Trailery filmowe.
Pierwsze co mi przyszło do głowy po obejrzeniu zwiastuna - to robił Clint? Dziwne, intrygujące i...dziwne.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Niesamowicie banalnie ten film wygląda, po co Eastwoodowi taki projekt? No nic, może następnym filmem skopie nam jaja.

Odpowiedz
Łoj, nie chcę złorzeczyć ale żeby nam Clint nie zaczął ramoleć na starość : (

Odpowiedz
Się zobaczy. Mnie trailer ani grzeje ani ziębi.

Odpowiedz
Nie wiem o co wam chodzi, na pewno zapowiada sie cos lepszego od Invictusa.

Odpowiedz
To wcale nie jest duża zaleta. Od Clinta oczekujemy chyba czegoś więcej niż kręcenia filmów tylko lepszych od Invictusa, one mają być wpizdu lepsze.

Odpowiedz
Gorzej od Invictusa raczej nie będzie. Trailer jest intrygujący i... właściwie nic więcej na jego temat nie jestem w stanie napisać. W każdym razie, czekam, jak to zwykle bywa w przypadku Clinta.

Odpowiedz
Nastawianie się na film po obejrzeniu trailera to jak nastawienia się na dobry lub zły seks po wyglądzie przyszłego partnera ;)
Niedługo premiera ( 28 stycznia w PL - to zdążymy kupić Bluraya w UK ;) to się przekonamy co Clint zrobił :)

Odpowiedz
czasami po opakowaniu można już powiedzieć jaki będzie seks :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Wszystko spoko, tylko uważam, że reklamowanie Damona oskarem jest bez sensu. On go przecież nie dostał za talent aktorski:) no ale czego sie nie robi dla pieniedzy

Odpowiedz
soldamn, to jest numer stary jak świat. Afflecka też tak reklamują :/

Odpowiedz
simek napisał(a):Od Clinta oczekujemy chyba czegoś więcej niż kręcenia filmów tylko lepszych od Invictusa, one mają być wpizdu lepsze.

Skoro masz takie oczekiwania, to twoj problem. Zauwaz, ze Clint zawsze krecil w sposob tasmowy, natomiast te naprawde wybitne pozycje wychodzily mu z czestotliwoscia raz na cztery, piec lat. Gdyby calosc wyposrodkowac wyszloby, ze Clint kreci po prostu dobre, solidne, przyzwoite filmy.

Odpowiedz
Eastwood miał kręcić film o Edgarze Hooverze... co on wyprawia? facio ma 80 dych na karku i jutro może umrzeć.

Odpowiedz
Na IMDB film ma status: Pre-production, więc chyba powoli się za niego już bierze.

Odpowiedz
Cytat:facio ma 80 dych na karku
To większy kozak z tego Eastwooda niż myślałem :razz: tyle lat i jeszcze filmy kręcić.

Odpowiedz
Ciekawe czy Lumeta pobije.

Odpowiedz
Klip from 'The Tourist' z Deppem i Jolie :razz:

Odpowiedz
Treiler i klipy z Let Me In:

http://www.filmweb.pl/news/Zwiastun+oraz+nowe+klipy+z+%22Pozw%C3%B3l+mi+wej%C5%9B%C4%87%22-64940

Szykuje się kalka oryginału opowiedziana w sposób bardziej zrozumiały dla amerykańskiego widza.

Odpowiedz
Anthony Zimmer był filmem prostym, ale klimatycznym i wciągającym. The Tourist jakoś dziwacznie wygląda. Poza tym Johnny Depp nie nadaje się na szarego, mało interesującego człowieka.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Trailer 'The Tourist'

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon