Trailery filmowe.
Chciałem już kąśliwie odpisać że w Donnie Darko nie jarał, ale aż się musiałem zastanowić.. No i teraz sam nie wiem, pewnie jarał :)

Odpowiedz
(08-06-2011, 08:10)Hitch napisał(a): Seth Rogen występuje milionowy raz jako ta sama postać, która w ciągu trwania filmu (nawet trailera) musi, ale to absolutnie MUSI chociaż raz się zjarać.

Antynarkotykowy przesadzacz Hitch w natarciu.

Odpowiedz
Tu nie chodzi o narkotyki, tylko to że w każdym jednym filmie Seth Rogen jest taki sam!
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Co w tym złego? Bob Hope też grał ciągle tę samą postać, to samo Nicholson ale ich jakoś nikt się nie czepia. Są aktorzy stworzeni do grania wszystkiego i tacy którzy najlepsi są wtedy kiedy grają ciągle to samo.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Z tym Nicholsonem to pojechales, ale rzeczywiscie jest wiele takich aktorow, takze uznanych, chocby i Eastwood, zeby nie szukac daleko.

Odpowiedz
Porównałeś właśnie Setha Rogena do Clinta Eastwooda? :)
Tylko, że Clint jest zawsze zajebisty, a Rogen to typ człowieka, którego nienawidzę - niemota, która myśli, że jest zabawna.
--
Laozi

Odpowiedz
Jak zatem widac, wszystko sprowadza sie do indywidualnych preferencji. ;)

Odpowiedz
Mnie też Rogen czasem irytuje, ale nie jest chyba zły. Po prostu się przejadł, mógłby sobie zrobić jakąś przerwę czy coś.

Odpowiedz
(08-06-2011, 09:53)Corn napisał(a): Co w tym złego?
To że jest kurewsko irytujący.

Odpowiedz
Ja jebie, takie problemy, to tylko u nas ;)

Sekundowa scenka z trailera (ktory zapowiada dobre filmidlo) ma cos wspolnego z jaraniem, a w samym filmie tez zbyt wiele tego nie bedzie. Odnosnie Setha, koles jest cholernie popularny, taki spasiony kumpel z sasiedztwa i w takich rolach jest zazwyczaj obsadzany. Osobiscie nic do kolesia nie mam, jestem osobnikiem cierpliwym (spotykam sie z Mefim z zjazdach KMF, a to o czyms swiadczy <rotfl>) a teksty w stylu "moglby sobie zrobic przerwe czy cos", to juz absolutne kuriozum.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Problemem nie jest ćpanie, tylko Rogen. Wymienisz jakieś inne cechy jego postaci, poza naiwną dobrodusznością, rudymi włosami, byciem Żydem i zjaraniem się, jeśli tylko to jest możliwe? Nie wymienisz, a ileż można to oglądać razy? Szczególnie, że nawet za pierwszym nie było to zabawne.
--
Laozi

Odpowiedz
(08-06-2011, 11:46)Albertino napisał(a): mógłby sobie zrobić jakąś przerwę czy coś.

A ty bys sobie zrobil przerwe, gdybys byl jednym z najbardziej kasowych i popularnych aktorow komediowych?

(08-06-2011, 13:17)Hitch napisał(a): Wymienisz jakieś inne cechy jego postaci, poza naiwną dobrodusznością, rudymi włosami, byciem Żydem i zjaraniem się, jeśli tylko to jest możliwe?

Bardzo duza vis comica. I wystarczy.

(08-06-2011, 11:05)Hitch napisał(a): Porównałeś właśnie Setha Rogena do Clinta Eastwooda? :)

Na komediowym poletku lepszym porownaniem bylby np. Michael Cera.

Cytat:a Rogen to typ człowieka, którego nienawidzę

Dlatego jak juz wspomnialem wyzej, wszystko sprowadza sie do kwestii subiektywnych preferencji. Z nimi nie mam zamiaru polemizowac.

Odpowiedz
Większość współczesnych gwiazd komedii gra tak samo w prawie każdym filmie, co najbardziej widać na przykładzie Galifianakisa. Akurat Rogen jest na tyle sympatyczny (i trafiają mu się znakomite filmy, jak choćby Pineapple Express), że jestem w stanie to jakoś przeboleć.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(08-06-2011, 12:12)Bucho napisał(a): spotykam sie z Mefim z zjazdach KMF, a to o czyms swiadczy <rotfl>

dzięki ;)

padłem:

Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=evA-R9OS-Vo[/youtube] Tu nie jara. A film świetny, dawno nie było takiej ekipy w jednym filmie:)

Odpowiedz
(08-06-2011, 13:17)Hitch napisał(a): Problemem nie jest ćpanie, tylko Rogen. Wymienisz jakieś inne cechy jego postaci, poza naiwną dobrodusznością, rudymi włosami, byciem Żydem i zjaraniem się, jeśli tylko to jest możliwe? Nie wymienisz, a ileż można to oglądać razy? Szczególnie, że nawet za pierwszym nie było to zabawne.

Zgoda, ale poki obsadzany jest w takich rolach (do ktorych swoja droga nadaje sie idealnie - jak nie on, to kto?) mi to zwisa. Gdyby nagle zaczal sie kreowac na nowa gwiazde kina akcji, to pewnie zaczalbym marudzic.

PS. On jest Zydem? Zniszczyles moje dziecinstwo ;)

Mefi, trailer do The Guard wymiata <ok>

Soldamn, przeciez to nie jest trailer tylko teledysk.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ale ja tylko odpowiadałem na pytanie "czy jest film w którym Seth Rogen nie jara", a nie wrzucałem nowy film. I to zdecydowanie nie jest teledysk, raczej krótki metraż.

Odpowiedz

Ogladales to w ogole? To teledysk w styly jacksonowskim, "music video", ktore spokojnie mozna postawic obok cudow w stylu Thriller, Black or White, Bad

Odpowiedz
Bucho - Widziałem, nawet więcej niż raz. W takim razie do jakiej piosenki jest to teledysk ? i Runaway Kanye Westa to też teledysk ?

Odpowiedz
Make Some Noise oczywiscie. Tak trudno sprawdzic?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon