Trailery filmowe.
Cage stacza się na dno i aktorsko cofa się w rozwoju bo grywa takie role.
Chociaż podobał mi się w Lord of War czy Kick Ass. Ale niestety są też słabe filmy takie jak Ghost Rider, Next, Kult itp.
Wiec raczej szampana nie będę otwierał tylko dla tego że w Ghost Riderze 2 gra Cage :).

Odpowiedz
Hm, wygląda ciekawie:

#!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(19-08-2011, 21:52)Albertino napisał(a): Ten film doskonale pasuje do jego wrażliwości, dużo dobrego słyszałem o sztuce na podstawie której powstał - podobno arcydzieło komedii.

Jeśli już to komediodramatu. W każdym razie wydaje mi się, że zwiastun celowo eksponuje właśnie te komediowe aspekty.

Odpowiedz
Z samym filmem może być różnie, ale zwiastun jest bombowy:

#!

Odpowiedz
Kolejny dowód na to, że nikt nie czyta moich postów :) Zwiastuny do Notre Jour Viendra dawałem milion lat temu, nawet Mefisto wypowiedział się w krótkiej piłce :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
poza tym film jest taki stary, że jest już w kinie T. ;)

Odpowiedz
Przestarzałe widmo
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(26-08-2011, 00:36)Azgaroth napisał(a): Kolejny dowód na to, że nikt nie czyta moich postów :) Zwiastuny do Notre Jour Viendra dawałem milion lat temu, nawet Mefisto wypowiedział się w krótkiej piłce :)

Oj tam, oj tam. Twoich postów faktycznie nie czytam, ale zwiastun pojawił się na firstshowing, więc skąd mogłem przypuszczać, że to stary film? ;)

Macie za to Rum Diary:

Odpowiedz
Johnny Depp znowu gra Johnny'ego Depa

Odpowiedz
Nowy zwiastun In Time.

Odpowiedz
Timberlake ma zajebiście, gości w łóżkach najlepszych lasek - najpierw Mila Kunis, teraz Emma Stone ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Emma Stone?

Odpowiedz
Tfu, Amanda Seyfried! W takim razie odwołuję to co napisałem :) Justin - popraw się!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Amanda Seyfried jest zajebista i jestem gotów stoczyć z tobą pojedynek, jeśli masz dwa XVII wieczne pistolety ;P

Odpowiedz
Na pewno nie zajebista jako aktorka, ani jednej fajnej roli nie zagrała, wciąż taka sama, a panna Stone wymiata w każdym filmie, nawet w takim sobie "Easy A'.

Odpowiedz
Nie znacie się ;P

Odpowiedz
Amanda zagrała w Mamma Mia i wystarczający powód, żeby jej nie lubić :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Grała tam też Meryl Streep...

Odpowiedz
"The Rum Diary" chętnie obejrzę, bo zwiastun jest naprawdę fajny, ale:
- jak już wspomniał Albertino, Depp znowu gra Deppa, a mnie to już trochę irytuje
- po cichu liczyłem, że Amber Heard dzielnie zbuduje swoją karierę na średniackich horrorach (to chyba jedyna współczesna scream queen), a ona się do poważnego kina pcha. No cóż, szkoda ;)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/the-double/trailer

Czy mi się wydaje, czy też w zwiastunie został ujawniony główny fabularny twist? W każdym razie licho to wygląda.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon