Trailery filmowe.
Słyszycie? Craven rozdaje dymanie za darmo. Wyjątkowo nie weźmie od nas pieniędzy ;)

Hi hi.

Odpowiedz
Ja tam bardziej nie mogę się doczekać wpisu na Facebooku Marty: "Pijany Denzel wylądował lecąc do góry brzuchem, a trzeźwa załoga Tupolewa się rozbiła?" :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Jeżeli na polskim plakacie lub w polskim zwiastunie nie będzie żadnej wzmianki o kpt. Wronie...

Oczywiście, że będzie. "Amerykańska odpowiedź na niesamowity wyczyn polskiego bohatera narodowego!"
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie Prometeusz, nie kolejny Batman, a nawet nie nowy Bond czy kolejny film Jacksona tylko najbardziej oczekiwanym filmem przeze mnie i który chciałbym zobaczyć w kinie jest najnowszy film twórcy podobno jednego z najlepszych filmów wojennych czyli Braterstwa Broni z 2004 roku. Podobno bo nie widziałem jeszcze ale film wyszedł w Polsce na DVD i chętnie go zobaczę, a do jakiego serwisu filmowego nie zajrzę to dominują same bardzo dobre oceny, w tym wśród znajomych co pytałem to też dominują takie opinie (ale na to biorę poprawkę bo to fani filmów azjatyckich ogólnie mówiąc są). Z My Way już nie jest tak dobrze, są różne oceny. Szkoda tylko, że nie zobaczymy w kinach, ale po samym trailerze widać, że dla samych scen batalistycznych chciałoby się zobaczyć na dużym ekranie. Dawno żaden trailer nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia, aż nabrałem ochoty na obejrzenie nie tylko Mai wei ale i wcześniejszych filmów Je-gyu Kang'a. W sumie za dużo ich nie ma, tylko cztery. Teraz właśnie zauważyłem, że są do Mai wei polskie napisy w internecie, więc musiał już wyjść BluRay!

Odpowiedz
Film, który odpowie na odwieczne pytanie: Co się stanie, jak krytyk filmowy weżmie się za pisanie filmu? I nie, Beyond the Valley of the Dolls się nie liczy. ;) Autorem scenariusza tego horroru jest C. Robert Cargill aka Carlyle ze Spill.com aka Massawyrm z AICN. Reżyseruje Scott Derrickson, gość od Emili Rołz i Rimejku staniętej ziemy. Zwiastun wyglada spoko, a recenzje ma bardzo dobre.

Odpowiedz
Wygląda zarazem fajnie i standardowo, ale spoko. Lubię dobrze odgrzane kotlety. Z pewnością bardziej niż silenie się na oryginalność bez żadnych dobrych pomysłów.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Kwestionuje ktoś moc DeNiro?

Odpowiedz
Panie, ten zwiastun ma ze trzy miechy.

Odpowiedz
Nie przypominam sobie, żeby tutaj był, więc w czym problem?

Odpowiedz
Leave Crov alone!!!!!!!!!!!!! Dzięki niemu właśnie dowiedziałem się o tym filmie.

Odpowiedz
okej okej <beczy>

Odpowiedz
beczące widmo

Odpowiedz

Ten trailer splynal po mnie jak smark po koszuli. Robert, jeszcze u Marvela musisz sie pojawic i mozesz isc na emeryture :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Podobnie spływa sam film, właśnie wróciłem z kina, "Red Lights" jest równie "fascynujący" jak jego trailer, chybiony na wielu płaszczyznach i z obowiązkowym głupim finałem.

Odpowiedz
Przykre, to co piszesz, bo reżyseruje Rodrigo Cortes ("Pogrzebany") i liczyłem na dobre kino.

Odpowiedz
Po fjordach i lasach latajo i sie naparzajio!!!

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
0:42 - 0:47. Lasia ma łuk, wykonuje unik w slomo, kolejne ujęcie to skok w slomo z klifu. Okropnie wygląda. Reszta zacna, nawet bardzo.

Odpowiedz
Drugi teaser The Master.

Odpowiedz

Smutno mi. Potwory i spółka to był świeży, bardzo fajny film, ale to... to przypomina hamerykański film o studentach numer n+1, jedyną różnicą jest to, że studentami są potwory.

Odpowiedz
Spoko obie zapowiedzi Mastera, ale dla mnie tylko w ramach ciekawostki, bo kupiony jestem od dawna i nawet jakby z pokazanego materiału wylewalo się gówno to i tak zobacze. Swoja droga pierwszy teaser miał rzekomo zrobić sam Anderson.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon