Trailery filmowe.
http://niezlekino.pl/2009/10/10/cofniecie-sie-do-czasow-dziecinstwa-zwiastun/

Toy Story 3 ;)

Odpowiedz
Akaki napisał(a):Czadowe :)
Dla fanów kina klasy Z może i czadowe...

Odpowiedz

Niech to ktos obejrzy, bo ja wlasnie obejrzalem i byloby mi raziej wiedzac, ze ktos takze zmarnowal dwie minuty zycia na ten zenujacy zwiastun.

Odpowiedz
Stan Helsing: A Parody...musieli dac parody w tytule, zeby wszyscy zlapali, ze to ma byc smieszne:/ Znow Nielsen w jakims komediowym badziewiu, moglby juz sobie dac spokoj, choc cos czuje, ze jakby dac mu dobry bekowaty scenariusz, to moglby jeszcze rozbawic - poki co sie jeszcze trzyma. Tak czy inaczej...Jakuzzi, marnuje sobie z Toba zycie <rotfl>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Aj apriszijejt it. :)

Odpowiedz
Liczyliśmy na wylew dobrych produkcji spod kategorii R, ale na razie wylewa się samo szambo. "Gamer"? To już "Matrix" nie wystarczy? Trzeba zrobić film, gdzie dosłownie wszystko zależy od pryszczatego gika? What the fuck?
A szajsu zapodanego przez Jebuzziego nawet nie skomentuje :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Przypadkowo trafiłem na fantrailer "Green Lantern". Bardzo przyjemna rzecz:

Jeśli było, to przepraszam.
Przecież to fake!
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ja też zmarnowałem 2 minuty życia. Ale przynajmniej charakteryzacja Krugera jest OK :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:Przecież to fake!
Słowo fantrailer nic Ci nie mówi? :]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Mówi mi ale od kiedy to fan Trailery są warte oglądania? IMO tej jest ładnie zmontowany, ale nie zmienia to faktu że jest słaby i za bardzo widać w niektórych scenach, że to jednak bardzo znane filmy są.

Odpowiedz
Cytat:ale od kiedy to fan Trailery są warte oglądania?
Jak są dobre to warto je obejrzeć. Polecam Tom Hanks is James Bond, Titanic 2 albo Brokeback to the Future :]

Odpowiedz
Danus napisał(a):od kiedy to fan Trailery są warte oglądania?

Jeden z fan trailerów kiedyś mnie naprawdę oczarował:

Co prawda może zrazić do bólu używany utwór z Requiem for a dream (po raz pierwszy użyty w tej wersji bodaj w zwiastunie do Dwóch wież), ale całość jest naprawdę świetnie zmontowana, dobór scen też udany. Konkret.

Odpowiedz
Jeżeli chodzi o superhero fantrailery to polecam te... To nie zwykłe fan-edity tylko fantrailery nakręcone przez fanów:

- autorstwa reżysera "Hunter Prey", gdzie Polka gra Lois Lane

Odpowiedz
Mnie nigdy fan trailery nie przekonywały nawet jak fajnie zmontowane. Ale mam pytanie bo w sumie tą produkcją się nie interesowałem ale teraz to co innego. Green Lantern zagra znajomy kapitan z FireFly? Bo jak tak to nawet spoko :razz:

Odpowiedz
Bitch, wikipedia. Lanterna gra Ryan Reynolds.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):
Akaki napisał(a):Czadowe :)
Dla fanów kina klasy Z może i czadowe...
Nie napisałem "świetne", "czekam na to niecierpliwie", nie użyłem wysublimowanego słownictwa. "Czadowe" z emotikoną najlepiej odpowiada tej pozycji - spodziewam się dobrej niezobowiązującej zabawy a nie ambitnego kina, po co wycieczki z "kinem klasy Z"?
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Mierzwiak niestety tak ma, że go wkurza jak komuś podoba się kiepski film. :razz:

Odpowiedz
Akaki napisał(a):po co wycieczki z "kinem klasy Z"?
Bo tak to wygląda? :)

Odpowiedz
Kino klasy Z to turecki supermen ;P
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
- woow. muszę to zobaczyć

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon