Trailery filmowe.
(27-03-2012, 20:10)Crov napisał(a): ...żartuje! To będzie kupa! :D

Ale przynajmniej obrazki miasta ładne no i Kate śliczna.

Tylko czemu to nie może być cokolwiek innego SF-akcji?

Odpowiedz
(27-03-2012, 21:39)Albertino napisał(a): Szkoda tylko, że zapowiada się na zlepek znanych już pomysłów. Ujęcie za ujęciem prześladowała mnie myśl, że gdzieś to już widziałem.

Np. "Piąty Element", ale to nie jedyne deja vu. Nuda Panowie, nuda.

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To ciekawe, że oryginalne Total Recall do dziś ma bardziej futurystyczny feeling mimo braku tony efektów komputerowych. Swoją drogą, widzę że to będzie kolejny film cierpiący na syndrom BYLE WIĘCEJ - byle więcej na ekranie kolorowego badziewia, nieważne że wygląda jakby ktoś zwymiotował na ekran, ważne że będzie widać DUŻO RZECZY NARAZ.

Odpowiedz
(28-03-2012, 07:41)military napisał(a): To ciekawe, że oryginalne Total Recall do dziś ma bardziej futurystyczny feeling mimo braku tony efektów komputerowych.
To ciekawe, że nowe TR w ogóle nie wygląda futurystycznie, o ile za futurystyczne ktoś uzna designerskie klisze przewałkowane nie wiadomo ile razy w filmach, grach i na ilustracjach.

Odpowiedz
Na tym polegala wyzszosc "przyszlosciowek" z lat 80. Tam wszystko mialo byc funkcjonalne, a sam design nie byl juz tak istotny. Teraz musi wygladac cool, bo dzisiejszy, przecietny widz ma w kieszeni cool Iphona, cool zestaw laserowych nozy na chacie i cool odjazdowo-designerski kibel na ktorym wali kasztany, a przygrywa mu Bethoven w systemie 5.1 Mnie akurat wkurwia dzisiejsza maniera zaokraglania i "zmiekczania" wszystkiego, a w filmach dodaja do tego 110% normy i wszystko wyglada tak cholernie mdlo, nudno i bezjajecznie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho, z ust mi to wyjąłeś.

(tak, wiem, that's what she said)

Odpowiedz
http://www.imdb.com/video/imdb/vi663134233/

Drugi zwiastun "Dyktatora". Dobre jaja, chcę to zobaczyć :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
No, wyglada lepiej niż nieśmieszny pierwszy zwiastun. Może będzie warte ukradnięcia z zimną krwią z internetu.

Odpowiedz
Zwiastun rosyjskiej produkcji al'a Transformers:

http://www.sadistic.pl/rosyjska-propaganda-w-swojej-najlepszej-formie-vt110396.htm

Pal licho fabułę i grę aktorską (chociaż na zwiastunie nie wygląda źle), ale efekty i przede wszystkim zdjęcia na b. wysokim poziomie (może oprócz sceny pachnącej Małymi Agentami).

Odpowiedz
Żal.ru

Efekty może i lepsze niż u nas, ale bombastyczny wybuch jako tło dla pędzącej łady, a wszystko w akompaniamencie dramatycznej muzyki? Przecież to wygląda taniej niż nowy Kloss i jego pastelowe CGI eksplozje.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ni buta Hitch, ten film wygląda lepiej wizualnie niż większość polskiej kinematografii ostatnich lat. Zobacz jakie tam są zdjęcia, jak operator potrafi przedstawić kadr. Dla mnie masakra za wschodniej granicy. Gdzie nam w Polsce film tak doskonały technicznie, bo pal licho o czym ten film będzie, ale ważne jest, że ten film wygląda jak należy.
U nas nie potrafią kręcić filmów, jeśli nawet jest ciekawa fabuła to kręci to mutant, który kamerę pierwszy raz w życiu zobaczył na planie w pierwszy dzień zdjęciowy.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Spoko w sumie:

http://www.youtube.com/watch?v=aGW5gpMU9yo&feature=youtu.be

Odpowiedz

Spoko, spoko - najlepszy Marky Mark od czasu Boogie Nights :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wygląda mega :D

Odpowiedz
będzie zajebisty film! wobec Setha MacFarlane'a jestem bezkrytyczny, ale czuję, że osobiste sympatie będę mógł odsunąć na bok i z czystym sumieniem napisać, że to najzwyczajniej dobry film.
jedno co mi się nie zgadza to słyszę z głośników Meg, a na ekranie taka zajebista laska ;)

Odpowiedz
Ted fatalny, fucki + zioło to dla mnie za mało, żeby zrobić komedię.

Odpowiedz
Nieważne, czy "Family Guy", czy "American Dad" czy "Clevland Show", czy właśnie teraz "Ted", ale wszędzie czuję, że oglądam to samo. Jakoś mnie ten "Ted" nie bawi, zwłaszcza, że widziałem to już nie raz.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(02-04-2012, 17:23)Lawrence napisał(a): Nieważne, czy "Family Guy", czy "American Dad" czy "Clevland Show", czy właśnie teraz "Ted", ale wszędzie czuję, że oglądam to samo. Jakoś mnie ten "Ted" nie bawi, zwłaszcza, że widziałem to już nie raz.
Same here. Raczej sobie odpuszczę ta produkcję, no chyba, że jakimś cudem zacznie zbierać pozytywne recenzje to może się skuszę.

Odpowiedz
Nie wiem, jak komukolwiek ten trailer mógł skojarzyć się z Family Guyem. W którym miejscu dokładnie czuliście się, że oglądacie to samo?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon