Trailery filmowe.
Mierzwiak napisał(a):

Zapowiada się bardzo głupio, ale już się nie mogę doczekać premiery. Ciekawy czy bracia są niezdolni do uruchomienia skilli aktorskich, czy może nie zaangażowali ludzi potrafiących grać.

Odpowiedz
Mierzwiak wrzucił wyżej <_<
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Zwiastun Skyline wygląda jak nieoficjalny sequel ID4 :) Obsada jak z produkcji Asylum, efekty jak u Baya. Widowiskowo, ładnie i pewnie śmiesznie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Craven napisał(a):czy może nie zaangażowali ludzi potrafiących grać.

Przynajmniej jeden, który umie tam jest - Balfour grał w pierwszym sezonie "Six Feet Under".

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kpwitdh3Muw[/youtube]

Nowi Coenowie.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Nie czytasz tego tematu, prawda? : )

Odpowiedz
No nie czytam. : )
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Wielka+draka+w+zwiastunie+%22Faster%22-65818

Nie sądziłem, że kiedykolwiek będę czekał na film z "The Rockiem"...

Odpowiedz
Zwiastun nowego filmu Petera Weira "The Way Back".

Odpowiedz
Zwiastun jak zwiastun (troche denerwuje zbyt pompatyczna muzyka), ale film bedzie wielki.

Odpowiedz
Bardzo ufam Wierowi, jednak ten trailer jest dosyć nijaki i gdyby nie nazwisko reżysera to wcale bym się na film nie napalał, bo ani to nie wygląda jak jakiś true survival, ani nic w klimatach egzystencjalnych, na razie to wygląda jak taka tam sobie zwykła przygodówka z paroma znanymi buziami (Farrel mi trochę nie pasuje, jakoś zbyt ładnie wygląda jak na uciekiniera który przeszedł pół syberii, pozostaje mi mieć nadzieję, że to wina nędznej jakości trailera, a w gotowym filmie charakteryzacja będzie bez zarzutu)

Odpowiedz
Harris, Farrell, Strong - mniam! Nie żebym był gejem. Fajne nazwiska!
Zapowiada się, że będą szli szli i szli jak drużyna pierścienia i nawet góra gdzieś tam mignęła ;)

Odpowiedz
Elitarni 2. W zwiastunie nie ma napisów więc i tak nie wiem co tam mówią, mogę jedynie stwierdzić, że będzie więcej akcji :) Ciekawe czy w filmie znajdą się odwołania do ostatnich przemian gospodarczych w Brazylii i przyznania mistrzostw świata, a także olimpiady.

http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Pe%C5%82ny+zwiastun+%22Elitarnych+2%22-65903
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Chyba nikt jeszcze nie wrzucał zwiastuna nowego filmu Boyle'a, a jeśli nawet, to tylko teaser, a warto bo zapowiada się mocne przeżycie kinowe:

A tutaj wywiad z samym Aronem Ralstonem:

Ponoć podczas "kulminacji" kamera nie ucieka w bok i kilka osób na pokazach zemdlało. Ralston to hardkor jakich mało a film o nim ma poważne szanse pozamiatać. Czekam.

Odpowiedz
Kamerówka pierwszego trailera Scream 4:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WsYE0oSHRVU[/youtube]

Bardzo, ale to bardzo chciałbym, żeby Wes Craven znowu wzniósł się na wyżyny, ale jakoś brak mi wiary w to. Nawet jeśli ten film się uda, wątpię, by wniósł do gatunku ten sam powiew świeżego powietrza co pierwszy film, by był równie oryginalny (owszem) i nowatorski.

Dobrze to wygląda, chociaż nie widać tu nic poza powtórką z rozrywki, jedynce co mnie martwo to obsada częściowo składająca się z jakichś żałosnych bachorów od których niedobrze mi się robi, na czele z kukłą Hayden Panacośtam. Rany jak ja jej nie znoszę.

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X06VmIKvDN4[/youtube]

Chyba jeszcze nikt nie wrzucał, więc ja to robię na wypadek jakby ktoś nie widział :wink:

Odpowiedz
Fejk :/ Chociaż część ujęć ewidentnie z ameryką to przewijają się tam wilkołaki, hulki, a nawet resident evil jak na moje oko.

Odpowiedz
W takim razie sorki za to. Prawdę mówiąc widziałem tylko kilkanaście pierwszych sekund :)

Odpowiedz
Craven napisał(a):to przewijają się tam wilkołaki, hulki, a nawet resident evil jak na moje oko.

Jest jeszcze Iron Man i chyba nawet Sherlock Holmes :!: w jednym ujęciu

Odpowiedz
I chyba ten blaszak z "Hellboya". Ktoś ma jeszcze coś do dodania :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon