Trailery filmowe.
Z niemieckiego prawa podatkowego.

Odpowiedz
Motoduf napisał(a):Don Vito, a widziałeś jego ostatnie filmy? Rampage, Darfur czy Tunnel Rats to solidne, mocne kino, Seed jest świetnym B-klasowym horrorem, a Postal to rewelacyjna (choć niewyobrażalnie durna oczywiście) komedia.

W przypadku Seeda wystarczył mi zwiastun. Co do reszty, to trailery zrobiły swoje...

Odpowiedz
Nie wytrzymałem do końca. Za dużo nadętej muzyki, za dużo złych efektów, za duże stężenie tandety.

Odpowiedz
Dotrwałeś do krzyżyków zmieniających się w shurikeny? :D

Odpowiedz
Wyłączyłem zaraz po tym :mrgreen:

Szkoda, bo nawet fajne są tu niektóre widoczki, a połączenie religii i świata przyszłości mogło być ciekawe, no ale po co, trzeba dać żałosne CGI stworki. Do tego konwersja 3D :P

Odpowiedz
Nie takiego filmu o walce księdza z wampirami się spodziewałem :/ Ale i tak będzie lepszy niż "Legion".

Odpowiedz
Babylon AD + Resident Evil 3 + Legenda Zorro + Legion = Priest :D
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Swoją drogą... w przyszłości kobieta będzie mogła zostać księdzem :P

Odpowiedz
http://movies.yahoo.com/movie/1810129857/video/21820620

:lol: reklama jak jakiegoś parku rozrywki. :twisted:
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=90MdsHIk6po[/youtube]

Czyżby kolejna rola oscarowa się szykowała? Końcówka zwiastunu mnie rozwaliła :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ta końcówka, w której Paltrow przechodzi obok tej drugiej i mimo grającej muzyki i ryczącej publiczności rzuca półgębkiem kąśliwy tekst, a my zakładamy że ta druga kobieta miała choćby cień szansy żeby to usłyszeć? Obejrzałem ten denny zwiastun do końca tylko dlatego, że napisałeś o ciekawej końcówce. Źle zrobiłem.

Odpowiedz
Też mnie jakoś obeszło. A co do oscarowych ról, to jeśli chodzi o mnie, sercem i duchem jestem w tym roku z Natalką - fakt, że Black Swan jeszcze mi nie było dane obejrzeć, ale recenzje i komentarze na temat jej występu sprawiają, że jestem więcej niż dobrej myśli.

Odpowiedz
Nuuuuudaaa...

Odpowiedz
military napisał(a):Obejrzałem ten denny zwiastun do końca tylko dlatego, że napisałeś o ciekawej końcówce. Źle zrobiłem.

Nie napisałem, że końcówka jest ciekawa, tylko że mnie rozwaliła, a to za sprawą Paltrow - fajnie to odegrała i tyle
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Co to za stypa? :/

Odpowiedz
Dawno nie widziałem gorszego trailera i będą musieli mi zapłacić żebym to obejrzał ;)

Odpowiedz
Zwiastun nowego filmu Clinta:

Odpowiedz
O, ciekawie to wygląda. Zobaczymy jak Clint sprawdzi się w takiej tematyce.

Pierwszy post komentujący PG-13 za 3...2...1...

Odpowiedz
Co za PG-13 gówno. Jakbym ja robił scenę z tsunami to byłyby fucki (no bo idzie fala), gołe baby (bo plaże), no i fruwałyby krwawe strzępy noworodków (bo tak)! To byłoby zajebiste! O.

A tak na serio to też pierwsze co mi przyszło do głowy, to jak Clint ogarnie taki film. Szkoda, że tą pipę Damona wziął.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon