The Eternals (2020)
Phie, u Kirby'ego były lepsze. Wygląd filmu też pewnie będzie bezpłciowy.

(24-08-2019, 19:45)Danus napisał(a): Duzo ich tam, jak oni podziela czas ekranowy na tylu bohaterow:)

W Wyścigu szczurów i Sing potrafili. Dobrze też to ujął komiks autorstwa Gaimana.

Odpowiedz
Ramin Djawadi będzie odpowiadał za muzykę do filmu. Montażem zajmie się Dylan Tichenor - "There Will Be Blood", "Magnolia", "Phantom Thread", "Wróg numer jeden".

Odpowiedz
https://www.cinemablend.com/news/2484449/marvels-kevin-feige-calls-the-eternals-a-big-and-expensive-risk-worth-taking

Sam film mnie kompletnie nie interesuje, ale jestem ciekaw jego wyniku w Box Office.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Może nie miliard, ale na pewno zarobi porządne pieniądze

Odpowiedz
Ja pierwszy raz w przypadku MCU jestem sceptyczny, wydaje mi się że ta seria jedzie trochę siłą rozpędu (czyli eksploatujemy Iron Mana, Thora, Spidermana i resztę ile wlezie), a żeby porządne pieniądze zarabiały kolejne filmy, z nowymi bohaterami, no to po prostu ludzie muszą ich polubić, a jest ryzyko że tak się nie stanie.
To tyle mojej profesjonalnej analizy ;)

Odpowiedz
Przypomnę casus Guardians of the Galaxy w chwili, gdy ogłoszono info o filmie ;)
Dajmy Kevinowi trochę zaufania, myślę, że chłopak zasłużył.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Dla mnie to był z automatu najbardziej oczekiwany film MCU. "Eternals" na chwilę obecną nie czuję, ale to pewnie głównie dlatego że Marvel nawet nie próbuje tego sprzedać. Więc czekam na jakiś teaser.

Odpowiedz
https://naekranie.pl/aktualnosci/the-eternals-wiedza-o-avengers-nowe-informacje-i-opis-fragmentu-filmu-mcu-1575805818

Troche informacji

Odpowiedz
(30-11-2019, 11:45)Badus napisał(a): Przypomnę casus Guardians of the Galaxy w chwili, gdy ogłoszono info o filmie ;)
Dajmy Kevinowi trochę zaufania, myślę, że chłopak zasłużył.
Ależ ja nie twierdzę że Eternals nie zarobią, tylko że jest to ryzyko, a gdyby chcieli robić kolejnego Irona Mana, Thora, Kapitana Amerykę to ryzyka by nie było.

Odpowiedz
Nanjiani "troszkę" trenował do roli w filmie:

[Obrazek: g6KaFOf.jpg]

Odpowiedz
Haha, ta jego twarz nijak mi nie pasuje do tego co poniżej, ale tak czy inaczej - propsy.

Odpowiedz
Mnie zawsze interesuje co oni tam biją pod te role ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(16-12-2019, 22:08)Badus napisał(a): Mnie zawsze interesuje co oni tam biją pod te role ;)

Bardzo dobrą chemię:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Mysle, że mając za sobą sztab specjalistów, motywujący czek od Marvela i mase wolnego czasu nietrudno o takie efekty. :)

Odpowiedz
(16-12-2019, 22:25)nawrocki napisał(a): Mysle, że mając za sobą sztab specjalistów, motywujący czek od Marvela i mase wolnego czasu nietrudno o takie efekty. :)

Plus chemia- owszem. Natury nie oszukasz.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie wiem, nie wnikam, stwierdzam tylko, ze komus takiemu latwiej o efekty, niz zwyklemu Sebie z osiedlowej siłki. Z chemią czy bez.

Odpowiedz
Też mi się wydaje, że przecież taki sześciopak da się ogarnąć naturalnie. Zwłaszcza, gdy w danym okresie jest to twój jedyny cel, masz do pomocy najlepszych specjalistów, sprzęt, dietę, czas i pieniądze.

Odpowiedz
W sumie można powiedzieć, że pierwszy oficjalny plakat :) Z okazji Chińskiego Nowego Roku

[Obrazek: pP1HZY2.jpg]
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
W filmie ma być gejowski pocałunek i będzie dziecko adoptowane przez parę gejowską:
https://www.cbr.com/eternals-phastos-gay-superhero-kiss/

Odpowiedz
Ale czemu adpotowane? Że geje sami nie mogli się postarać? Ciemnogród
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon