Ankieta: Ocena:
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Batman (2022) reż. Matt Reeves
Było coś takiego, było. Bodajże as recenzencki Piotr Dobry palnął to porównanie z Seven.

Odpowiedz

Odpowiedz
[Obrazek: FBrM8J-VQAMHQMB?format=jpg&name=large]

Odpowiedz
Te cienkie uszy są beznadziejne.

Odpowiedz
[Obrazek: 1jgngeq60nt71.jpg?width=640&height=948&c...3c65ce1914]

[Obrazek: 3m5t77w60nt71.jpg?width=640&height=948&c...cbeedf9ce9]

Odpowiedz
Sorry. Ale ja tu realizmu nie widzę. To jakby ubogie Batman Begins.
Początek wydawał się klimatyczny ale im dalej - no właśnie - powtórka z rozrywki. Do tego maska jest fatalna.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A mi się podoba. Bo jest tu dużo Batmana. No i ładnie to sfilmowane.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Kurw jakie to jest piękne!!! Czekam jak na gwiazdkę i czuję się jak małe dziecko
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Druga para majtek założona

Odpowiedz
Ten Pingwin to chyba będzie jechał tylko na tym, że "charakteryzacja" bo też szału nie ma. A Riddlera trzymają w szafie.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Batman paraliżuje prądem przeciwników podczas walki aby ich ostatecznie nie zabijać... ehh już wolałem piąchę na ryj i niewiedzę czy koleś skręcił kark czy też nie :P

Odpowiedz
Przecież to chyba PG13 ma być.

Odpowiedz
Sam nie wiem. Pierwsza zajawka była bardziej klimatyczna. Tutaj nie do końca podoba mi się kolorystyka niektórych scen.

W sumie jakby wymienić kostium Batmana (+wiadomo Alfreda i Gordona), to pewnie wyszedłby z tego całkiem fajny, alternatywny sequel Batman Begins.

No w kinie mnie zobaczą, ale teaser był lepszy.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Piękny <3 kocham już ten film...
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Z czego ten Batman ma te zbroję? Od Black Panter dostał?

Tak po za tym to się jaram.

Odpowiedz
Hmmm, chyba już tutaj nie ma żadnych elementów "współczesnych" - które poprzednio były :p

Odpowiedz
Poprzednia zajawka dużo lepsza. W tej ewidentnie więcej efekciarstwa jak klimatu, choć mam nadzieję że trailer po prostu jest tak zmontowany, by zmylić widza.

Odpowiedz
Nauczcie się te linki do youtuba wklejać poprawnie.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Ta maska jest kretyńska. Podobna do serialowego daredevila, jednak z jeszcze bardziej kretyńskimi uszami

Odpowiedz
Podoba mi się kolorystyka i brudna, stylizowana atmosfera, przypomina mi to odrobinę słynną, animowaną wersję.
Polski już nie ma.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon