Trailery filmowe.
Jakuz, jeszcze tak wzburzonego to cię nie widziałem :) Wyluzuj, święta idą. Walnij setę - będzie lepiej. Zawsze może być gorzej -> patrz Forest Brothers :)

Odpowiedz
Ja tam czekam na plakat, Kino Świat na pewno jak zwykle pokaże klasę.

Odpowiedz
Jeżeli ktoś się nie załapał na zwiastun Inception to tutaj go znajdzie - http://www.traileraddict.com/trailer/inception/french-trailer

Swoją drogą wypaśny ten trailer. Nic tylko czekać :).
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Cytat:Jakuz, jeszcze tak wzburzonego to cię nie widziałem :)

Bo rzygac mi sie juz chce na widok tych polskich gowien. :)
W kolko te same ryje, w kolko te same zarty, tylko tytuly sie zmieniaja.
Naprawde nie ma w Polsce nikogo, kto nakrecilby ambitniejsza, (co powinno przelozyc sie na uznanie ze strony krytykow!), a jednoczesnie prawdziwie smieszna (nie oparta jedynie na beznadziejnych seksualnych aluzjach na poziomie podstawowki) komedie, w stylu powiedzmy Apatowa? Az sie prosi o taki film. To nie powinno byc przeciez trudne ani szczegolnie ryzykowne finansowo.

tomashec napisał(a):Zawsze może być gorzej -> patrz Forest Brothers :)

Lesni Bracia sa nieporownywalnie lepsi. ;)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Bo rzygac mi sie juz chce na widok tych polskich gowien. :)
W kolko te same ryje, w kolko te same zarty.

Ano wiem, cóż poradzić. Nie chodzić na to gówno. Może manify jakieś organizować? Albo po prostu olać to ciepłym sikiem;)

Jakuzzi napisał(a):Lesni Bracia sa nieporownywalnie lepsi. ;)

To wiem.... "Jak na polskie warunki" , "Amatorskie warunki" :wink:

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Naprawde nie ma w Polsce nikogo, kto nakrecilby ambitniejsza, (co powinno przelozyc sie na uznanie ze strony krytykow!), a jednoczesnie prawdziwie smieszna (nie oparta jedynie na beznadziejnych seksualnych aluzjach na poziomie podstawowki) komedie, w stylu powiedzmy Apatowa? Az sie prosi o taki film. To nie powinno byc przeciez trudne ani szczegolnie ryzykowne finansowo.

Nie wiem, co rozumiesz przez 'ambitniejszą', ale jedna dobra polska komedia romantyczna powstała, a mianowicie Nigdy w życiu! z wyborną Danutą Stenką (i dlatego proszę się od niej odczepić :)). Odpowiednio stonowana, ciekawa, z pomysłem, dobrze zagrana.

Szkoda tylko, że zrobiono jej kontynuację z inną, słabą obsadą, bo to fatalny film jest (a na dodatek z kompletnie niepasującą muzyką niejakiego Piotra R.).

Odpowiedz
tomashec napisał(a):Ano wiem, cóż poradzić. Nie chodzić na to gówno.

Dzieki za porade, Tomku. Bo juz doprawdy chcialem zarezerwowac z wyprzedzeniem bilet na seans. ;) Najgorsze jest to, ze to gowno zawsze bedzie krecone, bo zawsze bedzie na nie popyt. Ale ok, z tym nic sie nie da zrobic. Ale co z popytem kreowanym przez nieco bardziej kumatych i rowniez lubiacych sie posmiac? To juz nikt go nie zaspokoi?

Darman napisał(a):jedna dobra polska komedia romantyczna powstała, a mianowicie Nigdy w życiu! z wyborną Danutą Stenką (i dlatego proszę się od niej odczepić :)). Odpowiednio stonowana, ciekawa, z pomysłem, dobrze zagrana.

Widze, ze zarty sie kolegi trzymaja.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Ale co z popytem kreowanym przez nieco bardziej kumatych i rowniez lubiacych sie posmiac? To juz nikt go nie zaspokoi?

akurat te luke znakomicie wypełnia Skurcz.

;)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Widze, ze zarty sie kolegi trzymaja.

To nie jest żart - to czysta prawda. Lubię ten film po prostu :)

Odpowiedz
A M jak miłość albo Klan też lubisz? :smile: Bo ten film prezentuje wg mnie bardzo podobny poziom humoru i żenady. Do tego te koszmarne piosenki wplecione w tło filmu. Badziew po prostu, nie film.

Odpowiedz
Proszę cię, nie porównuj Nigdy w Życiu do Klanu, bo to dwa zupełnie inne światy. I choć NwŻ nie jest filmem do końca udanym, to jak na ubogie polskie standardy wypada bardzo dobrze i w przeciwieństwie do pozostałych pseudośmiesznych polskich kom romów przedstawia on historię, która, o dziwo, mogłaby się wydarzyć w rzeczywistości, a bohaterowie to nie kartki papieru z twarzą Zakościelnego, lecz ludzie zmagający się z prawdziwymi życiowymi kwestami - o np. golenie (damskich!) nóg :wink: Ten i kilka innych motywów przemycają do filmu nieobecny w pozostałych tego typu produkcjach pierwiastek autentyczności.

Odpowiedz
Poziom M jak Miłość/Klanu to raczej prezentuje właśnie Ja wam pokażę! - z koszmarnym aktorstwem i denną całą resztą.
A Nigdy w życiu! mi się zwyczajnie podoba - przyzwoity film, a w porównaniu do reszty beznadziejnych polskich komedii romantycznych - dobry. Tak na 5-6/10.
Co do humoru to w NWŻ! w sumie jest go bardzo niewiele, więc się czepiać nie ma o co (chyba, że o przynależność gatunkową). Do piosenek też nic specjalnego nie mam - chyba nie widziałeś złej oprawy muzycznej.

Wojzu napisał(a):...

Nic mi nie pozostaje, jak tylko się pod tym podpisać :)

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/repo-men/red-band-trailer Repo Men
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/cop-out/trailer

Trailer najnowszego filmu Kevina Smitha "Cop Out".
Zabawniutkie, a łysy Bruce Willis skąpany w kalifornijskim słońcu wygląda jak zwykle bajecznie.

Odpowiedz
Twoje komentarze wyglądu męskiego ciała aktorskiego są często cholernie niepokojące :)
Sam trailer prezentuje się kiepawo. Willis już chyba do porządnej akcyjki nie wróci. Szkoda chłopa.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
żenujący trailer, ale moje pytanie jest jedno: czy Willis nic nie nauczył się z 16 blocks? Bo znowu ma mega irytującego, czarnego człowieka-debila za partnera :roll:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Bounty Hunter - niezbyt to zabawne, ale zdaje się że między Butlerem i Aniston jest niezła chemia.

Cop Out - wow, Kevin Smith musi chyba cierpieć na poważny kryzys twórczy. Najpierw żenada pt. Zack i Miri a teraz nie dość że nie realizuje własnego skryptu, to jeszcze wziął do filmu Tracy'ego Morgana. Beznadzieja.

Knight and Day - tak głupie że aż fajne. Cruise zabawny jak nigdy.

Repo Man - co to ma być, komedia? Poważne sci0fi? Trudno orzec. Poza tym wizja przyszłości opracowana chyba w kilka minut, zero jakiegokolwiek stylu czy charakteru. Nuda.

Robin Hood - znacznie lepsze niż pierwszy trailer, ale wciąż w ogóle to do mnie nie przemawia. Do tego jakieś dziwne plotki o przerobieniu filmu na 3D, Ridleyowi coraz bardziej odbija na stare lata.

Sex and the City 2 - będzie jeszcze bardziej bajecznie i nierealistycznie niż w pierwszej części. Wybór kawałka Empire State of Mind na podkład - strzał w 10.

Shrek 4 - od razu widać ujęcia robione pod 3D. Poza tym słabizna straszna, ale kot zjeżdżający po drapaku <ok>

Valentine's Day - może Jennifer Garner umili mi oglądanie tego lukru.

Odpowiedz
desjudi napisał(a):Inception - klasa.

Ale ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu oglądając ten zwiastun:
Clash of the Titans
Wiem, że to będą Transformersy ubrane w mitologiczne ciuszki, niemniej montaż obrazu i dźwięku jest perfekcyjny. Film wygląda po prostu cholernie atrakcyjnie.

Mam identyczne odczucia oglądając CotT.

A tutaj zwiastun The Karate Kid:

Czy tylko mnie niesamowicie irytuje młody Smith ? Cholera nie trawię dzieciaka ;/

Odpowiedz
Jackie Chan upadł już tak nisko, że musi bić się z 10-latkami? What the fuck? A myślałem, że "Forbidden Kingdom" to było ścierwo... Do tego, czemu się to nazywa "Karate Kid", skoro uczą się tam Kung Fu?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ale akcja z muchą, była dobra...Najlepsza w całym trailerze :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon