Thor: The Dark World (2013)
Za Tobą - odwróć się teraz, szybko!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Zajebisty plakat jednego z najbardziej oczekiwanych przeze mnie filmów. Wprawdzie jedynka mnie specjalnie nie porwała (moze dlatego że wczesniej chyba nawet nie slyszalem o tym bohaterze), ale jest dobrym filmem z charyzmatycznym Chrisem Hemsworthem, piękną Natalie a najlepszy i tak był Tom Hiddleston jako Loki. Czekam i licze na jeszcze lepszy film od jedynki.

Odpowiedz
(01-08-2013, 17:38)Mierzwiak napisał(a): Nie powinienem, ale... bardzo mi się podoba :)

Będzie coś na blogu?

A plakat bardzo mi się podoba, uwielbiam postery z wieloma postaciami, a ten ma fajny klimacik i został dobrze wykonany (nie to co nieszczęsny zlepek gówna do IM3).

Odpowiedz
Coś w nim mi nie pasi, ale chyba to jedna z najlepszych fotoszopowych "kopii" stylu Struzana.

Odpowiedz
Pomijając to, że jak już wspomniałem plakat bardzo mi się podoba, to dostrzegam w nim pewną rzecz, która mnie martwi. Jest bardzo podobny do nieszczęsnego postera IM3. Nawet czcionka wypisanych głównych aktorów u góry jest ta sama. Czyżby faza druga miała mieć "podobne" plakaty wszystkich filmów? Trza poczekać na plakat zimowego Kapitana.

Odpowiedz
Plakat byłby lepszy gdyby została sama głowna para bez parady postaci dookoła.

Odpowiedz
Fajny plakat, choć ilość postaci w tle mogli ograniczyć (np zostawiając tylko mordę badguya, powiększając ją i ustawiając centralnie, trzymając oczy na tej samej wysokości na której są teraz).

Odpowiedz
Jest drugi zwiastun "Thora":

Odpowiedz
Ostatnia scena to suchar sucharów ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Nowy zwiastun. Podoba mi się. Zwłaszcza końcówka.

Edit: się spóźniłem deczko. I może ostatnia scena jest sucha, ale lubię to - ten kamienny ziomek był w komiksach, pozował na uberkoksa i też dostał wpieprz momentalnie :)

Odpowiedz
Wygląda świetnie. W ogole wizualnie bardzo mi odpowiada - znacznie bardziej niż jedynka. W sumie chyba tylko moment gdy Thor i Loki stoją bodaj na skarpie i Loki mówi "cośtamcsoam desperate" i widać dość mocne green screen CGI tło. Poza tym jaram się. Póki co wydaje się, że reżyser był dobrym wyborem, zobaczymy co dalej. Ogolnie ten zwiastun to parada voice-overów, dobrze usłyszeć Ecclestona. Ciekaw jestem czy będzie biegal w masce czy zobaczymy jego twarz.

Możliwy spoiler Tora Dwujki:

Odpowiedz
Crov, w najnowszych komiksach Thor śmiga z ręką zrobioną z Destroyera, tego żelastwa które było w pierwszej części filmu. Wygląda tak:

Odpowiedz
Ekstra! Chce tego. :)

Możliwy spoiler Tora Dwujki:

Odpowiedz
Wygląda to nieźle - z pewnością lepiej od pierwszej części. Którą, nawiasem mówiąc, muszę wreszcie powtórzyć, bo ponoć mocno zyskuje przy drugim seansie.

Odpowiedz
Szkoda tylko, że lata w tym temacie zajebisty spoiler bez tagów. Spoiler rzeczy, której nawet nikt nie hintuje w zwiastunach. No ale kutasizm nic nie kosztuje. Szkoda bo niespodzianka w kinie to dla mnie wielka rzadkość. A tu była szansa, że film mnie czymś zaskoczy.

Serdeczne chujwamwdupę dla Crova i raven.second

Odpowiedz
To ten dzień w miesiącu, że histeryzujesz jak dojrzewająca dziewczynka? Zmień tampon i uspokoj sie. To informacja, która lata w sieci już dawno - nie jako plotka, tylko jako nius z SDCC. Poprzednio ją otagowałem jako spoiler, ale po tym jak rozmawiano o tym z Hemsworthem w wywiadach przestałem. Skoro pokazali to na SDCC i potwierdził to Hemsworth to pewnie pojawi się ta scena w następnym zwiastunie. A jeżeli nie to miej pretensje do nich, a nie do mnie.

Odpowiedz
Mam do ciebie, bo póki co ta informacja się w zwiastunach i na plakatach nie pojawiła.

Odpowiedz
To kim jest przeciwnik Thora też nie mogę mowić? Bo ta informacja też nie pojawiła się w zwiastunach ani na plakatach.

Tak czy inaczej - jezeli nie pojawi się to info później to rzeczywiście przepraszam (ale to nie moja wina, bo zbyt głośno o tym się mówi, żeby tego nie pokazali w którymś momencie). A jeżeli się pojawi to wal się na ryj ;)

Odpowiedz
Przeciwnika widać w trailerach, no chyba, że źle widzę, albo jest im ktoś inny niż ten elfik.

Jak się info pojawi to szkoda, póki co podtrzymuję życzenie chuja w dupę. ;)

Odpowiedz
Ale skąd wiesz, że to elf? ;) Może jeszcze powiesz, że Mroczny Elf? SPOILER! Tego nie ma w zwiastunach ani na plakatach. Przeciwnik jest wyeksponowany głównie voice-overem, a kim jest nie jest powiedziane. Nawet nie jest powiedziane kim jest zagrożenie. Że to mroczny elf nazywający się Malaria de Akjuzd (czy coś) to wiemy z opisów, więc to też spoiler?

Jak tak dalej będziemy podtrzymywać to chyba trzeba będzie się umówić na jakieś randez-vous.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon