The Last Stand (reż. Kim Jee-Woon)
Polski tytuł to..."Likwidator" a premiera 1 marca 2013, dystrybutorem jest Monolith.

Odpowiedz
...no comment...

Odpowiedz
Świetny tytuł, wręcz dokładnie przetłumaczone "Terminator" (z tym, że ten film się tak nie nazywa). Polscy dystrybutorzy kolejny raz udowodnili, że potrafią zawstydzić głupotą cały świat.

Odpowiedz
Ostatni Bastion już się pojawiał i to chyba dwa razy. Twierdza też, więc coś trzeba było wymyślić... tylko czemu Likwidator? To trochę zaburza koncept filmu o ostatnim sprawiedliwym.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Arnold wraca z zaświatów to trzeba go przypomnieć a co lepiej zadziała niż żerowanie na skojarzeniu z Terminatorem, chocby tytułem? :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(30-11-2012, 13:56)Corn napisał(a): ... tylko czemu Likwidator?

Może nawiązanie do Egzekutora z Arnim? :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Albo do "Determinatora" z Robertem Gonerą? Albo tego słabego komiksu polskiego?

Odpowiedz
Liberator+Terminator= Likwidator :)

Odpowiedz
Liberace + Terminator = Likwidator

Czyżby film miał mieć silny wątek gejowsko-pianinowy oraz AIDS?

Odpowiedz
"Likwidator"???

Za bardzo kojarzy mi się z postacią z "Darkwinga Ducka", która pojawiła się w odcinku "Dry Hard" i nazywała się właśnie Liquidator.

[Obrazek: Liquidator.jpg]

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nowy spot http://www.filmweb.pl/video/spot/nr+1-29570

Wygląda jak komedia o wioskowych głupkach, których Arni zamieni w obrońców miasta. Nie taki film sobie wymarzyłem :(
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

- She's my little crazy bitch.
- Consider yourself deputized.

:)

Odpowiedz
CGI krew i samochód sunący po balustradzie mostu? ODPUSZCZAM.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ja pierdzielę, Arnold ma już 66 (przynajmniej rocznikowo) lat. Jak ten czas szybko leci.
Film pewnie obejrzę, ze względu na filmowego idola z dzieciństwa, ale rewelacji się nie spodziewam.
"Out of the night, When the full moon is bright, Comes the horseman known as Zorro."

Odpowiedz
Cytat:ODPUSZCZAM

A ja wprost przeciwnie. O ile po poprzednich zwiastunach miałem ten film w dupie, tak teraz wiem, że chętnie obejrzę :)

Odpowiedz
Arnie się ledwie rusza, ale co tam - prażę popcorn <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
- You fucked up my day off

Dla Arniego zobaczę.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Arnie w trailerze wygląda tak, jakby nie interesowało go wygłaszanie jakichś tam dialogów, on musi trzaskać samymi one-linerami :D

Odpowiedz
Wiesz musi nadrobić ładnych parę pizdowatych lat. Natomiast jako powrót to ja obstawiam Tomb. Last Stand będzie za blisko granicy autoparodii (z jednej lub drugiej strony), Tomb ma większe szanse. No i jeszcze jest Ten...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon