Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Predator (2018) reż. Shane Black
Szkoda, że żaden materiał nie wyciekł. Ostatecznie zwiastun ma się pokazać w maju, czyli najpewniej w okolicach Deadpoola 2
koronex1989

Odpowiedz
https://www.avpgalaxy.net/2018/05/09/the-predator-actors-share-new-stills/

Jutro być może będzie trailer. Jak nie to na bank będzie przed Deadpoolem 2
koronex1989

Odpowiedz
Walić to - na wąskim rynku odnalazła się nieocenzurowana kopia "Predatora 2". Wolę zobaczyć ją niz tego potencjalnego gniota :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nauczysz się wrzucać linki do tych swoich rewelacji czy będziesz spamował we wszystkich tematach postami z cyklu "Tata, a Shamar powiedział" ?

Odpowiedz
Co mam ci wrzucić? Link do zamkniętej grupy, gdzie ludzie wymieniają się mało dostępnymi filmami?
W odpowiednim temacie wrzuciłem okładkę VHSa tej odnalezionej wersji. Teraz jedyną kwestią jest, za ile będą chcieli ja sprzedać i jak szybko (o ile jeśli) kupujący ją zripuje i wrzuci do sieci.

Więc przestań mi tu spamować. Daje (potencjalnie) dobrą nowinę, z pierwszej ręki.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Co mam ci wrzucić? Link do zamkniętej grupy, gdzie ludzie wymieniają się mało dostępnymi filmami?

Link do żródła informacji geniuszu.

Odpowiedz
Czytaj ze zrozumieniem, nie-geniuszu.
Źródłem informacji jest prywatna osoba, która nawiązała kontakt z właścicielem tego VHSa i dobija z nim targu. Jeśli mu się uda można oczekiwać, że zripuje film i udostępni (przynajmniej tak obiecuje). Podzielił się informacją na zamkniętej grupie do której mam dostęp.

Cytat:Letting everyone know I have a solid lead on the NC-17 version of Predator 2. Apparently FOX slapped it on these preview tapes. I have verified that I am still getting this tape...but if anyone else finds one first snatch it up. I'm going to transfer for us once I get the tape. I was told by the owner that it does indeed include extra gore thats not in the theatrical/home media releases.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Niech wmontują Obcego i będą mieli chujową trylogię. :) Słabo, bardzo słabo się to zapowiada.

Odpowiedz
Masakra, ta zapowiedź po mnie spłynęła tak bardzo :( No, ale w sumie za wiele nie pokazali. Nie skreślam :)

Odpowiedz
W sensie to tyle, czy to taka zajawka do zajawki? Bo jeżeli to tyle, to powinni zwolnić ludzi od marketingu. Nawet ciężko powiedzieć czy "słabo się zapowiada" bo gówno pokazali.

Odpowiedz
Obejrzałem drugi raz i nie ma tutaj nic zachęcającego. Żadnego fajnego ujęcia, dialogu, czegokolwiek. Jesteście pewni, że to nie pójdzie prosto na Netflixa? :)

Wiem, że w sumie niewiele tutaj pokazano, ale chyba cel takiej zajawki to sprawić, żebym czekał z ciekawością, aż pokażą więcej, a ja tej ciekawości nie czuję w ogóle.

Odpowiedz
I tak więcej w tym teaserze Predatora niż Venoma w pierwszym teaserze Venoma :P

Odpowiedz
Wygląda absolutnie marnie.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Jak dla mnie pokazali całkiem sporo, żeby mnie zniechęcić.

Odpowiedz
(10-05-2018, 15:17)nawrocki napisał(a): Obejrzałem drugi raz i nie ma tutaj ani jednej, ciekawej rzeczy. Żadnego fajnego ujęcia, dialogu, czegokolwiek. Jesteście pewni, że to nie pójdzie prosto na Netflixa? :)

Do tego to ujęcie z rozbijającym się statkiem. Nie wiem czy będzie to jeszcze dopracowane, ale jakościowo to bardziej do serialu pasuje.

Odpowiedz
Co to kurwa było? To będzie jakiś fanfilm czy ki czort?

Odpowiedz
Jeden wielki ziew.

Odpowiedz
Fotka od Empire:
[Obrazek: Predator%20exclusive.jpg]

Heh.

Odpowiedz
W dodatku maska predatora wyglada karykaturalnie zle.

Ale nadal jestem ciekaw, bo Black.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon