The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy]
Dobre :).
"I am going to torture not your body but your soul. This prision is where i learned the truth about despair, as will you. It is the worst hell on earth ... and we have cable". :) :)

Scena z Iron Manem :) :).

TDKR i Batman 1966

Odpowiedz
Kevinowi Smithowi w przeciwieństwu do paru użytkowników podobało się zakończenie TDKR:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jutro w nowym odcinku SP:

;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Szczytna inicjatywa. Zdaje się, że tam jest 16 nominacji, według mnie sprawiedliwie byłoby z 16 nagrodami, albo nawet 32, żeby tak sprawiedliwej było i nagrodzić podwójnie za ten świetny film!

Deshi Deshi Basara Basara!
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Paul Thomas Anderson w przeciwieństwie do Cronenberga lubi trylogię Nolana:

Cytat:I’ve never really been asked to do [big tentpole blockbusters]. You look at what Christopher Nolan did with Batman, that’s like the meeting of the highest level of artistic skill & a kind of commerciality and appeal to a wide range of people which is what anybody would want. It’s kind of unparalleled actually, and they don’t come to me with those. And that’s alright

http://www.slashfilm.com/paul-thomas-anderson-admires-christopher-nolans-dark-knight-trilogy/
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę fakt, że jego ostatni film jest gejowską love story to jakoś nie dziwi mnie, że jakoś nikt jeszcze nie przyszedł do niego z ofertą zrobienia superbohaterskiego blockbustera :)
Swoją drogą ta fascynacja TDK w USA zaczyna się robić trochę niepokojąca. Nie, żeby mi to nie pasowało - fajnie jest wiedzieć, że w przeciwieństwie do forumowych życiowych zer ludzie, którzy ogarniają temat cenią ten film ;] (oczywiście nie mówię o Tobie, Lawrence). Cóż, ja mogę tylko powiedzieć, że lubiłem TDK zanim to jeszcze było cool :P

Odpowiedz
Cenić (np za Ledgera), a być zaślepionym fanbojem, to jednak dwie różne rzeczy życiowy zwycięzco :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie jestem zaślepionym fanbojem :)

Odpowiedz
A ja ogarniam temat :)

Odpowiedz
(29-10-2012, 13:31)Rodia napisał(a): Nie jestem zaślepionym fanbojem :)

Chyba mało kto nim tutaj jest. Ale wystarczy, że komuś się ten film podoba i już mu się przypisuje łatkę zaślepionego fanboja, jak mi.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ty akurat jesteś fanbojem Nolana - i to pełną gębą :)

Odpowiedz
Dzisiaj wesoły dzień dla wszystkich piratów :)

Odpowiedz
Chyba dla wszystkich hejterów, którzy będą mogli wreszcie przeanalizować film klatka po klatce i wytknąć kolejne wpadki Nolana :)

Odpowiedz
Mniam, wersja 1.2 GB Blu :D

Odpowiedz
1,2 GB? Toż to mniej niż porządny [bez takich info o ripach, proszę] 1,4GB LOL

Odpowiedz
jakość genialna, może jakaś kompresja

Odpowiedz
Raczej magia :P

Odpowiedz
Ano, blu są tak kompresowane, żeby gdyby to zastosowano przy oryginalnych wydaniach DVD, ten format odżyłby nowym życiem... Oglądałem 600-megowego Informatora - długi film, a jakość była niesamowita (choć czasami oczywiście było widać kompresję).

Odpowiedz
Zastosowanie przy DVD tych samych kodeków co przy Blu-ray wymagałoby... nowych odtwarzaczy DVD. Jak wytłumaczyłbyś osobom, które mają stare odtwarzacze konieczność wymiany sprzętu? A skoro już wymieniać sprzęt, to czemu nie na Blu-ray?

Absurd, military, absurd :)

Odpowiedz
Cytat: Mniam, wersja 1.2 GB Blu :D

[Obrazek: rzygi]

W sam raz do oglądania na komórce. Panie, daj pan spokój...

A tak swoją drogą to coraz częściej zastanawiam się jak to jest, że na forum było, nie było MIŁOŚNIKÓW filmu, 90% ludzi podpierdala wszystko z netu i jeszcze się z tym radośnie obnosi.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon