Trailery filmowe.
LPC, ten film ma już swój temat.

Nowy Coppola
Bardzo mam mieszane uczucia wobec tego filmu, opis fabuły ani troche mnie nie zachęca, tagline w stylu "every family has a secret" tym bardziej, zniechęca do filmu również ostatni wyczyn Francisa, czyli "Youth without youth". Trailer daje jakąś nadzieję(scena w wannie ma potencjał :P), że przynajmniej będzie na co popatrzeć, bo zdjęcia prezentują się wspaniale.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Wideo+Teaser+nowej+klasycznej+animacji+Disneya,News,id=51331

Teaser nowej animacji Disneya, robionej techniką odręczną. Czyżby nowy hit?

Odpowiedz
Surrogates czyli Jonathan Mostow wraca do sci-fi. Może być sympatyczne patrzydło, tym bardziej że Radha Mitchell wygląda cudnie : )

Gamer - trochę szkoda Butlera, bo 300 mogło być dla niego początkiem niezłej kariery, ale facet coraz bardziej się pogrąża.

Odpowiedz
Gamer, wlasnie chcialem ten trailer podeslac. Szykuje sie miks Running Mana oraz Death Race. Plakac nie bede i chyba film obejrze dla efektownej/efekciarskiej rozwalki. Przynajmniej trailer nie obiecuje cudow i niby powagi, a sceny akcji, wszelakie wybuchy i strzelanki wygladaja lepiej niz tez z T4 wiec dam mu szanse.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Gamer, wlasnie chcialem ten trailer podeslac. Szykuje sie miks Running Mana oraz Death Race. Plakac nie bede i chyba film obejrze dla efektownej/efekciarskiej rozwalki. Przynajmniej trailer nie obiecuje cudow i niby powagi, a sceny akcji, wszelakie wybuchy i strzelanki wygladaja lepiej niz tez z T4 wiec dam mu szanse.

Podzielam. Dziwi mnie Mierzwiaku, że uznajesz rolę w Gamerze jako pogrążenie się względem 300 (film klasa, ale aktorsko... )

Odpowiedz

Tak głupie, że aż musiałem wrzucić... I jeszcze Lorenzo jako wisienka na szczycie tortu.

*Dzięki Glut; poprawione.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
NINE - nowy film Marshalla - poniekąd remake "8 i pół" - wygląda fantastycznie. Jeszcze niedawno nie wierzyłem, że to powiem, ale niech będzie: od teraz bardzo czekam na ten film. Być może Marshallowi udała się sztuka i ubrał film Felliniego w muzyczne ramy z gracją, której oryginał nie będzie się wstydził.

Odpowiedz
Bo musical z Nicole Kidman nie może nie być wydarzeniem.

Odpowiedz
Po pierwsze to nie jest musical z Nicole, tylko z Danielem Day-Lewisem:D
Po drugie to prezentuje się świetnie, już można strzelać, że film będzie nominowany za zdjęcia, kostiumy, dekoracje, charakteryzacje, reżyserie i Day-Lewisa. Póki co dostrzegam tylko jedną wadę - to jest musical.

Odpowiedz
Day-Lewis w kreacji nie do konca powaznej, zeby nie powiedziec - prawie komediowej? Poprawcie mnie jesli sie myle, ale to chyba nowosc (o debiucie w musicalu nie pisze, bo to oczywiste). Ciekawe, czy bedzie spiewal.
No i ciekawe jak tym razem przygotowywal sie do roli - zamieszkal na trzy miesiace pod deskami jakiegos teatru music-hallowego? ;)

Odpowiedz
To znowu ja, ze starociem przybywam(Marzec 2007)

Niezłe, nie?
A sam film? No cóż trailer jest od niego jakiś milion razy lepszy- zwiastunie jest klimat, akcje wyglądają nie najgorzej, spoko muzyczka, dobre tempo.
Tutaj:http://video.google.com/videoplay?docid=-6541292460486484404
tego zabrakło. do czasu jak bohaterowie nie otwierają ust(pierwsze 5 minut ) jest spoko- potem niestety drętwo, durnie i żulersko :evil:
Jedna z nielicznych zalet to metalowa muzyczka ale nawet ona nie osłodzi rozgoryczenia po tym czymś.
PS Śmiało, kliknijcie na ten drugi link-wasz wybór. Ja ostrzegałem.

Odpowiedz
Cytat:Niezłe, nie?

Zdecydowanie nie :)

Odpowiedz
Porównując z filmem jest :smile: Jak na kompletnych amatorów, to zwiastun nawet by uszedł
Ten (film)jest tak durny, że aż żal.
Choć są tacy co powiedzą, że tak durny że aż śmieszny
PS Uprzedzając pytania, nie nie należę do grupy powyżej

Odpowiedz
Porównując z filmem jest :smile: Jak na kompletnych amatorów, to zwiastun nawet by uszedł
Ten (film)jest tak durny, że aż żal.
Choć są tacy co powiedzą, że tak durny że aż śmieszny
PS Uprzedzając pytania, nie nie należę do grupy powyżej

Odpowiedz
Phlogiston2 napisał(a):spoko muzyczka

Frontside daje radę, reszta zwiastuna nie bardzo:)

Odpowiedz
Phlogiston2 napisał(a):spoko muzyczka

Frontside daje radę, reszta zwiastuna nie bardzo:)

Odpowiedz
D'mooN napisał(a):Frontside daje radę, reszta zwiastuna nie bardzo:)
No masz. Leitmotive Halloween ci się nie spodobał?
PS Właśnie słucham tego Syndromu Mesjasza. Dobre!

Odpowiedz
http://opium.org.pl/2009/05/18/kanibalizm-na-tasmanii - Bez pytki, jeden z lepszych zwiastunów jakie ostatnio widziałem. Zbiegowie z więzienia trafiają do lasu pełnego kanibalów. Cudownie prosta i dająca pole do popisu fabuła. Jak wynika ze zwiastunka, zapowiada się również na niesamowicie nakręconą.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Nie wiem skąd wynalazłeś ten trailer, ale jest prosty i genialny ;) Ale to tylko zajawka. Jestem ciekaw czy film będzie wart uwagi.

Odpowiedz
Sherlock Holmes

link
link 2
link 3

Wydaje się całkiem fajne, tylko dlaczego Robert Downey Junior gra brytyjskiego kuzyna Tony'ego Starka?

Liczyłem, że Holmes będzie trochę bardziej powściągliwy jako postać (choć nie wiem - w sumie bardzo słabo znam oryginał), co by Downey mógł coś innego zaprezentować w blockbusterze, a tak przypomina to połączenie Starka z komizmem Jacka Sparrowa. ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon