Trailery filmowe.
Mental napisał(a):Ide na ten film! I nominuje go do... a huj - literackiej nagrody Nobla :)

nie nie nie, zdecydowanie w dziedzinie fizyki!

Odpowiedz
Najgorsze, że trzeba na niego jeszcze do sierpnia czekać, ale szybko zleci :grin:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Craven napisał(a):Zwiastun nowego filmu... kogośtam.

Nie no, wizyta w kinie obowiązkowa :lol:

Odpowiedz
Jak dla mnie zwiastun absolutnie zachwycający: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=76909

Odpowiedz
Bardzo dobry, podoba mi się. Chociaż to będzie raczej taka miła ciekawostka do oglądnięcia niż naprawdę dobry film, ale czekam z niecierpliwością na premierę... blu, bo w naszych kinach to raczej nie ma się co spodziewać, jak zresztą paru innych ciekawych propozycji z Cannes, no chyba że wygrają.

Odpowiedz
, czyli naziści z Księżyca. Choć brzmi to absurdalnie, wygląda całkiem zjadliwie.

Odpowiedz
Skośnookie walczą z CGI monstrami na platformie wiertniczej:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VyXARwejaRk[/youtube]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Amerykanie walczyli juz w 1981 ;)

"The Intruder Within" aka. wczesny/telewizyjny rip-off "Alien":
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
raven.second napisał(a):Iron Sky, czyli naziści z Księżyca
który to już zwiastun tego filmu? Mam wrażenie że pierwszą zajawkę widziałem ze 3 lata temu.

Przepowiadam, że będzie to kolejny projekt, który powinien się skończyć na etapie trailera.

Odpowiedz
Tintin:
http://transformery.pl/news.php?readmore=1998
Ogólnie tragedia. O ile świat wykreowany wygląda bardzo dobrze, tak ludzie to sztuczność, plastik itp. itd. Fabularnie być może coś z tego będzie, aczkolwiek nie mam zamiary tego oglądać ze względu na pomysł stworzenia CGI ludzi i całego świata.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kQ-5QiH4zK8[/youtube]

"Prosto z nieba" czyli pierwsza fabuła o katastronie w Smoleńsku. W rok napisali scenariusz, załatwili formalności i nakręcili. W rok....

Odpowiedz
raven.second napisał(a):, czyli naziści z Księżyca. Choć brzmi to absurdalnie, wygląda całkiem zjadliwie.

Wolę ten zwiastun:

Ja mam spore oczekiwania, obawiam się, że może nie podołać, ale kto wie. Tak czy inaczej wyczekuję.

Odpowiedz
gigacz napisał(a):"Prosto z nieba" czyli pierwsza fabuła o katastronie w Smoleńsku.
I oczywiście musiało być " najbardziej coś tam film roku". Przepraszam, ale to wygląda jak tanie gówno. Zresztą czego się było spodziewać?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
gigacz napisał(a):"Prosto z nieba" czyli pierwsza fabuła o katastronie w Smoleńsku.

W piętnastej sekundzie słychać strzały :wink:

A zwiastun jeszcze bardziej gówniany, niż się spodziewałem. Oczywiście będzie wielkie wydarzenie, tłumy w kinach itd. A wartość samego filmu? Zapewne zerowa.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Danus napisał(a):Tintin
Nie powiem, film sam w sobie może okazać się fajny, wszak to Tin Tin, ale mimo pewnej stylizacji postaci (które wyglądają obrzydliwie) za bardzo to pseudofotorealistyczne, zatem rodzi się pytanie: po co mo cap? I po co 3D?

Quo vadis, Spielberg?

gigacz napisał(a):"Prosto z nieba"
Nieprzyzwoicie amatorskie gówno. No ale reżyserował Matwiejczyk, więc niczego innego się nie spodziewam.

gigacz napisał(a):W rok napisali scenariusz, załatwili formalności i nakręcili. W rok....
Aż? Po zwiastunie powiedziałbym że w tydzień ;)

Odpowiedz
"Tintin" nie wygląda za ciekawie. Już Zemeckis poległ w podobnie tworzonych animacjach, więc nie wiem dlaczego Spielberg w to brnie. Dla mnie to po prostu źle wygląda. Też pytam: po co?

Odpowiedz
Ale przecież tu nie udają prawdziwych ludzi, tylko postacie są też stylizowane. Więc IMO nie jest to powtórka z Zemeciksa. Natomiast generalnie Tintin to nie moja bajka i zwiastun w ogóle mnie nie ruszył.

Odpowiedz
Craven napisał(a):Ale przecież tu nie udają prawdziwych ludzi, tylko postacie są też stylizowane.

U Zemeckisa tez byly "stylizowane". Jak dla mnie Spielberg ewidentnie zabrnal w nieogladalna zemeckisowska estetyke. Ale bez watpienia dochodowa.

Odpowiedz
Mi się wydaje, że to u Zemeckisa była cgi-wosko-plastikowa kukła udająca Toma Hanksa czy Anthony'ego Hopkinsa. Tu nikt nie będzie wyglądać jak Andy Serkiks. Z tego co wiem przynajmniej...

A do dochodu wystarczy nazwisko Spielberga i tytuł "Tintin".

Odpowiedz
Prosto z nieba - sraka nieziemska. Boże, widzisz i nie grzmisz...
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon