The Dark Knight Rises (2012)
Spoiler na temat Talii.
http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=75&t=10098

Odpowiedz
Aha, ułożyło się to już w logiczną całość:

Odpowiedz
Ułożyło się? Serio?

To już było wiadomo parę dobrych miesięcy temu (albo i pół roku). Fotki z planu z wiadomo kim nie zostawiały żadnych wątpliwości.

Odpowiedz
Cytat:Serio?

Serio.

Cytat:To już było wiadomo parę dobrych miesięcy temu

To trzeba było napisać i zamaskować spoiler, zamiast teraz cwaniakować.

BTW; wyciąg z TDKR już się zaczął.

Odpowiedz
Bardzo sympatyczna robota fanowska, napisy początkowe:

Odpowiedz
Może jakby Batmana robił Fincher, bo do tych sterylnych filmików Nolana nijak to nie pasuje ;) Niemniej samo w sobie - ok.

Odpowiedz
Robi cholernie pozytywne wrażenie. Jakby w tle pociągnąć całość na muzycznym motywie Bane'a, można śmiało wrzucać do filmu :)

Odpowiedz
Tak jak napisał Albertino, czołówka rewelacja ale nie pasują do stylistyki filmów Nolana. Takie napisy zapowiadałby jakiś gęsty film a pseudorealizm Nolana.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:pseudorealizm Nolana

Trochę to krzywdzące dla trylogii Nolana. Lepiej pasuje tutaj quasi-realizm lub realizm nolanowski ;)

Odpowiedz
Nie bądź jak Stealth. Nikt ci nie broni lubić Batmanów Nolana, ale nie naginaj rzeczywistości, żeby opis produktu brzmiał ładnie. Nolan stworzył istny teatr pseudorealizmu. Prawdopodobieństwo jego Gotham City kończy się na tym, że ludzie mają parę oczu, uszu, usta, włosy i po dwie nogi i ręce :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Cytat:Nie bądź jak Stealth. Nikt ci nie broni lubić Batmanów Nolana, ale nie naginaj rzeczywistości, żeby opis produktu brzmiał ładnie.

Przecież to był żart :/

BTW, wie ktoś, czy w końcu C. Murphy będzie w filmie oficjalnie? Bo jeśli tak, to wejdzie do filmu pewien poboczny wątek z Knightfall.

Odpowiedz
Filmik OK, ale nijak pasujący do serii Nolana. Chociażby i z tego prostego powodu, że ta seria nie miała do tej pory napisów początkowych.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tak jak pisze Lawrence, poza tym zachwycać się słabą kopią czołówki Se7en?

Odpowiedz
[Obrazek: f3fgwl.jpg]
Już wiem, co mi się w niej nie podoba. Brakuje jej krótkich, kruczoczarnych włosów.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
I jeszcze szpilki, dżizas... Mnie się nie podoba to, że wygląda jakby miał ją przewrócić powiew wiatru, że jest sztywna i wygląda na to, że bardzo niewygodnie jej w tym kostiumie, że jest tak wyfotoszopowana, że trudno stwierdzić, czy pozostało tu coś z prawdziwego zdjęcia... i z wielu innych powodów. Jak dla mnie Catwoman na razie zapowiada się tak samo "fajnie", jak zapowiadał się Green Goblin z pierwszego Spidermana.

Odpowiedz
Ale zdajesz sobie sprawę że to fota figurki...

Albo lepiej tak...[Obrazek: Facepalm.jpg]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Haha, lol, no nie zdawałem sobie sprawy - myślałem że to jeden z plakatów promocyjnych.:) No to niezła figurka. Tak czy siak - to nie zmienia faktu że ma szpilki i jest grana przez Annę "Mam Za Małą Głowę I Wyglądam Jak ET" Hathaway.

Odpowiedz
Musiałem dodać tego jezusa, od taka zemsta ;)

Odpowiedz
Wiesz, że to oznacza wojnę.:)

Odpowiedz
Figurka figurką, ale przecież w filmie będzie wyglądać identycznie. Tzn. jak kiczowata Catwoman z serialu z 1966 z fajnymi goglami.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon