Trailery filmowe.
Nowy film Mathieu Kassovitza:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1dS7XkRcD-c[/youtube]

Odpowiedz
Ale będzie wyjebany film.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Kolejna amerykańska propagandówka o dzielnych chłopcach walczących o dobro całego świata. I oczywiście nie zabraknie sceny pogrzebu, amerykanskiej flagi i sal honorowych.
Rzygać się chce.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Akcyjki beda zajebiste, co do reszty sie wstrzymam, ale cos czuje, ze bedzie slodko i naiwnie emocjonalnie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Za dużo kolorów, i chyba tylko dla dzieci film. Do połowy tego zwiastuna nawet nie dotrwałem.

Odpowiedz
Wygląda ciekawie:

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Drugi trailer American Pie: Reunion

Ostatni tekst wspaniały :)

Odpowiedz
Zwiastun komedii w którym nie ma ani jednego zabawnego monentu, niezłe osiągnięcie. Nie żebym spodziewał się czegoś innego po American Pie...

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DjQuYMgm9wU[/youtube]

O kurcze, 3D! No to w takim razie trzeba zobaczyć w kinie!

Odpowiedz
U4 czyli Resident Evil 6. Bum, bum, mnóstwo strzelania, 3D i namiastki klimatu wampirycznego.
Jak "Jedynka" była niezła (choć nie bardzo dobra), miks Blade'a, Crowa i Matrixa tak dwójka była już denna. Trójki nie widziałem. U4 - kolejny film, gdzie wpycha się "zwierzęce" postaci w konfrontację z oddziałami komandosów, SWATu itp. Średnio, choć gorzej niż w U2 byc nie moze.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Heh, predzej czy pozniej musialo sie to zdarzyc: komedia o domówce (których w sumie mi brakowało, bo z teen movies to chyba moj ulubiony 'podgatunek') krecona z ręki w stylu bler łicz:

W sumie spoko. Może Todd Phillips będzie tym samym, co Todd Phillips od Old School i Hangover.

I 21 Jump Street - i nie wyglada nawet tragicznie:

Odpowiedz
(03-11-2011, 12:26)shamar napisał(a): U4 czyli Resident Evil 6. Bum, bum, mnóstwo strzelania, 3D i namiastki klimatu wampirycznego.

Zapomniałeś wspomnieć o masie lateksowego fanserwisu :P
Ale porównanie do RE fajne, aż sprawdziłem czy mąż Beckinsale reżyseruje i tą część, ale nie. Jeno produkuje.

Odpowiedz
(03-11-2011, 20:53)Craven napisał(a): Zapomniałeś wspomnieć o masie lateksowego fanserwisu :P

Racja, racja. Zapomniałem, choć jaka jest krowa każdy widzi... czy jakoś tak. Te dwie heroiny mogłyby być siostrami. Zaraz... Mam. Za kilka części wyjdzie crossover Resident Evil: Underworld. This is gonna be cool, huh, huh.

screen z ZK

[Obrazek: underworld4.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRRkdJbt1XLfT7stUwS1Ul...XQlSQoD36A]

Odpowiedz

Bale na chińskiej ziemi. Skojarzenia z Nanjing! Nanjing! jak najbardziej na miejscu, bo w sumie oba filmy dotykają tego samego.

Odpowiedz
Dawałem to 2 strony temu...

Odpowiedz
Gdyby dzisiaj żył Ed Wood nakręciłby taki film :)

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Zajebiste :-D
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon