Trailery filmowe.
Zdecydowanie najlepszy spot ze wszystkich, nie licząć Battle LA i Transformers:
http://www.filmweb.pl/video/spot/nr+1-24230
Czuć w tym niesamowity klimat Spielberowskich produkcji z dawnych lat. Czekam z niecierpliwością.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
co to kurwa ma być, i od kiedy pociąg uderzając w samochód wykoleja się? :D
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Danus napisał(a):Czuć w tym niesamowity klimat Spielberowskich produkcji z dawnych lat.
Dokładnie. Co prawda może to być tylko wrażenie wywołane odpowiednim doborem ujęć i muzyki, ale ostatnio (niestety nie w całości) oglądałem ET na ale kino i Super 8 wygląda póki co jak pełna akcji wersja filmu Spielberga. W sumie to jak dla mnie chyba najciekawszy z tych wszystkich nadchodzących filmów.

Odpowiedz
wujo444 napisał(a):co to kurwa ma być, i od kiedy pociąg uderzając w samochód wykoleja się? :D

A wagony latają w cudowny sposób ;)

http://io9.com/#!5753512/first-trailer-from-steven-spielbergs-dinosaur-drama-terra-nova - Stephen Lang jako Quarich lite = oglądam to :D

EDIT: jest HD

Odpowiedz
wujo444 napisał(a):co to kurwa ma być, i od kiedy pociąg uderzając w samochód wykoleja się? :D
Bo to AMERYKAŃSKI samochód !

Odpowiedz
Danus napisał(a):Czuć w tym niesamowity klimat Spielberowskich produkcji z dawnych lat. Czekam z niecierpliwością.

Przyłączam się do oczekujących. O to co nie zawsze prawdomówna wikipiedia mówi na ten temat:

"Akcja filmu rozgrywa się w 1979 roku w stanie Ohio. Film opowiada historię grupy sześciu dzieciaków, używających kamery Super 8 do nakręcenia ich własnego filmu domowego. Pewnej nocy, podczas filmowania w pobliżu odcinka linii kolejowej, bohaterowie są świadkami zderzenia ciężarówki z nadjeżdżającym pociągiem, prowadzącym do ogromnego wykolejenia. Na tle ognia i zniszczenia, wyłania się coś nieludzkiego..."

Brzmi fajnie. :smile:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Craven napisał(a):http://io9.com/#!5753512/first-trailer-from-steven-spielbergs-dinosaur-drama-terra-nova - Stephen Lang jako Quarich lite = oglądam to :D

Wiec znalazl Spielberg sposob aby dinozaury wrocily na ekrany , nawet jesli tzlko telewizyjne. Na poczatku bylo sporo szumu, Spielerg futurystyczne (jeszcze wtedy) s-f
Nie wiem czy zabraklo pomyslow, jajec, kasy (spielberg?) ale szkoda, bo tak mamy powtorke z Lost World, Primeval i paru innych zapomnianych seriali.

Jak mam rozumiec cofaja sie w czasie 85 milionow lat? Juz sam pomysl wyjsciowy z lekka idiotyczny...nie latwiej zbudowac kolonie na terenie dzisiejszego USA/meksyku powiedzmy 500 pne? Chyba, ze boimy sie konsekwenscji czaso-przestrzennych gdy "jakis czas" pozniej przybywa Kolumb. W takim razie zamiast cofac sie o 85 milionow lat (kreda, czas panowania najwiekszych=najniebezpieczniejszych dinozaurow) powinni sie cofnac do poczatku Triasu. Masa mniejszych gadow, dinozaurow itp, ogolnie piknik w porownaniu z Kreda.

Mimo wszystko raczej rzuce okiem, bo material na dobra przygodowke jest...no i Lang! <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No generalnie jakby nie Lang to nie wiem jak bym reagował, bo jak sam mówisz - brzmi to durnie. Nawet jeśli będzie wyjaśnienie, że to przypadkowe odkrycie i portal jest tylko do tamtego konkretnego okresu. Wciąż będzie głupkowate.

Odpowiedz
Lang wygląda tam przekomicznie, coś jak w filmie Człowiek Który Gapił Się Na Kozy. Zlewam ten projekt, bo wygląda to bardzo biednie, ot następna średniawo zrealizowana produkcja telewizyjna.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
realizacja akurat wyglada ok. U Langa tez nie widze nic komicznego. Natomiast idea jest głupkowata i pierwsze skrzypce pewnie będą grać młodzi wymoczkowaci aktorzy.

Odpowiedz
Zanim cokolwiek powiemy na temat tej produkcji obejrzyjmy najpierw Pilot. Po 30 sekundowej zajawce nie wiele można powiedzieć. U mnie projekt ma duży kredyt zaufania bo:
1. Spielberg,
2. Dinozaury,
3. Lang ,
4. Podobno to najdroższy serial w historii, a cena pierwszego epizodu to około 20 mln dolarów i może wzrosnąć.

Jestem na tak i czekam z niecierpliwością.

Odpowiedz
No ale on tylko produkuje :) Do tego to ma być chyba familijne = PG13 pełną gębą.

Odpowiedz
Znowu ludzie uciekają ze zniszczonej ekologicznie Ziemi. Te ekologiczne przesłania robią się nudne. Mam tylko nadzieję na fajne potyczki z dinozaurami. Choć osobiście wolałbym ekranizację gry Dino Crisis.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Prosze bardzo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UkYAr_wyaZU[/youtube]

albo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G0TpngoVxSk&feature=related[/youtube]

;-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Triasu. Masa mniejszych gadow, dinozaurow itp, ogolnie piknik w porownaniu z Kreda.
Do tego dodać zmiany klimatyczne i geologiczne. Nie ma to jak ustawić się przed jebnięciem mega asteroidy i przed podziałem kontynentalnym Pangei. Wystarczyło się przenieść do czasów po ostatnim zlodowaceniu. No, ale wtedy by nie było strzelania do dinozaurów :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Powiedzmy, ze mniej wiecej udalo sie okreslic miejsce "rozpadu" Pangei, a do asteroidy niby jakies 20 milionow lat zostalo...fakt pozostaje faktem: chodzi o napierdzielanke z dinkami <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Zobaczymy. Kino familijne może oznaczać rozterki obsmarkanych nastolatków z kozakującym Langiem w tle :) Pamiętajmy, że Spielberg tylko produkuje.

Odpowiedz
Terra Nova wygląda na tani, telewizyjny szajs. 20 milionów? Serio? Ciekawe na co poszło.

Odpowiedz
Gdzieś w necie wyczytałem, że zanim padł pierwszy klaps serial już przekroczył barierę 10 mln dolarów. 20 milionów to podobno nie jest pełna kwota za pilot. Nie wierzę, że skoro Spielberg to produkuje tej kasy nie będzie widać. Tak jak mówiłem - póki co jestem optymistycznie nastawiony.

Odpowiedz
Sorry, ale ten dinozaur wygląda jak CGI z okolic roku 1992. Reszta też nie lepsza. Po co oglądać taki szajs skoro mamy HBO?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon