Trailery filmowe.
Chodzi mi o samą postać tego miśka. Toż to istny mix Stewiego, Briana, Rogera i jak oni tam się wszyscy u MacFarlane nazywają. Toż tego typu postać pojawia się mniej więcej w każdej jego produkcji. Tym razem traiło na miśka. Mnie to w każdym razie już nie śmieszy.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(02-04-2012, 17:40)Perfik napisał(a): Nie wiem, jak komukolwiek ten trailer mógł skojarzyć się z Family Guyem. W którym miejscu dokładnie czuliście się, że oglądacie to samo?

Przecież to aż krzyczy "Family Guy does Paul".

Jak dla mnie jest spoko. Pewnie do kina nie pójdę, ale obejrzeć będzie miło.

Odpowiedz
Ten zwiastun jest śmieszniejszy niż cały Paul.

Jak dla mnie nawet bardziej niż spoko i jak terminy pozwolą to wybiorę się do kina.

I nie - oprócz nazwiska twórcy, wciąż nie widzę jakichkolwiek analogi z jego poprzednimi dziełami. A przynajmniej z Family Guyem, bo tylko to oglądam.

Odpowiedz
(01-04-2012, 21:25)Danus napisał(a): U nas nie potrafią kręcić filmów, jeśli nawet jest ciekawa fabuła to kręci to mutant, który kamerę pierwszy raz w życiu zobaczył na planie w pierwszy dzień zdjęciowy.

Blablabla, obejrzyj najpierw jakiś polski film, potem się wypowiadaj.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Właśnie, Danus, zobacz "kac Wawe" - słyszałem, że jest obecnie na topie. ;)

Odpowiedz
Ted spoko - mi się podoba, natomiast Total ja pierdolę Recall nawet nie jestem w stanie spuentować, takie to złe
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Total Recall zapowiada się na ewidentnego średniaka, ale raczej będzie lepiej niż w Zapłacie czy Next, więc ja tam jakoś strasznie nie hejtuję. Ale jak na te 2 minuty, yo megadurnych lub bez pomysłu zerżniętych z oryginału scenek jest zbyt wiele.

Odpowiedz
Total Recall nie generowałby takiego hejtu jakby był rip-offem Minority Report / Fifth Element / Total Recall, a nie głupim niepotrzebnym rimejkiem olewającym styl Verhoevena, marsa i trzy cyce.

Odpowiedz
(02-04-2012, 17:02)Mierzwiak napisał(a): Ted fatalny, fucki + zioło to dla mnie za mało, żeby zrobić komedię.

Kit z tym ziolem, motyw z burza + lista imion redneckich kurewek, piekna <ok>

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Brytyjskie kino sensacyjne + Ray Winstone. Wygląda ciekawie.

http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-27900
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Clarkson i Hammond kręcili im sceny pościgów. Może być naprawdę niezłe.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(03-04-2012, 00:40)Bucho napisał(a): Kit z tym ziolem, motyw z burza + lista imion redneckich kurewek piekna <ok>

Plus rozmowa o pierścionku zaręczynowym. :)

Odpowiedz

kolejny trailer.

Trza przyznać że kozacko misia zrobili. Bijatyka wygląda kapitalnie.

Odpowiedz
"Lęk wysokości" film twórcy Królika po berlińsku. Może być dobre. Aktorzy dobrzy.

Odpowiedz
(01-04-2012, 14:40)Arahan napisał(a): Zwiastun rosyjskiej produkcji al'a Transformers:

http://www.sadistic.pl/rosyjska-propaganda-w-swojej-najlepszej-formie-vt110396.htm

Pal licho fabułę i grę aktorską (chociaż na zwiastunie nie wygląda źle), ale efekty i przede wszystkim zdjęcia na b. wysokim poziomie (może oprócz sceny pachnącej Małymi Agentami).

Film jest dostępny w HD w sklepach sieci T (mozna go znaleźć najłatwiej pod tytułem August Eighth). Któryś odważny oglądnie i podzieli się wrażeniami?

Odpowiedz
(20-03-2012, 03:00)Karol napisał(a): A tak w ogóle to znalazłem Ulubiony Film Tego Forum:

Kapitalne!

Nie wiem czemu, ale jest już na necie: God Bless America 2011 HDRiP AC3-5.1 XviD-SiC

Odpowiedz
Interesujacy film sie zapowiada - taki Gilliamowski troche z Peggiem:

Odpowiedz

Trailer mocno nijaki, ale potencjal jest. Plus za koncowy fragment z oficerem DEA :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wyglada, jak kolejny chujowy film z Ferrellem

A tu animacja m.in. z Baldwinem i Jackmanem w roli wojującego Mikolkaja i Zajączka:

http://www.youtube.com/watch?v=Dx4vNjEO9Lw&feature=youtu.be

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon