Directed by James "THE KING" Cameron
20-08-2012, 21:13
|
Trailery filmowe.
|
|
Czy zawsze przy okazji premier takich filmów lub premier zwiastunów muszą obowiązkowo pochwalić się takimi suchymi faktami jak tylu i tylu statystów, tyle i tyle koni i tyle sztuk broni wykorzystaliśmy. Ja pitolę, czy na kimś te statystki robią wrażenie? Chyba na emerytach w uzdrowisku w Łęcznej. Nie obrażając emerytów:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 20-08-2012, 21:13 (20-08-2012, 15:55)Mierzwiak napisał(a): Kolejne historyczne gówno? Mierzwa struga pseudo-cool-luzaka-mądrale. Udaje, że nagle dowiedział się o filmie "Bitwa pod Wiedniem" i o samej historycznej bitwie pod Wiedniem. Wcześniej myślał, że to o zamieszkach w muzułmańskim gettcie.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-08-2012, 23:18
Ty nic nie rozumisz...
To był tani sarkazm na bardziej tanie przyśpiewki. Rzygać się chce od tego narzekania na polskie filmy. Narzekania dla samego narzekania. Historyczny polski? Gówno. Komedia romantyczna? Gówno. Komedia? Gówno. itd... Nudne to już i niemodne.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-08-2012, 23:57
Ciekawe sie zapowiada SOMETHING GOING ON, co myslicie ?
[/align]
kaweks, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.
20-08-2012, 23:57
To oświeć nas, co teraz jest modne, mistrzu.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
21-08-2012, 00:31 (21-08-2012, 00:31)Motoduf napisał(a): To oświeć nas, co teraz jest modne, mistrzu. Tez będziesz się użalał nad każdym kolejnym polskim zwiastunem? Ja rozumiem, że można napisać, że coś wygląda źle. Że to kolejna masakryczna polska produkcja ale pisanie "Kolejne historyczne gówno?" to poziom gimnazjum (a może nawet nie). Chcesz się pod tym podpisać? To próba pokazania, że jest się fajnym? Czy co? Co ma znaczyć "Kolejne historyczne gówno?"? Że w Polsce kręcą 40 historycznych filmów w roku? To narzekanie jest śmieszne.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-08-2012, 00:42
Gówno zawsze warto w jakiś sposób piętnować, a tekst "kolejne historyczne gówno", choć może nie należy do najbardziej elokwentnych, jest jak najbardziej trafny. Co roku powstaje u nas co najmniej jeden potworek tego typu - teraz to "Bitwa pod Wiedniem", rok temu "Bitwa warszawska", wcześniej "Popiełuszko" czy "Katyń". I fakt, że nawet zwiastun, składający się z zaledwie kilku ujęć, wygląda jak gówno, dobitnie świadczy o tym, co myślą o widzach twórcy tego typu filmów. A że takie narzekanie jest w jakiś sposób powtarzalne? Owszem, jest. Jak każde inne narzekanie. Przejrzyj sobie inne tematy - połowa ubolewań dotyczy albo PG13 zamiast R albo tego, że w filmie X jest za mało epy.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
21-08-2012, 05:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2012, 05:17 przez Motoduf.)
Czyli jeśli nie powstałyby te powyższe filmy to co? Te powyższe gówniane filmy.
To powstałyby zamiast nich genialne polskie ekranizacje komiksów? Większość polskich filmów jest gówniana i samo narzekanie tego nie zmieni. Trzeba się z tym pogodzić. Ale jeśli ma powstać 5 gównianych komedii romantycznych zamiast 1 gównianego filmu historycznego to już wolę ten 1 historyczny.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-08-2012, 17:06
A ja zamiast 5 gównianych komedii i 1 gównianego historycznego wolałbym 1 jakikolwiek film, byle przyzwoity i taki, który nie trzeba oceniać "jak na polskie warunki".
Ale masz rację, shamar - nie ma sensu dyskutować o filmach. Forum jest od innych rzeczy. 21-08-2012, 17:17
"- O kolejne polskie gówno.
-No. Przegówno polskie. - Podpisuje się. Polska typowa sraczka. - Guano made from Polsza" To nie jest dyskusja.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-08-2012, 19:09 (21-08-2012, 17:17)military napisał(a): A ja zamiast 5 gównianych komedii i 1 gównianego historycznego wolałbym 1 jakikolwiek film, byle przyzwoity i taki, który nie trzeba oceniać "jak na polskie warunki".I co, że niby nie powstają takie? Jeżeli chodzi o piętnowanie i obśmiewanie polskich kaszan, to jestem pierwszy w kolejce, ale nie przesadzajmy, że nie powstają żadne przyzwoite produkcje. A i pozycji bardzo dobrych pojawiających się raz na jakiś czas nie brakuje, zapewnia to chociażby Smarzowski, który ostatnio po raz kolejny przejechał się po mnie walcem, tym razem zatytułowanym "Róża".
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 21-08-2012, 20:44
Ja mam swoje problemy ze Smarzowskim. Po pierwsze "Dom zły" nie cierpię. "Róża" jest dobra, ale to film tak depresyjny, że nie wiem czy miałbym go ochotę po raz drugi oglądać. I tu jest według mnie problem polskiego kina. Gdyż o ile są jacyś bardziej zdolni twórcy, to kręcą one tak dołujące, że często nic tylko się powiesić. A ja właśnie od polskiego kina chciałbym czegoś innego od głupich/nieśmiesznych komedii, tandetnych filmów historycznych i dramatów taplających się w polskim błotku.
I chociaż wiem, że z jednej strony zjeżdżanie każdej polskiej produkcji może się już robić nudne, ale z drugiej strony jak się na nie patrzy to samemu nóż się w kieszeni otwiera. 21-08-2012, 20:49
Nicolas Cage i John Cusack (oprócz nich jeszcze m.in. Radha Mitchell, 50 Cent i Dean Norris) w thrillerze o seryjnym mordercy Robercie Hansenie, który mordował kobiety na Alasce:
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
22-08-2012, 05:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2012, 05:21 przez slepy51.)
Drugie "Siedem" to to nie będzie...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 22-08-2012, 07:49 Cytat:Nicolas Cage i John Cusack Czyli dwóch najgorszych, najbardziej wkurwiających aktorów na świecie w jednym filmie. I niech Cage gada jeszcze z południowym akcentem jak w Con Air to już w ogóle będzie beka. 22-08-2012, 09:13
Do Cage'a mam spory sentyment, mimo ostatniego odpadów (w większości), w których się pojawia. Johna nigdy nie darzyłem sympatią.
Wracając do Nica, występując w takich produkcjach można odnieść wrażenie, że gra tylko dla kasy. :) Jednak z drugiej strony można odnieść wrażenie, że sprawia mu to dalej frajdę. Ale to są tylko moje spostrzeżenia. :] 22-08-2012, 11:28
John ma jedną zajebistą rolę - w "Zabijaniu na śniadanie" i jego nieoficjalnej kontynuacji "War Inc.". Poza tym był dobry w "Naciągaczach" i "Przebojach i podbojach" Frearsa, no i wydaje się świetny w "Paperboyu" Danielsa. Znalazłoby się jeszcze parę lepszych i gorszych tytułów, ale po co szukać. Ja go lubię;)
22-08-2012, 14:24 (22-08-2012, 14:24)Crash napisał(a): John ma jedną zajebistą rolę - w "Zabijaniu na śniadanie" i jego nieoficjalnej kontynuacji "War Inc.". O ile "Zabijanie..." to jeden z moich ulubionych filmów to już "War Inc." jest niemożebnie słabe, widać że miało być coś w podobnym stylu ale wyszło wymuszenie i nieśmiesznie.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 22-08-2012, 14:43 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,259 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,634 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,392 |
13-09-2025, 13:48 Ostatni post: Mefisto |
|
| Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe | Craven | 830 | 152,227 |