The Dark Knight Rises (2012)
Czyli chcesz, aby decydująca walka Batmana z Banem odbyła się w "klatce"? :wink:

Oczywiście wszystko rozumiem, ale ja nie chcę, aby Bane był jakimś bezmyślnym osiłkiem, ale nie wierzę, aby też Nolan go takim uczynił. W każdym razie karykaturalnej powtórki z "Batman & Robin" na szczęście nie otrzymamy.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Bane podobno jest bardzo inteligentny i oczytany, więc pewnie Nolan nie zrobi go tępym osiłkiem:)

Odpowiedz
Tymczasem pojawiły się nowe sweet focie Hardy'ego czyli takie tam z furą :)

http://comicbookmovie.com/fansites/joshw24/news/?a=35962

Tom wydaje się idealnym wyborem na Bane'a.

Odpowiedz
Phil napisał(a):będzie NAPIERDALAŁ JAK DZIKI. Zero karate, jujitsu czy czegoś takiego
Naprawdę się nie znasz na tym, co? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Spoko loko. Chciałem tylko zaznaczyć, że jeśli ktoś wie, jak się bić, bo trenował np. karate, to wcale nie znaczy, że nie napieprza się jak dzik bez finezji :)
Ba, robi to i to dwa razy mocniej.
--
Laozi

Odpowiedz
[Obrazek: 22272.$.jpg]

Bedzie miał gacek wpier...ol
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Będzie głupio wyglądał z tą brodą wystającą spod maski.
--
Laozi

Odpowiedz
Wygląda jakby przepił Oscara.

Odpowiedz
Hitch napisał(a):
Phil napisał(a):będzie NAPIERDALAŁ JAK DZIKI. Zero karate, jujitsu czy czegoś takiego
Naprawdę się nie znasz na tym, co? :)

A Ty naprawdę chcesz na każdym kroku zaznaczać, że liznąłeś w życiu nieco sztuk walki, co? :)

Jak najbardziej rozumiem, o co chodziło Philowi - żadnej sportowej i wyglądającej na wyuczoną choreografii walki, ale coś mniej przewidywalnego i przypominającego uliczną "białą gorączkę". Bo metodycznie i teatralnie oddawane sekwencje ruchów w BB i TDK wieją jakąś pokazówką kyokushinkai dla uczniów podstawówki na kilometr. Nie Bane'owskie by to było.

A co do tego zdjęcia, które ktoś przed chwilą dodał: Czemu Kermit z "Ulicy Sezamkowej" dostał wpier*ol?
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
El Kallo, ja też wiem, o co chodzi Philowi. Z kolei nie lubię jak się kojarzy sztuki walki z baletem, bo wbrew pozorom ktoś, kto ćwiczył jest w stanie mocniej szaleć jak dzik. Poza tym, nie bronię scen mordowbić z Batmanów Nolana, bo są kiepawe. W pierwszym nic nie widać, w drugim ruszają się tak wolno i tak od centymetra, że się rzygać chce.
--
Laozi

Odpowiedz
To zdjęcie to najprawdopodobniej charakteryzacja do Operacji świt z Ch. Balem. Filmweb ściągnął tego newsa z zagranicznego serwisu, gdzie chyba wkradł się błąd.

Odpowiedz
Fotka zdecydowanie jest z operacji świt:

http://forums.superherohype.com/showpost.php?p=17617269&postcount=6460

Odpowiedz
W takim razie zabawne, że wszystkie serwisy dały się na nią złapać :)

Odpowiedz
To tylko pokazuje jak duży jest hype wokół TDKR. I jak niekompetentni są redaktorzy działów z nowościami :)

Odpowiedz
Garść informacji o zdjęciach w Indiach i zmieniona data polskiej premiery (na plus ;))

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=76445

Odpowiedz
Mili Państwo, Bane'a pokazali:

[Obrazek: forhashtagunaltered.jpg]

A dodatkowo ciekawa kampania się zaczyna, z jej szczegółami można się zapoznać tutaj: http://www.superherohype.com/news/articles/167341-activity-on-the-official-the-dark-knight-rises-site
Demyt, zły link wkleiłem. No to jeszcze raz:

[Obrazek: forhashtagunaltered.jpg]

Odpowiedz
Nie wiem, co o tym myśleć. Z jednej strony jest dobrze, koks w masce, ale z drugiej... co to za maska? Cóż, trzeba poczekać na inne ujęcie :)

Odpowiedz
Jeżeli Hardy zagra koksa-psychopatę na podobnym poziomie, co w "Bronosnie", to ma pewną nominację do Oscara. I właściwie tylko dla niego czekam na ten film.

Odpowiedz
Jak dla mnie wygląda to naprawdę dobrze. W zasadzie nawet lepiej niż oczekiwałem. Tak trzymać panie Nolan.

Odpowiedz
Oryginalna maska. Bez zbytniego przekombinowania. Czekam jednak na jakieś zdjęcie od przodu to będzie można coś więcej na jej (i samego Bane' a też) temat napisać.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon