Trailery filmowe.
(29-05-2011, 21:04)Tomkiewicz napisał(a): chyba mielibyśmy precedens :)

Reno i Clavier.

Czy brzydsza siostra jest bardziej zdolna ?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(29-05-2011, 19:40)Mierzwiak napisał(a): To wiadomo nie od dzisiaj.

Jak dla mnie wiadomo to od tej zajawki - to co wcześniej ludzie sobie mówią, a co potem wychodzi z niektórych r-ek to dwie różne rzeczy.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

"The Ward" od Johna Carpentera, z Amber Heard (lasia z Drive Angry) w roli głównej. Zwiastun raczej nudny, ale mam nadzieję na solidny horror.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Rodia napisał(a):Jego film znowu wskoczył u mnie na miejsce najbardziej wyczekiwanej premiery roku.

U mnie również - no może nie najbardziej wyczekiwana premiera roku, bo najbardziej wyczekiwane są "Drive" oraz seriale: "Sons of Anarchy" (4 sezon) i "Breaking Bad" (też 4), niemniej fakt jest faktem: dawno już nie jarałem się Fincherem, a teraz to uczucie wraca i to jest zajebiste :) A że wersja amerykańska będzie lepsza od szwedzkiej to pewnik.

Odpowiedz
słusznie ktoś zauważył zmianę "she's coming" na "coming". mpaa się do wszystkiego dojebie.

Odpowiedz
No i wycięli strużkę krwi spływającą po nodze. Nie, żeby to specjalnie zmieniało fajność tego zwiastuna, ale trzeba być skrajnym niedojebem, żeby zmieniać przez to kategorię wiekową.

A, no i zamiast ujęcia kolesia z papierosem jest ujęcie tego samego kolesia bez papierosa, ciekawe czy to też wymóg MPAA.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Pewnie tak, skoro teraz palenie papierosów wpływa na rating.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Jest uwzględnione w treści ratingu, na sam rating nie wpływa (patrz: PG "Clone Wars").

Odpowiedz
Czy mozna gdzies znalezc red band zwiastuna Dziewczyny z tatuazem w dobrej jakosci?

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/the-girl-with-the-dragon-tattoo/bootleg-red-band-trailer

o kuźwa, już z TA usunęli.

jest trailerspy: http://www.trailerspy.com/trailer/15347/The-Girl-with-the-Dragon-Tattoo-Bootleg-Red-Band-Trailer

Odpowiedz
Mowiac w dobrej jakosci, des, mialem na mysli normalny klip, a nie kamerowke. ;)

Odpowiedz
oj tam, oj tam :)

Odpowiedz
widmo!
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz

Z tym filmem jest trochę jak w przypadku "300". Wszystko co najlepsze w filmie jest w trailerze. Nowy film "Młyn i krzyż" Lecha Majewskiego na podstawie obrazu Bruegel'a "Droga krzyżowa".

PS. Porównajcie sobie z polskim zwiastunem, który ukazuje artystyczny eksperyment Majewskiego jako superprodukcję :)

Odpowiedz
Ależ ten polski zwiastun jest nieudolnie zmontowany. No i ta muzyka - niedługo będą wsadzać jakieś kompozycje Zimmera do zajawek Klanu.

Odpowiedz
Buractwo i nic więcej. W sumie wygląda to prawie jak kolejna wersja Krzyżaków :d
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Czekam <ok>

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Seth Rogen występuje milionowy raz jako ta sama postać, która w ciągu trwania filmu (nawet trailera) musi, ale to absolutnie MUSI chociaż raz się zjarać. Serio, czy on kiedykolwiek zagrał kogoś innego? Rzygam nim i rzygam na niego. Nieważne, z kim, nieważne o czym - mam oficjalnie dosyć Setha Rogena. Nastąpiło przeładowanie tym nieśmiesznym, obleśnym, rudym, zezowatym koszmarem.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon