Trailery filmowe.
Robin Hood international trailer Jak dla mnie dużo lepszy niż poprzedni ;)

Edit: Uuuu 69 post <wali_konia>

Odpowiedz
tak jak mi ten film wsiał jeszcze tydzień temu, tak teraz wskoczył na liste "must see" przyszłego roku. i ciągle jest szansa na R.

szkoda, że zmienili tytuł z Nottingham na Robin Hood.

Odpowiedz
a mi brakuje jednak kogoś po stronie złych. w Księciu Złodziei, którego marginesem uwielbiam, miałeś duet Wincott - Rickamn i tej dwójki chyba nikt nie przebije. poza tym tutaj Marion wojuje z mieczem - też niezła ściema, no ale widać trza niestety iść z duchem czasu i promować silne kobiety kosztem logiki, realizmu i zdrowego rozsądku:) nie wiem, która laska by taki miecz udźwignęła, o wymachiwaniu nie wspominając.

Odpowiedz
tak czy owak, cała nadzieja w tym, że pan reżyser jakoś sensownie uzasadni militarne ciągoty panny Marion - gdyż z wyglądu ani trochę nie przypomina babochłopa pokroju Vasquez, co na średniowiecznej pakerni wyciskał siódme poty, a władania mieczem uczył się miast dziergania na drutach.

Odpowiedz
cienizna - Crowe nadal wygląda jakby się zaplątał z planu Gladiatora (o tym, że choć raz by mu mogli w widowisku historycznym dojebać trochę włosów nie wspomnę - w cywilizowanym State of Play wygląda jak Lambert z Graystoke, ale w filmie o facecie, który żyje w lesie ma perfekcyjnie przystrzyżony fryz, co za żenada), a całość przypomina wszystko, tylko nie Robin Hooda (czemu Scott nie mógł pokusić się o Wilhelma Tella? Tak mało jest filmów o nim, a wyszłoby na to samo). Gwoździem do trumny jest wspomniana Kate, która bawi się w Ciemną Joannę. Do kina się pewnie wybiorę (na Kingdom of Heaven w końcu byłem), ale przeczucia mam nienajlepsze.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mi się bardzo podoba ten zwiastun, o wiele lepszy od tego sprzed paru dni. Z chęcią obejrzęw kinie. W PG-13 nie można pokazywać krwi, prawda? Tutaj w króciutkim wodnym ujęciu widać krew jak nic, więc albo możemy liczyć na R, albo wytną tą scenę z kinowej wersji. Kurcze, marzy mi się takiego na miarę Bravehearta zobaczyć w kinie.

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dh06NgPWur4[/youtube]

"Frozen" Adama Greena, typa od bardzo fajnego "Hatchet". Na dokładkę klimatyczny plakat:

[Obrazek: frozensmallposter.jpg]

Zapowiada się co najmniej nieźle.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Co w tym jest niezłego? Pomysł tak głupi, że szkoda gadać...

Odpowiedz
Skąd wiesz jakie będzie wykonanie? I lepsze filmy powstawały z głupszych pomysłów..

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/valentines-day/trailer-b

Kupa gwiazd w slodkim kom-romie na walentynki. Czyzby wszystko sie odwrocilo i nagle Hollywood zaczelo zgapiac od Polakow?

Odpowiedz
wkrótce się dowiemy, czy film jest lepszy czy gorszy od polskich komedii - na bank Solo założy topic.

;)

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Skąd wiesz jakie będzie wykonanie? I lepsze filmy powstawały z głupszych pomysłów..

Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Nie widzę w tym trailerze niczego, co zapowiadałoby choćby średni film.

Odpowiedz
Ja też się doczekać nie mogę - Inception Nolana ;) narazie po fhancusku ;)

Odpowiedz
Inception - WOW.

Odpowiedz
I wciąż nie wiem o czym jest ten film :) Brawo dla Nolana. Czekam z niecierpliwością.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Dooobre. Najbradziej oczekiwany przeze mnie film przyszłego roku, albo taki, o którym mogę póki co myśleć, że będzie genialny, bo jeszcze nic nie wiadomo.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):I wciąż nie wiem o czym jest ten film

http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=3706

Odpowiedz
Inception - klasa.

Ale ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu oglądając ten zwiastun:
Clash of the Titans
Wiem, że to będą Transformersy ubrane w mitologiczne ciuszki, niemniej montaż obrazu i dźwięku jest perfekcyjny. Film wygląda po prostu cholernie atrakcyjnie.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Tylko+dla+doros%C5%82ych+Ostre+klipy+z+%22Randki+w+ciemno%22,News,id=57012

Nie moge. Kurwa mac, no nie moge po prostu. Kolejna zajebiscie niesmieszna polska komedia romantyczna z tymi samymi mordami co zawsze (brakuje tylko Karolaka i, kurwa, nie wiem, Adamczyka).

Czy w tym kraju ktos pokusi sie kiedykolwiek jeszcze aby nakrecic dobra, nieglupia komedie?

Tak mi sie nasunelo wlasnie, ze gdybym kiedys nakrecil komedie, to tekst mojego teasera brzmialby tak: Dereszowska. Karolak. Stenka. Kot. Rozczka. Krolikowski. Zmuda-Trzebiatowska. Szyc. Oni nie wystapia w tym filmie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon