozumiem. Pierwszy Burton to też cięższy klimat i psycho rozkminy. Mało tam marvelowego superhero. TAS jest uznany za wybitny raczej za odcinki dojrzałe a nie te typowo dla 7 latków. A Forever to szajs więc uznam że tego nie czytałem jako przykład czegoś wartościowego. ;)

Szanuj Forever, wytnij z niego groteskowy występ Lee Jonesa i zostaje film który zachowuje stylistykę Burtona, ale w kolorach Schumachera z dużym naciskiem na psychikę Bruce'a, ten film jest bardzo dobry, a gdyby nie usunięte sceny to byłby naprawdę wybitny, bo pod całym płaszczykiem elementów superhero krył się film który naprawdę poruszał ciekawy temat tej postaci. Val Kilmer to zdecydowanie niedoceniany Bruce/Batman.

A tak poza tym, to jak ten film zajebiście wyglądał...

[Obrazek: c4kOsW0IlHgqFjG_qqrNzz-na7mXfLm-WHJ8uTt8...6c1673b90e]

Odpowiedz
Ciągle nie szanuję. :) A te kadry wybrałbym dla zilustrowania jak tanio i biednie wygląda ten film. Idealna sceneria do tych bieda seriali DC.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(13-08-2021, 18:20)SonnyCrockett napisał(a): Ciągle nie szanuję. :) A te kadry wybrałbym dla zilustrowania jak tanio i biednie wygląda ten film. Idealna sceneria do tych bieda seriali DC.

Odpowiedz
A tak dla przypomnienia :)

Odpowiedz
Jezu no, udajecie czy naprawdę nie rozumiecie o co mi chodzi? Po prostu chcę film o bogaczu, który ma cool zabawki dzięki którym walczy z kreskówkowymi przestępcami gdzie nikt nie bawi się w urealnianie na siłę. Ja nie potrzebuję Batmana w wojskowych ciuchach w udawanym Chicago. Ja chcę przerysowanego Batmana w stylowej limuzynie śmigającego pomiędzy gotyckimi budynkami, który jedzie wklepać typowi, który wpadł do jakiejś kadzi i teraz strzela śnieżkami, ale żeby ten film nie był skierowany do 7-latków. :D

Odpowiedz
Wydaje mi się, że już taki film widziałem.
Kurde, muszę sobie przypomnieć tytuł tylko.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Batman i Robin?

Odpowiedz
Pudło. Corn mówi o filmie nieprzeznaczonym dla 7-latków, a BR takowym nie jest, bo byłem na nim w kinie mając 6 lat :).

Odpowiedz
Może się szybciej rozwijałeś niż inni?

Odpowiedz
(14-08-2021, 12:33)Dr Strangelove napisał(a): Wydaje mi się, że już taki film widziałem.
Kurde, muszę sobie przypomnieć tytuł tylko.
Ja też, w 1992. I wiele powtórek później. Zobaczyłbym coś nakręconego współcześnie

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon