Trailery filmowe.
Dla mnie to jest krótkometrażowy film, zresztą tak też podaje wikipedia. Teledysk do Make Some Noise to raptem niecałe 5 minut z 30 minut.

Odpowiedz
nowy zwiastun Cowboys & Aliens. Całkiem fajniutki.

Odpowiedz
To może coś z kina niezależnego:

Bellflower

Nawet mnie zaciekawiło.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
heh, nie wygląda to jak film Cronenberga, ale pewnie zmyła (uwaga na jakość):

Odpowiedz

POLSKI Zwiastun telewizyjny Spisku (Largo Winch 2 - dla niewtajemniczonych). Tekst lektora podczas klipu : Sharon Stone vs Weronika Rosati.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/moneyball/trailer

Brad Pitt i Jonah Hill celują w oscary? Scenariusz Sorkina, a na stołku reżysera facet od Capote.

Odpowiedz
http://www.ign.com/videos/2011/06/17/exclusive-conan-red-band-trailer-debut od razu jakoś tak fajniej ;)

Odpowiedz
"not bad" :D

mam tylko nadzieję, że nie będzie przygrywać ta linkinparkopodobna muzyczka. w każdym razie Khal Drogo to jebaka jest. no.

Odpowiedz
Krew - jest. Przemoc - jest. Kobiety - są. Walki - są. Momoa jako Karl Drogo - jest. Z każdym kolejnym zwiastunem coraz bardziej czekam na Conana.

Odpowiedz
Na Allaha. Ten trailer Conana jest gorszy niż poprzedni. To wygląda jak jakiś telewizyjny plastik dla pryszczatych. Efekty - mierne, muzyka w trailerze - mierna, Mamoa - mierny, klimat - Mumia z Fraserem. Podziekuje.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pierwszy trailer 30 Minutes or Less jeszcze mnie nie kupił, ale ten to już co innego... szczególnie scena i tekst z pluszowym miśkiem. ;)
http://www.traileraddict.com/trailer/30-minutes-or-less/feature-red-band-trailer

A tutaj dziwacznie, ale też ciekawie.
http://www.traileraddict.com/trailer/attack-the-block/red-band-trailer
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
Ten nowy Conan jest beznadziejny. I nie porównujcie go do Drogo z GoT, bo to jakaś kpina.
I dlaczego w niektórych scenach zanim ktokolwiek kogoś uderzy w głowę już pryska krew?
Nie czekam na Conana rodem z MTV.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Mi się Conan podoba coraz bardziej. Chyba pójdę do kina, chociaż przeszkadza mi fakt, że jest w 3D :/
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Kurde, dlaczego prawie każda wytwórnia, która decyduje się na kręcenie filmu nie pod PG-13 musi przesadzać w drugą stronę? "Conan" może i nie będzie ugrzeczniony, ale będzie za to pełen CGI-cool-awesome brutalności, która jest jeszcze bardziej irytująca. Szykuje się gniot roku.

A wklejone prze Ciuńka "Attack the Block" pojawiło się już w sieci sklepów T. i - sądząc po recenzjach - naprawdę warto się nim zainteresować :).
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Cytat:Pierwszy trailer 30 Minutes or Less jeszcze mnie nie kupił, ale ten to już co innego...

Pierwszy byl imho nieco lepszy. Tak czy siak, to bedzie dobra rzecz.

Attack the Block - pomysl z potencjalem, ale jakos niesmiesznie sie to zapowiada.

Odpowiedz
(18-06-2011, 16:42)Jakuzzi napisał(a): Attack the Block - pomysl z potencjalem, ale jakos niesmiesznie sie to zapowiada.
Mam takie same wrażenia. Na dokładkę główni bohaterowie, którzy już w trailerze wydali mi się cholernie irytujący i antypatyczni. Ma być pewnie oryginalnie, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

Odpowiedz
Albertino napisał(a):mam tylko nadzieję, że nie będzie przygrywać ta linkinparkopodobna muzyczka

Tutaj przygrywa i jest ok :)

Odpowiedz
Eee nie jest. Mental straciłeś jaja czy co? :)

Odpowiedz
Nie wiem co wcześniej wrzucił Albertino, ale ten oficjalny trailer również nie wygląda na film Cronenberga :)

A Dangerous Method:
http://www.filmschoolrejects.com/news/a-dangerous-method-trailer-will-excite-and-punish-you.php

Odpowiedz
Ale tematyka jak najbardziej cronenbergowska i podobno są ostre scenki sado-maso, więc ja tam się nie obawiam o pójdście Davida w rejony "Rozważnej i romantycznej" :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon